Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Nem vagizás képen mondtam... hogy tudnák venni egy fél konfigot... hanem hogy ... nem hiszem hogy NEM GYORSULNA A GÉP még egy 9800 GX2 Tipusú OC videó kártyával...
AMD Phenom 9750 (2.7ghz) alatt
nem tudom felfogni hogy a crysisban nagy akcióban... a proci miatt van 15 fps (Very High DX10 x64 Bit Vista 1280x1024... persze nagyon ritkán van 15 fps...
lehet nem fog annyit gyorsulni mint egy Intel Szarrá hajtott Core 2 vagy egy Core 2 Quad alatt ... de nekem AMD van...
ti véleményetek szó szerint az... hogy a másik Gx2, ez a rendszer, jobban mondva, proci alatt, csak DÍSZNEK LENNE! hát ... 2 órán belül kiderül... ha nem jó, és csalodok benne ... akkor intelre váltok...
Sajnálom hogy értelmezhetetlen voltam... nagyjából ennyit akartam kérdezni... a többség azt mondja hogy hadjam a Gx2... és inkább lap + proci... tudom...
de nem szeretnék megválni még az alig egy hónapos 780a lapomtól (Crosshair ii formula)
nem * offolni akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest