Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
FPS ide, FPS oda. Én már toltam végig 15-20 FPS-el gamet. Pl. MoH Airbone ahol a readme.txt file-t olvasgatva látam hogy bla-bla-bal 7300GT bla bla bla NOT SUPPORTED. Gondolom ez nem jelent jót. De kiaggattam. Pl a STALKER nállam egy VGA-val medium beállításokkal 25-30 FPS-t produkál. Mondjuk úgy hogy élvezhető is. De ha berakom a másik VGA-t akkor érdekes mód 7-11 FPS. Ami eléggé sz@r. Vagy a CoD 4. Egy VGA-val ugyanakkora FPS számot produkál mint 2 VGA-val. Pedig az SLI -yes-re van kapcsolva. Érdekes mi? És nem tudom miért van ez. Van egy LG L1718S nevű monitorom. Egyik helyen TFT a másik helyen LCD-t írnak rá. Most melyiknek higyek? Sok itt az átb@szás...Túl sok. Néha jó az SLI, néha nem. Néha csak az ATITOOL segít (moha). És kérdem én hogy igaz az hogy az SLI csak akkor működik ha a játék is támogatja? Vagy hogy működik ez? Mert szerintem itt sem stimmel valami. Hogy SLI-s configot mégegyszer nem veszek az is biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest