Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
ECS kündigt GeForce 9800 GTX+ Hydra SLI an [link]
-
nygma
addikt
Megváltam a GX2-től
120k-ért vettem,70k-ért ment el
szuper

-
deicide
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
177.66 XP 32Bit
177.66 Vista 32Bit
177.66 Vista 64Bit
177.66 XP 64BitXP 32Bit alá tettem fel, az bejövős...
-
B-L-A-C-K
titán
9800GTX-hez melyik most a legjobb driver? A legujjabb?
-
csimav
őstag
Hy! A 98gtx driverét milyen progival tudom leszedni a gépemről?

thx
-
Henk
veterán
válasz
PaxSatani
üzenetére
Igen az pont ugyanannyit tud,bár csak 2 év gari van rá.Ez viszont többet tud mint a 120k-s társai mert ez jól emelt órajeles válozata.
B-L-A-C-K:én nem vennék akkor sem gx2-t,nekem valahogy nem jöttek be soha ezek a 2gpu-s karik.Inkább egy gtx280 ha olyan 50k körül lesz az ára.
-
PaxSatani
csendes tag
Hi! Az lenne a kérfésem, hogy lehet a legtöbb GF9800GX2 kártya 120k környékén lóg.
A GALAXY GF9800GX2 pedig 87k ba kerül. Butitott verzio esetleg? Néztem, midene megyegyezik a többi kártyáéval, valamit nem vettem észre? -
Akkor én mit mondjak ami a begyömöszölést illeti:

Aerocool M40-ben a GX2-esem, most meg egy 9800GTX van benne. -
csimav
őstag
Nah nekem meg ennyi hely van a 9800GTX és a HDD tartók között

-
DEJVID
őstag
[link] ennyi hely van a 8800gtx és a hdd-k között. a házból nem vettem ki semmit a vga pedig referencia nyákon van
kérésre teszek oda egy vonalzót is 
-
csimav
őstag
Sziasztok! A Galaxy 9800 GTX belefér 1 3D Aurora házba??? Tud vki pontos méretet mondani a Galaxy ról???
Köszönöm előre is!!!
-
NFree
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szerintem egyformák lágalább is képeken annak tüntek " A méreteket tekintve a 9800 GX2 és a 9800 GTX egyaránt visszatér azokba az időkbe, amikor még a 8800 GTX volt a csúcson, hosszra éppen megegyeznek a Radeon HD 3870 X2-vel. Ehhez képest a 8800 GTS már eltörpül."[link]
Épen, hogy megusztam fabrikálás nélkül :[link] kb 1.5 mm helly maradt
Henk : Most elutazom de egyre erősebb bennem az érzés , ha hazajövök nem ussza meg

-
B-L-A-C-K
titán
Most kezdem lassan összerakni a gépem a 9800GTX a házamba ha 0.4 mm-el rövidebb lenne akkor már besem férne szóval éppen hogy befér...Nem is gondoltam volna, szóval aki ilyet akar venni elöszőr mérje le mert majdnem beszívtam én is....

-
NFree
addikt
Nagyon zokon vettem az ati 4000-es szériát és szeretném egy kicsit csökkenteni a lemaradást
Hogy megnyugtassam a lelekem egy jó fél évet kellene kibirnia. 
Orcanus (csak tipp):Lehet vhol vmi kontakt hiba szedd szét újra össze monitor madzag megmozgat ha nem javul akkor gariztasd

Esetleg monitor ? -
Orcanus
csendes tag
Üdv!
Van egy kis gondom ezzel a karival (evga 9800GX2). Teljesen váratlanul úgy dönt ,hogy win alatt, vagy akár azon kivül beüt a fekete képernyő , a monitoron a no signal felirattal. Teljesen változó, hogy mikor teszi mindezt, valamikor órákig megy hiba nélkül, valamikor percekig. A terheléstől sem függ, ugyanis sima netelés közben is sokszor elmegy a kép. Szóval nem melegedik túl, és a táppal sem lehet gond (850w). Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném.
-
Korcsii
őstag
9800 GTX + nem ma jön?

-
NFree
addikt
Sziasztok segítségre lenne szükségem egy kis vga tuninghoz, nos mennyire lehet a feszültségeket felpiszkálni 9800 gtx ben a nibitorral meg kb mi a maximum érték amit így elvisel a mag + ram mgzh-ben mert így alapon mármint fesz áll nélk 820/2050 , 1175 elindult a mark de behalt , 800 on már leszaladt.
Érdemes-e megpiszkálni vagy törödjek bele - hogy ennyit tud és kifujt.
A válaszokat előre is köszi. -
deicide
veterán
-
makkai
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
Ja még annyi kérdésem lenne szerintetek egy Q9300 proci ami megy stabilan 3.5Ghz elég a kártyának?
-
B-L-A-C-K
titán
Hagy kérdezzem már meg Galaxy 9800GTX-em van még nem szereltem be mert nicns procim ,de látom 2 táp csati van rajta mind a 2-öt bekel dugni vagy csak az 1.iket?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok Galaxy 9800GTX-ről véleményeket kérnék...
-
Davzone
senior tag
Végre megvan az MSI 9800Gtx-em,a 7800gt után felüdülés,viszont nemtudja valaki hogy az MSI Star OSD-jét hogy lehet előhozni?
A másik hogy amiota bennvan a kari és játszok a GRID-el egyszercsak fogja magát és elmegy a játék hangja,minden másnak van hangja ha leteszem tálcára csak a játéknak megy el.Mitől lehet ez?:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)