Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menki
újonc
válasz
FingR86 #28399 üzenetére
Én örülnék neki a legjobban, ha megérkezne a csomag!
Szállítási adatok:
"3322432335
Szállítás AlattIsmeretlen
DPD (UK)
Ismeretlen
2018-01-10 17:00Southall, Your parcel is on its wayCélállomás : Ismeretlen
Származás : Ismeretlen - Gyorsítótár Idő: 2018-03-22 06:55:08(GMT+1)
2018-01-10 17:00
Southall, Your parcel is on its way"Bárki nyomon követheti.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy megérkezett a csomag miután visszautalták az árát.
Jeleztem az eladónak, és visszaküldtem az összeget.
Ez az ebay-en történt.
Csak az ebay-en van 1226 vásárlásom, és ebből 1 negatív sincs irányomban!
Remélem, hogy ez az ügy is jól záródik mindkét fél részére! -
FingR86
őstag
február végén jött 1-2 októberi rendelésem is.
~250 rendelésem van csak GB-nél. eddig még minden termékem megérkezett.
most is van még pár január 27-i rendelésem, amik még vhogy nem értek ide, de nem nagyon aggódok miattuk.
ezeket általában itthon keverik el, vagy szarják le egy jó időre.
mondjuk esetedben másról van szó, de az EU exp-nek ez a hátulütője -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Szeretnék valamilyen gamesir kontrollert, esetleg xbox360/one-t. Nekem van egy t1s ami bitang jó, de ismerősnek most kell valami hasonló. Lényeg, hogy LG tévéhez jó legyen.
Esetleg kupon van hozzá?
-
draco31
veterán
Egy hónapja vettem egy autós töltőt, majd 3-4 perc múlva rá írtam nekik, hogy töröljék a rendelésem.
Ezt a választ kaptam, és el sem küldték a töltőt, és a pénz sincs sehol.Thank you for contacting Gearbest. Sorry for all the inconvenience caused.
We are unable to change it for you now as it has been packaged now.
We need cancel the preparation first before changing it.
It will be apprecaited that you can wait for 1-2 days for the result.De sehol sem látok törlést.
-
gombii
tag
Üdv.,
Úton van egy csomagom, amit SF Express-el adtak fel (nem Gearbest, hanem Geekbuying csak gondoltam ez sokkal aktívabb topik). Ez ugyanaz, mint az EU Express, EU határig behozzák onnantól pedig DPD veszi át és ÁFA mentes?
Köszi előre is
-
bl4ze
veterán
válasz
KamuMazsola #28387 üzenetére
Remek, köszi - eléggé eltérő ami infót hoznak a trackerek, sőt DPD is
-
elszabi
tag
válasz
tomazin #28378 üzenetére
TN hiányában csak sötétben tapogatózunk. Lehet, hogy a vámolásnál ragadt be valami - volt már hasonló probléma pár hónapja. Vagyis egy ilyen v. logisztikai baki miatt lazán csúszhat a dolog. Nekem pl. egy csomagom tegnap még Pesten volt, mára már Romániába ért. Mindegy, majd visszajön. Vagy nem és újraküldik...
Az idegeskedésre szerintem van megannyi más és jobb ok ebben az országban / világban. Főleg, ha PP fizetés volt..
-
bul07
nagyúr
Régen úgy vártam a reklám e-mailjeiket hogy hátha lesz egy kedvezőbb ajánlatuk amit még pontozni is lehet
De most csak csalódottsággal tölt el mert ritka hogy megérje, jobb kivárni míg nem lesz akciós és akkor 30% lepontozni
Szomorú
-
DjTaRsY
aktív tag
Szia!
Nekem is ugyanezt írták először, de néhány levélváltást követően eljutottunk oda, hogy most várom épp a teljes visszautalást, szóval ne menj bele
Én Eu áruházból rendeltem, DHL-lel.Ne fogadd el a fél visszautalást: https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_28303-28303.html
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Én is kiváncsi voltam mi ez a flash deal akció 60 illetve 100 usd határ eseten?! Elnézést aki már tudta,de en pl. soha nem használtam ezt még ,így most jöttem rá mi is ez!
Szóval,ha átleped a 60.-usd akkor van pár termek amiből választhatsz, azok kedvezményes áron hozzácsaphatóak a rendeléshet....illetv3 ugyan ez a szitu a 100usd határral is de ott már amikből választhatsz azok kb.30%-al olcsóbbak a jelenlegi árnál!
Pl. Van hátizsák illetve kés amik 12-13usd helyett 8.44.-usd/db áron elhozhatóak!...ez már nem is rossz szerintem.
Elnézést még egyszer ha ez nyilvánvaló volt ,de én csak most néztem utána igaz nem is sűrűn lépem át a 100.-usd-t! -
mrrr74
aktív tag
Sziasztok, Xiaomi Dafang kb. 10 perce 25,44$-ért vihető flash sale-ben, van rá EU Express is. Nem csak 1 db-ot enged.
-
bl4ze
veterán
Urak, első EU EXP rendelésem (UKDPD-2) - a mai napon frissült, viszont mindenhol mást mutat :
FARYAA:
2018-03-21 01:17:00 Sorted by offshore gateway Hub
2018-03-21 01:17:00 Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway
2018-03-21 01:16:00 Confirmed at Hub International Gateway
2018-03-20 22:17:00 Sorted by offshore gateway Hub
2018-03-20 22:17:00 Exported by international gateway, to DPD Group Hub 4 - Hinckley
2018-03-20 22:16:00 Confirmed at Hub Hub 4 - Hinckley
2018-03-12 18:50:00 Customer data received SouthallPARCELSAPP:
21 Mar 2018 04:17 Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
International Gateway DPD UK
21 Mar 2018 04:16
We have your parcel and it's on its way to our depot International Gateway DPD UK
21 Mar 2018 01:17 Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary Hub 4 - Hinckley DPD UK
21 Mar 2018 01:16 We have your parcel and it's on its way to our depot Hub 4 - Hinckley DPD UKDPD HU:
21.03.2018 01:16 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
20.03.2018 22:16 Hinckley, Le ... A küldemény beérkezett az elosztó központba
20.03.2018 22:11 Middlesex (GB) A küldemény beérkezett a feladó depóbaDPD UK:
Your Lomeway E-commerce Co parcel number 1550168746xxxx
Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to HungaryMost akkor ez még UK-ban van, vagy már úton hozzám?
Mik a tapasztalatok, ez most ténylegesen mit jelent, mutat ?Egy Xiaomi Bip Lite okosóra, USD 68 érték
-
tomazin
veterán
válasz
elszabi #28377 üzenetére
72 nap nem a világ vége euexpressnél? Nooooormális? 72 nap után az 1$-os nem trackelt cuccot is újraküldetem vagy refundoltatom.
de nekem nehogy azt mond, hogy kifzetsz valamiért 100+k-t úgy, hogy nagyon max 2hónap a szállítás, akkor ne lennél ideges.Kérdezőnek: ugye PP-lel fizettél? tracking numbert rakd be ide, hogy lássuk mi van. fordított cuccot megint ne másolj be, mert elsőre a hajózási vállalat miatt azt hittem, hogy hajón jön, utána jöttem rá, hogy a shipping companyt le lehet így is fordítani.
-
atee_13
őstag
Heahot Store 50-10 -re volt 10 dolláros kupon. Honnan tudok itt választani?
A kupon leírásában ilyesmi szerepel China,ES-CN,US-CN,UK-CN,RU-CN,.. Ezekből a raktárakból lehet érvényes?
-
Menki
újonc
Sziasztok!
Egyenlőre nagyot csalódtam a GearBest-ben! Ma ezt az üzenetet kaptam tőlük!
"Kedves Kulcsár,
Elnézést kérünk e késésért és őszintén sajnálom, hogy hallotta, hogy nem kapta meg a rendelését.
Miután részletesen átnézte a megrendelést, azt találtuk, hogy nem vásárolt semmilyen biztosítást a check-out során. Kérjük, értsd meg, hogy ebben az esetben csak részben kompenzálhatunk.
A hajózási társaság tulajdonképpen felelős ennek a veszteségnek, amely szomorúan túl van az irányításunkon.
Kérjük, részletesen nézze meg szállítási és biztosítási feltételeinket itt: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
Mivel azonban értékes ügyfelünk vagyunk, készek vagyunk segíteni a lehető legjobb módon.
Itt találhatják meg a legjobb megoldásokat ebben a helyzetben:
Részleges visszatérítés az eredeti fizetési számlájára.
Ebben az esetben visszatéríthetjük az 500 USD-t az eredeti fizetési számlájára.Kérjük, tudassa velünk a döntését.
Ismét elnézést kérek az esetleges kényelmetlenségért.
Üdvözlettel
Zoniya
Gearbest Ügyfélszolgálat
http://www.gearbest.com/ "
A terméket 72 napja rendeltem EUexpress-el, és ennyit fizettem érte Total: $1012.26
-
tobias40
veterán
Korábban írtam hogy hibás fejegységet kaptam a GB-től!
