Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Most akartam ecigis cuccokat venni (kanthal, palack, csipesz), de nem engedett pontokat felhasználni. Ez most vmi újk dolog? Eddig mindenre tudtam.
-
hardline
senior tag
Valami nem kerek az értékeléseknél. Szöveges + képes + videós értékelésre eddig a 70 pontos minimumot kaptam. Tegnap leadtam 5 ilyen értékelést és ebből 3ra már kaptam pontot, de mindre csak 50-et.
Egyre (ci)gányabb ez a GB. -
vckzs
csendes tag
Üdv.
Ha (HK) rendelésem már GB-be van (Hinckley, DPD UK), akkor mennyi idő még magyarországra kerül?
És ha itt van az országba onnan még sokat tökölnek hogy kihozzák házhoz? (EU Express rendelés) -
cidalain
veterán
válasz
üzenetére
írnék nekik ticketet, hogy benéztek valamit. kép+video+100 karakternél több+1 dollárnál több az nem 10 pontot ér, és linkelni nekik a terms and conditionst

(#27886) FingR86
kíváncsi leszek, de asszem te is sejted, hogy ez próbálkozásnak ötletes, de valószínűleg nem lesz belőle semmi
-
cidalain
veterán
válasz
FingR86
üzenetére
jó, akkor nálad tutira ez a probléma, hogy appból el tudod küldeni, ugyanakkor közben hoztak egy 100 karakteres szabályt, amit így nem tudsz teljesíteni, és a régebbi app meg nem figyelmeztet.
(#27883) staker
nálad a termékek nagyobb értékű termékek voltak, vagy csak ilyen 1 dollár alatti "vacakok"? -
törölt tag
válasz
cidalain
üzenetére
Ez meg a másik dolog...
13 ból talán 2-nél írta, hogy kevés karakter, ezért még írtam hozzá, és mindnél ott a videó + képek is...
Ehhez képest:
Mar 01, 2018 20:33:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826501
Mar 01, 2018 20:32:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826332
Mar 01, 2018 20:32:02 10 $0.20 Gain Points from review ID:5826343...stb. -
FingR86
őstag
-
FingR86
őstag
de cigány ez a GB.
képes + videós értékelésekre először pontot sem adnak.
ticket után pedig bírtak kemény 10 pontokat adni, mert hogy nem érte el az értékelés szövege a 100 karaktert.
ilyen 70-80 volt, de eddig ilyenről én nem hallottam...
Since the review content is less than 100 letters,we can sedn you 10 points for each review only.
We advise you to write 100 letters in the review content in your next review. -
arfer
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én a Handbrake-kel átkonvertáltam, így a 170MB-os videóból csináltam 5MB-osat
. Kisebb felbontás, minőségrontott audio, keveseb FPS, más kodek, stb. , de még így is abszolút látható és érthető a hiba. Ekkora videót meg enged csatolni. -
törölt tag
válasz
werszomjas
üzenetére
YouTube biztosan jó, review videókat is oda szoktam feltenni.
-
werszomjas
addikt
Ha hibás egy termék és videót kérnek a hibáról, hogy érdemes nekik elküldeni?
Nyilván a nyers file a méret miatt nem jó,Youtube? OneDrive? GoogleDrive? Valami más?
Melyiket tudják biztosan megnézni?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
fery02
üzenetére
Elsőnek mindig egy alacsonyabb összeget írnak. Alkudozz felfele
Írd meg mennyi a konkrét $ amit visszakérsz a hiba miatt.
Szerintem simán elég a google fordító, azt is megérti a "kis" kínai
Nem kell túlbonyolítani a szöveget.
De van topik is [link] itt biztos segítenek megfogalmazni. -
Írtak GearBest-ék az ügyemre, az esztétika hibás Xiaomi Candela lámpával kapcsolatban.
Két opciót ajánlanak, vagy refundolnak 5 dollárt, néhány ponttal együtt a GB wallet-emre, vagy refundolnak szintúgy 5 dollárt a rendes számlra.
Nekem igazából egyik megoldás srm tetszik, mert hiába utalnak csekélyle 5 dollárt (tizen ezer Ft-os lámpáról van szó), a lámpa ugyanúgy gázos marad.
Javasolhatok még nekik a ticket-re válaszként visszapostázást (ha PayPal-lal vissza tudom téríteni a postaköltséget, állok elébe)?
Ha igen, valaki meg tudná nekem fogalmazni kevésbé tolakodó formában nekem az üzenetet?
Tudok úgy-ahogy angolul, csak itt most komolyabb dologról van szó és kevésbé bízom magamban.Köszönöm előre is!

-
viktor0911
csendes tag
A pontok hó végéig(03.31) használhatóak fe, de utánna meddig lesznek használhatóak?
-
törölt tag
Hali!
13 termékre írtam review-et képekkel, videókkal, már 3 napja, és semmi jóváírt pont, csak a termékenként szokásos 5 azért a pár csillagért, szóért. Mikor nézik meg ezeket már?

-
mgergo76
tag
válasz
hardline
üzenetére
Nekem még nem volt ilyen tapasztalatom.
Visszaigazoló email megvan róla? Abban van egy order number W-vel kezdődő 16 számjegyű azonosító, szállítási paraméterek, termék neve és a vásárlás értéke. Ha az order number megvan, akkor azzal utána tudsz érdeklődni. Ha nincs meg, akkor az a rendelés sztem nem lett feladva. -
hardline
senior tag
Nézegettem ma a telefonon a képeket, hogy miket rendeltem GB-ről. Most van időm, gondoltam csinálok pár értékelést, hogy legyen néhány pontom.
Egy terméket viszont egyszerűen nem találok, a GB my orders-nél. Egyszerűen eltűnt. Semmi látható jele nincs annak, hogy megrendeltem. Ez mennyire normális? És nem, nem rendelhettem máshonnan. -
w.miki
veterán
Képfeltöltésre milyen weboldalt ajánlanátok?
Megjött a 300 pontos ajánlat fényező cikkek írására. (Miután újra írtam nekik)
Írtam 3 cikket, csináltam képernyőmentést, de nem tudom csatolni a tickethez, az valamiért nem műkődik.
Milyen képmegosztó oldalra töltsem fel? Kephost.com jó lehet? -
mgergo76
tag
válasz
w.miki
üzenetére
Én 2 hete váltottam be 30 dodónyi GB pontot egy okosórára, aminek éppen akkor levitték az árát és EU raktárból érkezik. Ma már meg is érkezett NL registered postával. Örö-bódottá.
Én azt szoktam csinálni, hogy ami érdekes lehet számomra azt berakom a kedvencek közé és naponta rápillantok. Ott egyből látom, ha valami akciós, vagy "csak" leviszik az árát és akkor meg tudok GB pontozni is.
Úgyhogy türelem és kitartás.
-
bul07
nagyúr
Hát én azért találok
Vettem már így kuponosan, sok fajta Micro USB, USB Type C kábelt, horgász cuccokat, csalit, horgokat, fényvisszaverő szalagot, tigris tapaszt, műanyag akasztót, telefon tokot, üveg fóliát, fém csipeszt, gumi rezgéscsillapítót, meg még sokfajta dolgot
Ha összeszámolnám 2017-es évben vettem vagy 30-50$ kupont, ha nem többet
Pár hetente egyszer átnézem és biztos találok vagy 5-7 kupont amit feltudok jól használniMa sor is kerítek majd rá, hátha találok cuccokat Mi Band 2-höz, főleg szíj kellene, kijelző védő fóliát már rendeltem, szíj meg kopó alkatrész
-
carr
őstag
Ehhez Van valakinek kuponja?

Egész élhetőnek tűnik. Akkor van gebasz ha elmegy a net. xD
Reszkessetek betörők margójára.
-
Beni2360
félisten
Na mai napon megjött - Belgium Post: Feb 07, 2018 12:35:12 PM PST- szállítással az Utorch újratölthető érintő Senstive LED asztali lámpám. Szép időt futott az ünnepek alatt.

Volt egy kis meglepi, átvettem egy nagy lapos csomagot.
mi lehet benne. Na kibontva épségben működő képesen meg érkezett egyben. 
Ui: Az elázott fáklya láng utánzatú égőt még mindig nem mertem becsavarni, na majd annak is eljön az ideje. -
tlala
addikt
3 november végi termékekm nem jött meg GB-ről.
60 napnál nyitottam 3 külön ticketet, kértem a visszatérítést, de csak a szokásos "nézzem meg a postán" választ kaptam, és én nem tudok a tickethez hozzáírni, hogy megnéztem.
Most lejárt a 90 nap is.
Ti ilyenkor mit tesztek? Nyissak még egy ticketet, amiben sérelmezem, hogy az előző 3 (felsorolt számú) ticketemben nem történt érdemi ügyintézés?
Vagy egyből Paypal? -
Bec
tag
Itt is megkérdem hátha valaki : korábban írtátok,felraktam ezt a M..Echo chrome kiegészítőt,azóta jobb oldalt feldobja ha a GB-n mászkálok hogy van kupon a cuccra a "check available cupons"-ra nyomva átdob egy másik lapra ahol látható a kupon és egy kedvezőbb ár. Ott van lehetőség "Buy Now"-ra majd visszadob a GB kasszájához emeltebb áron mint amennyiért kínálják,csak a kupon bemásolása is megemeli az árat. Több terméknél kipróbáltam minden drágább lesz mint előtte,más is találkozott ezzel?? (már nem működik a kiegészítő vagy GB bojkottálja?)
-
FingR86
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
de van rengeteg olyan "akció", hogy egy-egy terméknek flash sale nélkül is leviszik az árát hirtelen.
azokat simán lehet pontozni.itt van pl ez:
Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version - ENGLISH VERSION WHITEmost flash sale-ben 8.39$
tegnap flash sale nélkül lement az ára 7.22$-ra
vettem is kettőt pontozvaki lehet azért fogni még jó dolgokat, csak oda kell figyelni.
annyi, hogy most már nem akkor veszel meg vmit amikor épp szükséged van rá, hanem amikor jó áron van
mondjuk én eddig is így tettem
-
vckzs
csendes tag
na közbe estére váltott a dpd tracking:
28.02.2018 22:37 Hinckley, Le ...
A küldemény beérkezett az elosztó központba
28.02.2018 21:36 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
31.01.2018 19:39 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.Ha beérkezik magyarországra, akkor a Dpd vagy a magyar posta fogja házhoz szállítani?
Kb mennyi idő kézhez kapnom, így hogy már angliába van a csomag? -
bul07
nagyúr
válasz
vandor01
üzenetére
És tényleg, még telefonon se megy pedig nem a legfrissebb van fen a 2.9.1-es
Na lassan a GB is hanyagolandó lesz, mert alin sok minden már most olcsóbb, pontozva érte meg itt vásárolni
Na jó egy két jó kupon csak lesz még, hátha
Még jó hogy az alin lehet jó kis kuponokat venni Coins-ért
-
Milky7777
újonc
Sziasztok!
Én meg tavaly rendeltem nagyobb értékben (160k Ft) drónt, 2017. október 24 -én. Akkor a DPD 2017. november 15 -én vette át. http://prntscr.com/il8cqb Most megint rendeltem egy nagyobb értékben (210k Ft) drónt, 2018. február 18 -án. Ő még nincs a DPD -nél, valahol egy kínai hajón, egy konténer alján van. http://prntscr.com/il8d3f No para, előbb utóbb minden meg fog jönni. -
RBJ
addikt
Azóta megvilágosodtam, hogy flash sale nél nem lehet használni pontokat.
seago sg 507 re tud valaki valami kupont? -
numera007
tag
Tegnap hisztiztem a GB-nél, hogy a 28 napja rendelt cuccom nem látható (DPS eu exp). Le akartak rázni aztán végül megértették, hogy náluk pattog a labda. Láss csodát, ma reggel megjelent a dpd nyomkövetésben. Happy
-
Imy
veterán
Convoy S9-re nem tud valaki jó kupont? 13$ körül már megérné.

-
RBJ
addikt
Vásárolnék de most a pontocskaimat nem tudom hasznosítani. Tipp?
-
w.miki
veterán
Szeretnék a Gearbest Associate (vagy affiliate) programba regisztrálni. De nem sikerül.
Az oldalon hiába nyomok a JOIN US NOW gombra, semmi nem történik. -
Create.
addikt
Köszönöm mindenkinek
igazából az már mind1 is lenne, ha a vámon megfogják, csak érkezzen meg. Akkor kivárom, remélem nem hiába várok majd. Köszönöm még1x a válaszokat! -
-
Create.
addikt
Sziasztok, rendeltem a héten én is a gb-ről, ez volt az első rendelésem és hát nem igazán jártam a téma után. Egy ecigit rendeltem $41-ért, amit unregistereddel rendeltem meg. A kérdésem az lenne, hogy nagy valószínűséggel kidobtam azt a pénzt vagy a remény hal meg utoljára?(egyébként azért választottam azt mert arra írták a legkevesebb kszállítási napot)😀 ez csak azért lenne lényeges, mert akkor már most rendelnék másikat registereddel+biztosítással.
-
Itt a hozzászólások között.
Gearbest EU:
G-W-2 Warehouse Shipping method: Royal Mail Registered (Egyesült Királyság)
G-W-3 Warehouse Shipping method: UPSDXYKD (Egyesült Királyság)
G-W-4 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-5 Warehouse Shipping method: DEDHLEU1 (Csehország/Németország)
G-W-6 Warehouse Shipping method: FR-Oversea (Franciaország)
G-W-7 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Spanyolország)
G-W-10 Warehouse Shipping method: PL-UPS-Oversea (Lengyelország)
G-W-13 Warehouse Shipping method: Not shipping Hungary (Portugália)
G-W-15 Warehouse Shipping method: Stopped
G-W-16 Warehouse Shipping method: ES-GLS-Oversea (Spanyolország) -
A raktár kiválasztásnál a G-W-4, G-W-16 stb között mi a különbség?
-
sambenez
addikt
Aqara Smart Water Sensorra nincs most valami kupon?
-
vandor01
senior tag
-
cidalain
veterán
elsőként pörgess egyet a naptáradon, mert már február 28 van, nem január

másrészről ez még teljesen rendben van. a szállítási idő a 2hét-2hónap között bármi lehet, és nem rajtad múlik.
ha március végén is hasonló lesz a helyzet, akkor felvenném velük a kapcsolatot, addig várni kellene -
vckzs
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem egy telefont gearbestről Január 31-én. (HK)
A rendelés állapota még a mai napig is itt tart:
[dpd]Ugyanebben az időben rendeltem hozzá 2db tokot is. (CHINA)
A rendelés ebbe a fázisba tart:
[cjaham]Már Január 28 van és se telefon se tok. Bár a telefonnak jobban örülnék ha az érkezne meg előbb

Nem PayPal-os rendelést csináltam, hanem rendesen beírtam a kártyaszámot, cvc kódot...Mikor kezdjek el aggódni a telefon miatt?

Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De miért??? Youtube szerintem is jó... vagy gdrive.

mi lehet benne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)