Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Tökéletesen igazad van. Nincs is annál jobb dolog mikor az ember tuningolja a gépét, berak egy új ventit, szerez egy új memóriát, vagy akár egy szép UV neont. A konzolok tényleg arra valók, hogy leülj elé és nyomogasd. De próbálj meg vele CD-t nyomtatni, vagy egy ilyen közösségi portálon kommunikálni. Jó tudom vannak már olyan konzolok amiknek van Internet kapcsolatuk, billentyűzetük, meg biztosan lehet rájuk printert is kötni.
De azért azt is el kell mondani, hogy az is jó dolog, mikor összerakok a gépet és beindítom, felinstallálom és megkapja az új gazdája. És amit tapasztaltam, sokan eladják ilyenkor a konzoljaikat, és erős VGA kártyát rendelnek nálam. Mondom nekik, hogy azokon mindig is szebbek lesznek a játékok, de mégis megteszik az emberek. Egy haverom azt mondta, hogy "a konzoos játékok nem tudják annyira lekötni mint a PC-s játékok" nem tudom hogy értette de sejtem... és szerintem Ti is tudjátok miről beszélhetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Honor 200 pro
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest