Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gs20
tag
Sziasztok!
G-W-16 raktár az eu-s ugye? Onnan rendelnék 50 $-os dolgot Shipping Cost:$5.83toHungary Via Registered Air Mail-el.
Így nem jön majd rá semmi extra költség, ugye?
Köszi
gs20 -
FingR86
őstag
nekem már a 02.08-as rendelések is még csak processing-ben vannak, azok már nagyon ott ragadtak
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Érdemes még EU Express-szel rendelni ma vagy holnap a kínai újév előtt? Van esély, hogy elindul még a héten?
-
molnar28
csendes tag
válasz
szabi__memo #27385 üzenetére
Angliába le vámolták a gearbestesek igy nekem már nem kelett fizetnem semmit .
Amugy ha simán hozza a posta akkor tutti lett volna rá nem kevés áfa meg miegymás
De pont ezért jó az eu expressz szállitási mod a gearbesten.
-
spiky03
veterán
válasz
anonymus89 #27352 üzenetére
Milyen ticketet erdemes ilyenkor nyitni?
Nem csinaltam meg ilyet, eddig minden megjott iudoben. Ez eddig az elso ilyen eset.Lehet jobb lett volna ha az ebayrol viszem attol az ajanlott eladotol...
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Egymást követő 2 rendelés esetén, ahol a cím ugyan az, de más-más nyomkövetési számmal rendelkeznek. Mire számíthatok, 1 vagy 2 csomagban (ahogy szerettem volna) érkezik majd meg?
A nyomkövetés alapján egyszerre lettek feladva. A különböző nyomkövetési számból merek arra következtetni, hogy 2 külön csomagban érkezik. -
wwhy
veterán
A Xiaomi egérhez tudtok esetek kupont?
-
válasz
andrisbandi #27377 üzenetére
-
andrisbandi
őstag
válasz
Gabesz84 #27375 üzenetére
Biztos EU Expressel fizetted?
- Mert Kari elött nekem nem engedte együtt ezt a szállítást. Csak külön a tabot.Amúgy volt már itt több ember is akinek véletlenül nem EU Expressel postázták.
Ilyenkor vámvizsgálat alá vonják, bekérik pl a paypalos fizetés képernyőmentését.
Ez alapján kiszabják az áfát (27%) , plusz az ügyintézési díjat 3.000 Ft.(Számát kérsz amikor fizetsz.)
Ennek képét elküldve a Gearbestnek nekik kifizették a plusz költségeket. -
válasz
Gabesz84 #27358 üzenetére
Kiderült hogy az egész csomagot tabletestől postNL-el adták fel. Annak ellenére hogy EU Expressel kértem.
Ez tök jó, mert így ha megvámolják, ÁFÁzzák, többe lesz mintha EU-ból rendeltem volna. Most meg tárgyalok velük hogy ezt mégis hogy gondolták.Valaki járt már így?
-
atee_13
őstag
Lehet GB-n találni Xiaomi mi4 LCD-t? Próbáltam a keresővel, de nem talált, de már korábban is észrevettem, hogy sok minden van itt amit a kereső éppen nem hoz be.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok amig az eu express csomagomat csak az Alipacke oldalon tudom nyomonkovetni az azt jelenti hogy még kínában van?
-
bertokl
tag
válasz
Rushyk #27369 üzenetére
ecig15off → $27.20
Fasttechen olcsóbb valamivel.
-
Rushyk
tag
Sziasztok, Cthulhu Hastur MTL RTA-ra tudna valaki coupon kódot esetleg? Köszönöm
-
Syd69
aktív tag
Új negatív rekord, de megjött
Nov. 24-én rendeltem az usb töltő éjszakai lámpa kombó-t ls ma átvettem.[link]
-
válasz
Beni2360 #27359 üzenetére
Mert neked van gőzöd az eljárásról?
Sehol nincs jelezve hogy ketté szedték a csomagot, és a megrendelés összegzésénél a "shipped out" felirat szerepel.
Hiányzik a "partially" szócska.A részleteknél nem is látszik hogy mit küldtek ki, és ahogy most megnéztem más megrendelésemet, azoknál sem látszik. Csak ott egyértelmű, mert 1 terméket nem lehet 2 felé szedni.
-
TheMiller
tag
Infó egy kuponos csoportból a pontbeváltás szabályváltozáshoz. Voltmár?
If you can't use Gearbest points with e-mail price, then try this trick:
"enter anything at coupon code, apply and proceed to checkout and gb points work" -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Mi Band 2 kupon most van valami jó? -
Jhonny06
veterán
válasz
anonymus89 #27311 üzenetére
Ezek milyen értékű csomagok voltak, ha szabad kérdezni? Én 450 dollár értékben rendeltem, bár még csak 2 hete áll a cucc, de akkor felkészülök, ha mostanában ennyi minden eltűnik.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabesz84 #27358 üzenetére
Ezek a szerencsétlenek az ajándék tok+fóliát külön adták fel, és ez ennek a trackingje, a tabot meg még fel sem adták.. - Hát azért nem szerencsétlenek mint te ezt gondolod. A tokot +fóliát small pakétként adják fel repcsivel. Míg a tabot meg, meg kell várni míg egy konténer megtelik eu exp. árukkal és azt küldik Angliába a sumák vámolásra.
Ne kritizálj ha lila gőzöd sincs az eljárásról. -
válasz
anadroid #27357 üzenetére
nemnem, továbbra is rendelhető ezzel:
Priority Line 16 - 27 business days $5.10
EU Express(Please provide your address & city with English characters)rendelésnél: Shipping method: DPDUK1
Közben rájöttem. Ezek a szerencsétlenek az ajándék tok+fóliát külön adták fel, és ez ennek a trackingje, a tabot meg még fel sem adták...
-
anadroid
senior tag
válasz
Gabesz84 #27354 üzenetére
Shipping method: EUEXPTH
Erre gondolsz EU express-ként? Mert ez nem az. Ez sima holland ajánlott, pont tegnap jött egy mobil ezzel.
Így volt jelezve a megrendeléskor (ez volt az egyetlen szállítási mód):
Shipping Cost:$4.97toHungary Via Registered Air Mail
Most is csak ezzel rendelhető (gondolom az akku miatt)
-
spiky03
veterán
válasz
anonymus89 #27352 üzenetére
Hétvégén akkor nyitok egyet.
@(#27353) erzol
Jó neked.
Nekem a trackker szerint még mindig az van 12.22 óta, hogy bármikor hozhatják. -
zagyvazsolt
újonc
válasz
tomazin #27315 üzenetére
Igazad van. Bocsánat, nem akartam idegesíteni senkit, mert látom, hogy van akinek még a noivemberi sem jött meg, csak izgulok
Akkor inkább úgy fogalmazom meg a kérdést, hogyan látjátok akik januárban rendeltek, még ők is számíthatnak a novemberihez hasonló elakadásra?
@laslie92: Köszönöm
Akkor várok még én is türelemmel.
-
EU express szallitasra kapott már valaki RUxxxxxNL postNL-es trackinget? Lenovo P8, +tok pack.
-
spiky03
veterán
Szerintetek a december 12en rendelt Samsung SD kartyara nyissak mar ticketet vagy varjak meg turelmesen tovabb?
-
HornedReaper
senior tag
válasz
vegyszer #27349 üzenetére
Én is akartam rendelni egy telefont kuponnal, de rossz címmel tettem a rendelést, cancelled-re tettem és írtam nekik. Azért a biztonság kedvéért másik fiókkal rendeltem, persze engem sem értettek, azt írták csak az első rendelésre (ahol kértem teljesen töröljék, hogy a kupont újra felhasználhassam), hogy nem érkezett be pénz a részükre.. Másik accos rendelés már úton van szerencsére.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Írtam itt párszor az én kálváriám. Kértem itt kupont Xiaomi DVR DashCam-hoz és 4k kamerához is. December tizedikén meg is rendeltem.
Persze benéztem, mert a rendelés után kaptam újabb kupon kódot, ami jobb volt,mint az első, és én mint s@rrágó, csak azon agyaltam, hogy azt a 10$-t tudnám máshova is költeni. Azonnal kértem az ügyfélszolgálatot kb 20 perccel a rendelés után, hogy töröljék, és veszek újatasik kuponnal. De valahol elakadtam. Én is, ők is. Nem értettük egymást meg. Mint kiderült (a fene se tudja, hogy utólag, de beszúrtak) egy régi dátummal látszó hozzászólást, ami csak PC böngészőből látszik. Abban azt kérték, hogy zárjam, és küldik a terméket.
Érdekes, hogy ez oda van szúrva, amikor már egyértelműen több kérés után se jött vissza a pénzem.Egy szó mint száz, múlt hétfőn jött az email, hogy visszaküldi a gearbest a pénzt. De nem történt semmi. Egész hétfőig. Akkor jött egy információs mail a PayPal felől, hogy a termék ára vissza indult. Kedden megérkezett.
Ma se értem, miért nem sikerült se egyszerűen, se gyorsan megoldani, de majd egyszer kiderül...
Remélem, hogy most már nem fogják minden további rendelésem vissza küldeni, mint ebben a két hónapban.
-
geri1111
tag
Mi ez a 6 szamjegy?
-
laslie92
senior tag
válasz
zagyvazsolt #27314 üzenetére
-
válasz
Lenovo spec. #27342 üzenetére
Nem teheted ki azt sem.
-
agroman
aktív tag
válasz
Lenovo spec. #27336 üzenetére
nem a csoportod hirdetese volt az, hanem a termek amit belinkeltel..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lenovo spec. #27339 üzenetére
De a csoportot itt hirdetted. Ha kérdésed van moderációval kapcsolatban, akkor ne itt offolj, hanem fáradj át ide: Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lenovo spec. #27336 üzenetére
Azért mert reflinkekkel van tele.
-
agroman
aktív tag
válasz
Lenovo spec. #27334 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
geri1111 #27327 üzenetére
Ez már pár éve így van
Itt az aprón is jelen vannak és csinálnak próbavásárlástÉn két három éve árultam pendrive-ot, akkor ment körbe privát üzenetekbe hogy többeket is megbüntettek mert nem volt hologramos matrica rajta
Na én fogtam és mindet kibontottam ami még volt majd leírtam hirdetésbe hogy kipróbálásra lett kibontva csomagolása nincs meg, és úgy postázom
Így ha vett is volna szerv, használt kibontott terméket vett volna, és mivel csomagolást nem küldtem matricát se hiányolhatták mert nem volt min hiányolni
De én abba is hagytam azért a pár száz forintért nem fogok kockáztatniMost van pár új pendrive-om amit majd el akarok adni de azon van matrica, magyar beszerzés
-
Dzsulio
újonc
Rendben köszönöm a választ
-
miszabo
csendes tag
Tegnap megjött a Xiaomi M365-öm, amit 2017.12.20-án rendeltem. EUTHXYH szállítási mód volt, azaz vasút+UPS. Tegnap mindenféle járulékos költség nélkül érkezett. Egyébként dec. 29-én adták föl, de az első bejegyzés január 16-án történt, akkor volt Nyugat-Kína határán. Aztán szépen döcögött Európa felé. Tegnap előtt megjelent Nürnbergben, aztán hipp-hopp Vecsésen volt már reggeli 4-kor. Még aznap kihozták.
A doboza jó állapotban volt és a roller is szép, hibátlan. Igaz a tegnapi és mai eső miatt nem tudtam még kipróbálni, de tényleg csodaszép roller ez. -
cidalain
veterán
válasz
geri1111 #27327 üzenetére
Nyugodtan arulhatok uj dolgokat.
Megvettem, de megse jo. Most koszoljam ossze, hogy eladhassam (persze ugy mar kevesebbet er, mint bontatlan csomagban)
Semennyivel ne legyenek boldogabbak. En nem fizetnek semmit sem, ha nem tettem semmit. Masreszrol mi a pekert a penzbuntetes? Elmaradt adobevetel? Ugyanmar.
Te nem forgalomba hoztad a kartyakat szerintem, hanem sajat tulajdonod maganszemelynek eladtad. Ez nem forgalmazas, igy a matrica sem kell. -
geri1111
tag
Ugy hogy ki kell valtani a vallalkozoit ha uj dolgokat arulsz, es nyugtat kell adni. Ne aggodj en sem hiszem el ezt a baromsagot. Kicsit beegtek, mert azt hittek nagy hal vagyok es egy szatyor cuccot arulok. Ennyivel legyenek boldogabbyk.
-
geri1111
tag
Új dolgot árultam, több uj dolgot... nem adtam az átvett pénz után nyugtát. Egy miskolcinak szivesen megmutatom
Még a Samsung meg foglya vizsgálni eredetiek -e. Ha nem még rávernek valamennyit.
Írtam az összes jófogásos memkaris hirdetőnekLenne mit csemegézni
Tényleg ennyi. -
Dzsulio
újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha több félét vásárolok egyszere akkor az egy csomagban jön vagy külön-külön?
-
anadroid
senior tag
válasz
tomazin #27315 üzenetére
Az app 2.81-es változatával még sikerült pontozva vásárolni. Bónusz: az egyik termék appból 40%-kal olcsóbb volt. Kimentettem a pontokkal még működő appot, hogy ha valaki véletlenül már frissített volna a legújabb, 02.02-i, 3.01 változatúra, ne álljon meglőve. Privátban kérhető.
-
azbest
félisten
válasz
geri1111 #27319 üzenetére
Igen, az aprón is van ilyen "csapda".
Magánszemélyként talán 600 ezerig lehet seftelni (véletlenszerű weblap erről [link]). De akkor is kell írni adás-vételit.
A matricás dolog ilyenkor nem tudom hogy van, magánszemélynél kell-e vagy eleve kvázi vállalkozóként büntettek meg, mivel nem volt adásvételi.Mi köze ennek a gearbesthez?
-
tomazin
veterán
válasz
zagyvazsolt #27314 üzenetére
A magad megnyugtatasa es masok idegesitese vegett?
-
zagyvazsolt
újonc
Január közepén rendeltem egy egész drága csomagot. 01.29-óta nem változott faryaan a tracking. DPD-nél (még) semmi. Van még valaki hasonló cipőben? Valahol máshol azt olvastam, hogy 02.20-02.28-ig várható a kiszállítás, szóval még bőven van idő, inkább csak magam megnyugtatása végett érdeklődöm
2018-01-29 00:00:00 Parcel is in clearance.
-
Beni2360
félisten
Én is meg kaptam 2 termékre nyitott tiketre a válasz, hogy sajnálják és újból küldik.
Megírtam nekik, hogy köszi és I accept the resend. -
anonymus89
addikt
Na srácok 6 csomagom nem jött meg november óta 4 legdrágábbra nyitottam ticketet.
Felajánlották, hogy újraküldik mind a 4 csomagomat nyomkövetéssel mert én nem így tettem.
És ez egy egyszeri ajánlat + plusz hűséges vásárló vagyok bla. bla.... meg az aszf-t belinkelték.... -
trialboj
őstag
válasz
cidalain #27304 üzenetére
Ez valószínűleg így lesz, de attól még teljes mértékben szabálytalannak tartom amit a DHL csinált, és paypalnál is erre fogok hivatkozni. Nem százalékos extra költséget számolt fel, hanem 1500ft felett mindenre 7500ftot kell fizetni ami egy 14k ftos csomagnál felejtős. A másik meg hogy papírmunkával látnak el egy szerencsétlen 50x50es csomagnál.
Paypalnál is lefutom majd ezeket a köröket, és elmesélem mi volt. Én elfogadom hogy hibáztam, de ezt a nevetségesen bonyolult és túlárazott futárszolgálat hibája ami NEM volt jelezve vásárlásnál. -
cidalain
veterán
válasz
WestBam #27307 üzenetére
gateway-t akartam venni, vártam mikor lesz email onlyban. már mindegy.
viszont egy csomó kiegészítő szenzort meg ezért nem vettem meg email only + pontozással, mert még nincs gatewayem. ablak/ajtószenzort el tudta volna hozni 5 dodóért, ilyesmi. grr mérges vagyok.most mi a szart csinálok a ponjaimmal.
mondjuk azért annyi jóság maradt, hogy men minden akciós ár flash sale-es, így azért még lehet akciós dolgokra pontozni. a flash sale meg általában úgyis csak pár dollár mínusz a normál akciós árhoz képest (persze ez az ilyen 20-30 dolláros cuccok esetében van így, egy telónál már nem így van, ott sokkal nagyobb kedvezmény jár a flash sale-ért) -
vandor01
senior tag
Szerintem a GB es BG egyesitette erejet es pontrendszer szabalyait
mara mar a kepernyok is szinte egyformak -
anadroid
senior tag
Az oroszoknál olvastam (robotfordítás):
A pontok (GB Pontok) alkalmazási szabályai megváltoztak: most már nem használhatók az e-mailes árra szánt termékekre és a flashsale-termékekre.
A jövőben újra meg fogják vizsgálni a GB Pontok használatának szabályait, és újra megnyitják a lehetőségeket, hogy pontokat használjanak ezekre az árukra. -
cidalain
veterán
válasz
trialboj #27300 üzenetére
jogod van visszautasítani. mindenhez jogod van.
de az eladónak is vannak jogai. neki ahhoz van joga, hogy a rendelt áruért megkapja a vételárat, és kötelessége, hogy a kivánt módon feladja neked az árut.ha te meggondolod magad, amihez jogod van, akkor joga van az árut visszakérni, és kötelessége neked az árát visszafizetni.
a szállító arra szerződött, hogy neked azt elhozza. ha te ezt nem veszed át, akkor a szállító mit csináljon?
vigye vissza? ki fogja fizetni? a feladó miért vállalná ezt? a szállító miért? nyilván te sem akarod. meg fogja semmisíteni. ez esetben a feladó miért adná vissza az áru értékét? a feladó teljesítette az ő dolgát.mehetsz a paypalhoz, de nem hiszem hogy neked ítélné a refundot.
-
viktorhu
veterán
válasz
trialboj #27300 üzenetére
Van jogod, de a pénz nem jár vissza természetesen. Az elállási jog, amiről Te beszélsz, az EU-n belül érvényes, és ott is úgy, hogy átveszed a terméket, és visszaküldöd. Ezt ebben az esetben is megcsinálhatod, hogy átveszed és visszaküldöd, de az nem oké, hogy átvered őket, és pár euró miatt extra költségeket okozol nekik (konkrétan Te választottad ezt a küldési módot).
A freight forwarder cég nagy tömegben veszi fel a csomagokat, és DHL ügynökként felcímkézve kész konténerekben adja át a hong kong-i reptéren a küldeményeket a DHL-nek, ami általában aznap megy is fel a repülőre, és jön Németországba. Így tudnak olcsón DHL küldeményt feladni neked (meg úgy, hogy a postaköltség egy részét alapból beépítik az árba is).
Visszafelé viszont egyedi DHL csomagként menne az áru, így többe kerülne az értékénél a feladás. Megpróbálkozhatsz a paypal-lal, de csalásokat ők sem automatikusan támogatnak, és meghallgatják a másik felet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest