Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
"ill. az ATI átb***ása"
Az ATi csak számozást váltott...
Mondjuk én marketingre nem fognám (de ez nézőpont kérdése) , a 8800 név miatt lett volna kezdettől nagy ereje a 9800-asoknak. (szvsz)
Bár valószínű, ha az AMD időben bejelenti a számozás váltást, akkor már valószínűleg rég a 9800GS/GT/GTS/GX2 topik gazdagítaná a videokártya topikok családját.
(#592) Keldor papa : azért mondjuk az ATi-t sem lehet annyira okolni... az nV-t senki nem kénszerítette, hogy a kártyáit ne 8850, vagy 8900...esetleg 9800 néven adja ki... nem lehetlen szerintem az sem, hogy némi marketing (ahogy azt gbors is említette) szerepet játszott az elnevezésekben, de én inkább max arra tudnék gondolni, hogy irtózatosan sokat beszéltek a 8800GT-ről, mint jó árú, jó teljesítményű vga... amivel semmi baj nincs, de nem szólt volna akkorát, ha nem a 88GT veri meg a 88GTS-t és teszi feleslegesen drágává a 88GTX-et. Ezekkel mind hírnevet szerzett magának, amit 98GT néven...esetleg 89GT, vagy 8850GT néven nem tudott volna elérni, mert majdhogynem alap elvárás lett volna.

Sőt, az sem lehetetlen, hogy ha 88GT név helyett mondjuk 98GT nevet kapja, akkor inkább a hosszú várakozás és a rossz hűtő lesz a hírnevének az alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én marketingre nem fognám (de ez nézőpont kérdése) , a 8800 név miatt lett volna kezdettől nagy ereje a 9800-asoknak. (szvsz)