Hogy jó is írjak!
Igaz húzták az időt és értetlenkedtem,de addig erősködtem hogy nézzük meg szervízben hogy mi a baja hogy engedélyezték!
Szervíz megcsinálta a fejegységet kb. 50$ volt a költség amit a GB már el is utalt a számlámra!Tehát lehet velük szót érteni csak kicsit nehézkes!
-
AaronOS
tag
válasz
Krogoth #28368 üzenetére
Rendben. Én se szívesen változtatnék. Igazából a Hungary, Budapest részben ugyebár nem lenne belőle gond. Szóval annyi alapján hazánkig csak el kell jutnia. Magyarországon belül meg már elviekben a DPD-nek illene tudnia kezelni a helyzetet. Legvészesebb esetben telefonon keresztül.
-
cidalain
veterán
Akik reszt vesznek az affiliate programban azoktol kerdeznem, hogy sajat reflinkjukrol sajat maguk ha vasarolnak, akkor az is hajt hasznot?
-
AaronOS
tag
válasz
Krogoth #28365 üzenetére
Akkor tuti ne írjak nekik? Már épp megfogalmaztam a levelet, amit "Check the order status\ When will my package will shipped" alatt küldtem volna, hogy ne járjon rögtön azzal, hogy a rendelést stoppolják és esetleg törlik.
Ha a dpd a magyar postának adja át, akkor felénk is olyan postás van aki sok aliexpresses cuccot hozott már ki.
Csak tényleg kellemetlen volna ha emiatt elveszne valahol aztán úgy járnék, hogy se termék se pénz. Ez most tényleg egy drágább tétel. -
AaronOS
tag
válasz
AaronOS #28361 üzenetére
Most néztem, hogyha jelzem nekik ticketben, hogy rossz a cím (ékezetek vannak benne) akkor a rendelésem megáll (order stop).
Ez mit jelentene? Az egészet törlik és rendeljem újra? Mert kuponnal volt vásárolva és a kupon jelentős csökkentést ért. Illetve pénzzel akkor mi lenne? Milyen hamar kapnám vissza az eredeti rendelés összegét? -
AaronOS
tag
Sziasztok,
3 napja rendeltem a GB-től EU Expressel egy nagyobb értékű terméket. Viszont csak most vettem észre, hogy a címemet reflexből ékezetekkel írtam be (van benne 1 db í és 1 db á). Ilyenkor korrigálnom kellene valahogy utólagosan vagy úgy fognak hozzáállni, hogy az í=i és á=a?
-
bl4ze
veterán
Urak, mostanság mennyi idő alatt "mozdul" meg az EU EXP -DPDUK2 ?
8 napja a "Data received Southall" állapotot látom.
Mennyi idő után fog ez bármire átváltani ?
Faryaa, parcelsapp is mindkettő ennyit mutat.Köszönöm.
-
elszabi
tag
Részemről egy nagy piros pont a GB-nek és a DPD-nek. Egy drón esett be szerény 2 hét alatt Eu express szállítással. A dpd hozta házhoz. Még a külső doboz is teljesen sértetlen. A futár telefonon is keresett. Szóval szavam nem lehet.
-
vandor01
senior tag
ilyen az mikor allami lesz a szolgaltatas majd a zemberek megoldjak kalakaban
de ha kiurulnek a gaztarozok akkor majd osszefingjuk a futesre szukseges gazmennyiseget, hogy ne fagyjunk meg persze az AFA-t befizetjuk a sajat GAZ utan is hogy a cimborakat nehogy veszteseg erje!
-
törölt tag
válasz
sambenez #28355 üzenetére
Vannak még rendes emberek úgy néz ki.
Pár hónapja hozzánk dobták be falura egy városi kínai csomagot. Próbáltam megkeresni a srácot, de mivel nincs fb-om nem lett siker. A telefonszám meg nem élt, ami a csomagon volt. Viszont következő héten arrafelé mentem, bedobtam neki. Örült, megköszönte.
De arra is volt példa, hogy egy utcabeli lánynak a csomagja itt landolt. Átvittem, öreganyja jött ki, mondom véletlen hozzánk dobták be a csomagjukat, hát én ki vagyok, mit akarok..blablabla. Any*d -
spammer
veterán
válasz
w.miki #28346 üzenetére
Belföldön nem követhető, sajnos a postán széttárják a karjukat (személyes tapasztalat). Azonban ettől még egy próbát megér a kérdezősködés (a városod, illetve területed szerinti központi postán), mert mikor nekem ilyen volt, nekem sem találták, erre mit ad Isten, másnap várt az értesítő, hogy pont aznap érkezett meg és ballagjak el érte.
Mondjuk nekem csak 1-2 hét telt el, nem pedig több, mint másfél hónap. Elképzelhető, hogy a vámon akadt meg, lehet, hogy érdemes lenne a vámosokat megkeresni valahogyan. Én is ezen filózom most, mert egy másik, nem GB-s csomagom több mint 1 hónapja megérkezett az országba, de azóta sem ért ide, és nem tudom, hogy a vámon ülnek rajta vagy már valaki lenyúlta, vagy a postához került-e egyáltalán...
-
törölt tag
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A mostani jó kis akcióban találtam Zhiyun hand gimballt 99.-USD áron ami igen bestbuynak tűnik!! A szállítási lehetőséhnél van Priority line is sőt ha kól látom az is ingyenes de vasúton hoznák ez esetben!!!
Ezzel mèg nem rendeltem soha érdemes kb mennyi idő a megérkezés?... esetleg dobják hozzá egy biztosítást, mert azt lehet és csak 3 dodó ha jól látom?!
Szóval rendeljen nem lesz ÁFA vám stb. stb ez esetben??? -
Akkor most fejezzük be.
ToMy_: Érdekes amit írsz, valószínű egyedi lehetett, mivel ha Angliába ér, azonnal mutatja a DPD oldala, 1 hét alatt meg is kapod.
-
w.miki
veterán
Ezt a csomagot várom a GB-től.
2018-01-31 15:16
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Írtam nekik, hogy még nincs nálam, azt írták érdeklődjek a postán.
A postán kitől kérdezzem meg? Emailben nem tudok náluk rákérdezni valahogy? -
ToMy_
tag
válasz
cidalain #28328 üzenetére
Nem gond a stílus, a smiley a végén tompította kicsit az élét.
Amúgy meg tisztában vagyok vele, hogy a DPD leszarja addig, amíg nem ér be az angliai hub-jukba. Én az utána lévő részt kritizáltam meg, a DPD kerek 1 hétig csak annyit írt, hogy beérkezett a feladó depóba, a parcelsapp viszont részletesen mutatta, hogy bejött a depóba, átvitték az elosztó központba, elküldték magyarországra, megérkezett magyarországra, és felrakták a helyi fuvarra (ennél konkrétan útvonalszámot és járatszámot is írt)
Na így azért már nem annyira "rohadtul nem a DPD dolga" a dolog, nem? Ha már küldenek SMS-t 1 nappal a paypalos fizetés után, hogy 1-5 napon belül kiszállítanak, akkor legalább ezt rendbe tehetnék. Valszeg nem a parcelsapp találta ki azokat az infókat, amiket visszaadott ez idő alatt, hanem a DPD rendszeréből olvasta ki, a DPD viszont kurvára nem rakja ki ezeket, ha lekérdezel a saját weblapjukon. -
-
bazsimano
őstag
válasz
cliath #28336 üzenetére
nem az csak szorakozasra tettek oda es h azt giondoljad hogy jobb lesz
: szoval semmi koze...
csak mondom azt irjak, hogy valamilyen "request" alapjan csinaltak valamit...szoval semmikepp nem kerhetnek semmi extra penzt...eredeti aron ahogy megrendelted azon az aron kell hogy kuldjek! -
cliath
csendes tag
válasz
-secret- #28331 üzenetére
Nem perfekt az angolom,ezt üzenték:
We have updated your order as you requested. We are very sorry to inform you that there is price difference for you to pay. We have sent the invoice to your email address. Could you please kindly pay the invoice within 3 days? Once we receive your payment, we will arrange shipment for you within 2-3 days.Important notice: If you do not pay the invoice after 3 days, we will cancel your this order and refund to your original payment account.
We would like to thank you for your understanding and kind support.
-
cliath
csendes tag
Sziasztok,kérhetek segítséget? Első gearbest-es rendelésem két hete feldolgozás állapotban van,rendeléskor fizettem. Ma üzennek,hogy sajnos megváltozott a rendelésem ára,rá kell fizetnem,küldik a számlát,ha nem fizetek,törlik a rendelést és visszautalnak. Ilyet én még nem láttam,ez helyi sajátosság?? köszönöm!
-
ToMy_
tag
Az milyen már, hogy EUExpresszes DPD-s szállításról többet, hamarabb és pontosabban tud a Parcelsapp, mint a DPD saját website-ja?
-
vandor01
senior tag
NL postat szoktam fizetni 1-3 nap alatt van meg az elso mozgas
ES a lenyeg 6nap alatt itt van kezemben (belgiumba!)
ez pl ma jott: RU214254221NL -
mrobes
tag
válasz
andrisbandi #28319 üzenetére
Belga regisztrálként (LVS) kértem, január 9. az utolsó bejegyzés, célországba elküldve.
Egy 6 USD értékű infrás led lámpa, ha újraküldik, az is jó. Sok GB rendelésem volt már, de szerencsére idáig problémamentes volt az ügymenet.(#28318) anadroid: ezek szerint az idő miatt zárták a ticketet, jóval több, mint egy hét után néztem rá.
-
m4rk.89
aktív tag
Sweden Post Registereddel rendeltem pár terméket és az alábbi infókat kaptam trackingre:
Shipment number: Q....XX
Transfer Number: RE....SEEzeket hol tudom követni?
-
andrisbandi
őstag
válasz
mrobes #28315 üzenetére
A nyomonkövetés nélküli csomagoknál csak "kisebbik rossz" lehetőség van.
Ez az újraküldés kérése. (Látják, h nem a pénzre mész.)Be szoktak próbálkozni, h fizesd ki újból pl a felét és újraküldik.
Ezt te tudod megéri e neked.
A GB-t is meg lehet érteni. Te külön kérted, h nem fizetsz nyomonkövetést, kockázatot vállaltál, h esetleg a Magyar Posta ellopja. (A feladást, és valameddig a szállítást is nyomon lehet követni amúgy minden csomagnál. De nálunk már csak annyi szokott látszani, h a Magya Posta átvette a repcsitéren. Több nem.)Én a Paypalon nyitnék rá ügyet.
Először a GB-vel fogsz tárgyalni.
Ha nem fogadod el az ajánlatukat, lehet kérni a, h a PP döntsön. Pl teljes visszatérítést kérsz.Ez a reklamálás hatással lesz a későbbiek megítélésénél.
Ezért is szokták a pénz helyett az újraküldést kérni.Vagy filléres cuccnál lehet érdemesebb hagyi a reklamálást, és nyomonkövetősen újrarendelni.
Így tökéletes marad a renoméd, ha vannak terveid a Gearbestnél. -
mrobes
tag
Sziasztok!
Van egy decemberi rendelésem valahol a nagyvilágban eltűnve. Nyitottam egy ticketet, válaszoltak is, hogy érdeklődjek a postán, hátha ott van, (természetes nincs) és ha nem lesz meg, akkor megpróbálnak megoldást találni.
Erre nem volt semmi válaszlehetőségem, csak az ügyfélszolgálat értékelésének lehetősége.
Mivel nem történt előrelépés az ügyben, bejelöltem, hogy nem oldódott meg a problémám, de de elégedett vagyok az ügyintézéssel stb., a végére megjegyzésnek, hogy még mindig nincs meg a csomagom.Azóta síri csend és hullaszag.
A ticket lezárult, nem tudok azon keresztül írni nekik, se csomag, se pénz.
Nyissak új ticketet, vagy írjak paypalnak? Vagy várjak? Szerintem ebből így semmi nem lesz.
Vélemény esetleg?
-
Vertigo18
addikt
Valami nagyon jó minőségű bt-s hangszórót szeretnék, nincs valamelyikre jó kis kupon? Xiaomi, Tronsmart, ilyenek...?!
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Beni2360 #28312 üzenetére
Rég itt kéne lennie... Március 10-ig volt a GB-n a deadline, utána nyitottam ticketet hogy mégis mi van. Tegnap is írtam nekik, ma válaszolták, hogy "we have made a claim with the courier and the shipping agency will trace your package from their end."
@faresz5
Emailben ennyit írtak, mikor kértem elérhetőséget a nem express DHL-hez:: "Sajnos nem tudunk hozzájuk elérheőséget." -
Beni2360
félisten
válasz
DjTaRsY #28310 üzenetére
Ott az oldalon van DHL express és sima DHL le is van írva a mirólunk vagy mifene alatt.
Még 1x átnézve a tn nyomkövetést ennek már régen a kezedben kellene lennie. Németországból 3-4 nap alatt Mindenem itt volt. És Márc. 01 már 18 napja. Itt valami sántít. Mit írtak szállítási időt? -
kcsa
veterán
válasz
PainKiller13 #28308 üzenetére
Nem tudja, csak a QC3 visszafelé kompatibilis.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
andrisbandi #28305 üzenetére
Samsung Galaxy s7 es telóm.van.
Azt hiszem.ez még quick charger 2.0 as.
Tehat annak a toltoje jo lesz hozzá.
Amugy a powerbankhoz jár töltő?Koszi
-
vegyszer
addikt
válasz
powerwade #28301 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy pár éve talán papucs volt valami magazin mellé csomagolva, amit az EU területén gyűjtött szelektív hulladékokból készítettek, akkor minden lehetséges. Főleg, hogy ez sokaknak bőrkiütést, ekcémát, vagy más bőrgyógyászati panaszokat okozott.
A hiba csak annyi volt, hogy gyomirtós göngyöleg is belekerült a sárga kukába. A többit meg képzeljétek el... -
andrisbandi
őstag
válasz
AsusBoy #28304 üzenetére
(#3108) wwenigma
- más cellákból vannak építve.
A régebbi tudja a QC3 töltést; PLM05ZM.
Ez elég jelentős előny, ha van bika kábel és nagyteljesítményű töltő külön vásárolva.
Úgy rémilk egész napos töltés helyett, kb 7 óra alatt feltölthető.
De a szakik majd pontosan megmondják. -
AsusBoy
senior tag
Köszi a kupont.
Megrendeltem a Xiaomi Powerbank 2C -t 20.000Mah6215Ft + Delivery costs: 1279.63ft
= HUF 7494ft
Jó áron jutottam.hozzá?Ez a powerbank 2c miben kulonbozik a sima 20.000mah-s xiaomi powerbanktól?
-
andrisbandi
őstag
válasz
DjTaRsY #28291 üzenetére
"GearBestnek írtam, azt mondták sorry, felajánlották, hogy félárért újraküldik vagy visszautalják a vételár felét, és legközelebb kössek biztosítást..."
Ez még a jobbik eset a rosszak közül. Mármint ha van TN, és eltűnik út közben, nem kapod meg.
Udvariasan informálni kell a GB-t, h csak a teljes visszatérítést fogadod el.Persze elötte ki fogják váratni a 60 napot.
Lehet addig meg is jön.Ha a szokásos módon hárít a GB, menni kell a Paypalhoz ügyet nyitni.
A GB ott is megpróbál majd becsapni.
Nem kell elfogadni az ajánlatukat, hanem PP döntést kell kérni az ügyre.
100%, h a PP megítéli neked a teljes visszatérítést.A GB-nél viszont lehet lesz egy fekete pontod.
Sehol nem szeretik a reklamálókat."legközelebb kössek biztosítást"
- Ez a GB szempontjából nagyon fontos, és nekik jó.
Sajnos jogos is, mert ilyenkor a vevő nem egy sima vásárló, mint belföldön, hanem imporőrnek számít.
A felek közti felelőség megállapodás kérdése, amit a GB a vevőre hárít.A saját bőrömön azt tapasztaltam, h a gerbestes biztosítás semmit nem ér.
Másoknak vettem nagy értékben biztosítással kütyüket.
Már azt hittem meg sem jön, a TN-t nem lehetett követni, nem értettem.
Végül befutott, de bontott volt a doboz, szólt is a futár, h nézzük át.
- Utólag azt hiszem ott rontottam el, h átvettem.
40 helyett 28 volt benne.
A futár fényképezett, dokumentált a PDA-n.
Kérdeztem mit tehetek, azt monda csak a feladó kezdeményezheti a hibás teljesítés miatti reklamálást.Szóltam a Gearbestnek, fényképekkel, videóval, teljes leírással.
Majd egy hónapig szívattak, nem történt semmi.
Mentem a Paypalhoz.
Ott ugyan úgy elkezdék húzni az időt. Rájuk pirítottam, h ez milyen eljárás már, amikor külön biztosítást is fizettem.
Erre felajánlották, h a kár felét fizetik.... Természetesen pp döntés kértem az ügyre.Sajár részre eddig sem nagyon mertem a GB-ről vásárolni.
Ezután biztosan nem fogok, másoknak sem.
Az mondjuk igaz, h a többi kínai webshopnál sem jobb a vevőszolgálat... -
tempera
csendes tag
Xiaomi M365 rollerhez van valakinek kuponja? Látom volt ez már 320 dolcsi is darabja, valami hasonló árban gondolnék, és kettő darabot rendelnék fekete színben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest