Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
powerwade #28301 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy pár éve talán papucs volt valami magazin mellé csomagolva, amit az EU területén gyűjtött szelektív hulladékokból készítettek, akkor minden lehetséges. Főleg, hogy ez sokaknak bőrkiütést, ekcémát, vagy más bőrgyógyászati panaszokat okozott.
A hiba csak annyi volt, hogy gyomirtós göngyöleg is belekerült a sárga kukába. A többit meg képzeljétek el... -
Vesztor87
senior tag
válasz
powerwade #27638 üzenetére
Köszi
Ilyen mikor az angolul egy szót nem tudó ember rendel magának egy telefont....
Javasoltam neki pedig az eustock-ot mert az magyar, egyszerű, gyors, na mindegy... most meg szívhatok vele, intézzem már el neki pls...
Épp házat veszek, hitelt intézek, autót vinném szerelőhöz, de vidékre is mennem kell helyettesíteni, eladtam a lakásom, szerződést intézni ááááá, hiányzott ez mint ablakos Tótnak a hanyatt esés
Köszi az infót mindenkinek
-
FingR86
őstag
válasz
powerwade #24419 üzenetére
ezek az lvs cumók el tudnak bújni rendesen.
pont kolléganőmnek rendeltem egy telefontokot.
az utolsó bejegyzés után, hogy beérkezett belgiumba, több mint egy hónappal kaptam kézhez.
az is már 1-2 nap híján volt a 2 hónapnak. Én úgy gondolom, hogy befuthat még. Nem esélytelen. -
cidalain
veterán
válasz
powerwade #17281 üzenetére
akkor azzal valami gond van.
nekem is van bates pörgőm, minden erőlködés nélküli pörgetés után 2 és fél percig megy.
de ha kicsit rászállnék az optimális pörgetésre, 3 fölé is menne.
mondjuk hangja van, ez tény.viszont van a fidget stick vagy fidget rod nevű izé.
az valami borzasztóan szar cucc. a minősége tök oké, csak nem jó semmire. én max 1 fordulatot tudok vele megcsinálni. szerintem túl könnyű, és sokszor kiborul oldalra. azt gondoltam, hogy ennek a közepében van egy vájat, és egy csapágygolyó gurul benne ahogy forog, de nem, sima fadarab két végén gumilap.
még jó hogy csak 1.2 körül fizettem érte, értékeléssel kaptam rá 55 pontot, így nullán vagyok. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
powerwade #16128 üzenetére
Hát remélem, köszönöm a válaszokat, legközelebb én is inkább várok majd vele, csak mintha bele lett volna írva, hogy ha elfogadom az ajánlatot akkor zárjam a tiketet, és gondoltam én hogy ez ahhoz szükséges, hogy utána utalják csak a pénzt, de ezek szerint ilyenről szó sincs.
-
dave0825
őstag
válasz
powerwade #15805 üzenetére
Nekem is hasonló e-mailt küldtek eBay-en egyszer. Én is megrendeltem, aztán a hirdetés alatt volt több hasonló hirdetés, amik között találtam ugyanolyan terméket olcsóbban, rányomtam a Cancel-re a rendelések között, majd kaptam az e-mailt nem sokkal később, hogy bocs, de már föladták. Mondom wtf, a postán dolgozik az eladó?!
-
Kozy10
tag
válasz
powerwade #15144 üzenetére
az a problémám,hogy folyamatosan kaptam is, és költöttem is pontot, és fogalmam sincs mennyi volt a dec 31-i egyenlegem
nem lehet igaz,hogy nem szerepel sehol,
mindenki számolgassa a pontjait vagy zaklassa a supportot?
egyébként 140 körüli esemény volt a pontjaimnál jan 3-a óta...( a 14. oldalon van a 2016-os első bejegyzés) -
Pancsermeste
őstag
-
206 cc
senior tag
válasz
powerwade #14335 üzenetére
Bocs,hogy hozzászólok,de én is nagyon ajánlom a cuccost!
Jelenleg a 6db-ot rendeltem és mind nagyon jól végzi a dolgát...múlt héten BG flash-en volt jó árban. Talán kb.5.5.-dodó volt
Keresett valaki [usb csatis fali konnektort] ..most van az is! -
axlfsi
veterán
válasz
powerwade #14331 üzenetére
Koszi az infokat! Jol ertem, hogy mar erre a kutyure is talalhato a neten alternativ fw? Irnal rola par sort, hogy az milyen es miert jobb (illetve, hol lelheto fel)?
Azt is jol ertelmezem, hogy nem bantad meg es vajon ez a jelenlegi ar tenyleg jutanyos? Ha igen, vennek belole tobbet is, azert kerdezem.
Koszi elore is!
-
-
WestBam
senior tag
válasz
powerwade #11447 üzenetére
"Igazából emiatt "GearBest.com reserves the right to amend these rules and provisions." bármit bármikor megtehetnek, és hivatkozhatnak rá, hogy joguk van hozzá..."
Tudod mi a vicces? Nem is kell ennyire messzire mennünk, hogy ezt az önkényes szelektálást átéljük.
Van egy csuda jó decathlon hálózat, van weblapja és lehet írni véleményt a vásárolt cuccokról amit alul el is lehet olvasni. Írtam pár cuccról amik jók voltak értékelést, ki is tették őket. Aztán egyszer vettem a saját márkás cipőjükből egy normális cipő árában lévő darabot. Botrányos volt a minősége, egy héten belül vissza kellett vinnem. A cseredarab már egy hónapot bírt de betörni az sem akart csak szétesni, azt is visszavittem és pénzt kértem de már az áruház-igazgatóval veszekedtem és a panaszkönyvbe is írtam (amire később levélben reagáltak is), csak ezek után kaptam meg a pénzem és vették vissza a selejtes cipőt. A weboldalon megosztottam a tapasztalataim a cipőről normális vállalható formában de utalva arra, hogy egy kalap ... a minősége, érdemes inkább xy típust venni ebből a pénzből a kínálatukból. Kiment az értékelés és kb. fél óra múlva törölték is. Semmi komment, semmi email vagy valami. Szimplán levették, mert negatív volt a kritika. Szóval ez megy mindenhol, nem kell ám csodálkozni ezen. Edigitalon csak annyit látsz, hogy törölte az adminisztrátor xy okból. Vajon mit törölnek onnan? Odajárna valaki káromkodni, trágárkodni? Esetleg megírja ha valami egy fabatkát sem ér és azt törölnék? Ezek ki sem derülnek sok esetben.
sicc33100% egyetértek, csak ugye mindenki minél olcsóbban szeretne megvenni mindent és ennek érdekében még képesek hisztizni is. Nem a kedvező árakra hajtással van a gond hanem a körítéssel. A legnagyobb tavalyi fikázások közben adtam le az első rendelésem, gondolván próbára teszem őket, aztán ha gond lesz akkor visszamegyek a kicsit drágább BG-ra. Nekem gondom azóta sem volt, a garis ügyeim is szépen rendeződtek. És ha van pont akkor csendben örülök neki és gyűjtögetem, hogy még jobb árakat tudjak elérni
-
WestBam
senior tag
válasz
powerwade #11444 üzenetére
Az értékeléseknek a minimális információ tartalmával sajnos egyetértek.
Ha már kap rá némi pontot (amit pl. ebay-en, alin vagy fasttech-en sem kapsz) akkor legalább annyit megtehetnének a felhasználók, hogy nem csak annyit írnak, hogy ajánlott, vagy jó.
Én sem szoktam túlzásokba esni, de legalább mielőtt írok valamiről értékelést utána nézek, szétbontom, ellenőrzöm, hogy eredeti-e a cucc és ezeket mind beleírom listázva, könnyen áttekinthető formában akár egy angolt nem beszélő számára is érthetően.
Ennyi azért lehetne bennünk, mert ilyen alapon megtehetnék, hogy írsz visszajelzést ha van kedved de semmit nem adnak érte, mert akkor is vásárolnál a jó árak miatt.
Szóval örüljünk a lehetőségnek és szerintem ne éljünk ezzel vissza. Ők sem tökhülyék, ha mindenki csak a pontokra hajt a minőséget meg nem nézi akkor előbb- utóbb fogják és megszüntetik az egészet, aztán lehet pislogni, egy hónapig nem onnan venni de aztán úgy is visszamenne mindenki az 1-2- sok $ árkülönbség miatt. -
wentworth
tag
válasz
powerwade #11444 üzenetére
szarnak mindenre. Csak kibuvókat keresnek.
Amúgy az szokott idegesiteni irok róla vagy 8 dolgot, és még mindig azt mondja mindimum 35 szavasnak kell lennie. Miközben már több annál. Na akkor néha nem érdekel és ctrl c + v-zek... ha már a rendszerüket nem tudják normálisan megcsinálni. Az érkelés ha megkapod a pontot ha nem, úgyse jelenik meg sokszor, igy mindegy mit irsz.reviewet kb sose olvasok mert mindig csak a jók jelennek meg, a rosszak úgy sem. Kicsit feltünő dolog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest