Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Itt az első sor az utca, a második a házszám?
-
diwx
csendes tag
-
elszabi
tag
válasz
Ateszpapa #27087 üzenetére
nemrég még 280 volt a flash sale-ben (2018-01-20). továbbá ez a youth edition. kisebb akkuval, mint az m365.
nem tudom, mennyire éri meg. bármi szervizes probléma esetén azért szerintem nagy szívás elé nézel. én maradnék a bicajnál v a lábhajtásos rolinál. egészségesebb is, kell annyi mozgás. :p nem akarlak lebeszélni, csak azért sok benne a rizikó.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
tupacamaru #27088 üzenetére
Bocsi, elírtam 319.
Érdemes szerinted várni, vagy jobb megrendelni ennyiért mert több szokott lenni? -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a Xiaomi Scooter
329319$ jó árban van, vagy érdemes várni vele, hogy olcsóbb lesz?
Tegnap még 299$ volt, de ma kaptam fizut és megvenném.Érdemes várni, vagy ritkán szokták akciózni?
-
KisApám
addikt
Vettem és szerencsére ma meg is jött a Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb - SILVER lámpácskám.
Kellemes csalódás. 12 négyzetméteres helységbe 1 db bőven elég.
A Yeelight appot felraktam, regisztráltam és egyből működött szépen, jók a színek és a fényerősség is. -
festina10
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy tabletet a GB EU-s raktárából.
Jelenleg a G-W-16-osban van.
Innen rendelt már valaki? Van valakinek tapasztalata?DPD-vel hozzák?Most látom regisztrált posta. Gondolom így se kell ÁFÁ-t fizetni.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Honzi
senior tag
Nekem meg csak nem mozdul a nov. 15-én rendelt csomagom.
A pénzt már vissza adták nem túl lelkesen de hiába írtam nekik hogy nekem a termék kéne nem a pénz.
Van még egy másik rendelésem szintén novemberi ez 2-3$ ilyen kis értéknél küldenek másikat? -
grimm2015
senior tag
Hogy legyen pozitív is. A Nov. 10 rendelt EU Expresses terméket, aminek az eredeti ára 115dollár volt, kuponnal 70ért vettem. (Biztosítottam a csomagot, minden ami 15-20ezer felett van, veszek rá mindig biztosítást)
A GB a kellemetlenségért (késés) 30dollárt vissza utal, (nem ezt ajánlotta fel a csomag helyett).
Az előbb átvettem a csomagot, sértetlenül. Igaz vártam rá majdnem 3hónapot, de 115dollár helyett 40dollárba került a termék.16.11.2017 06:11 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbítva a DPD felé.
2.02.2018 15:55 KézbesítveTehát velem méltányosak voltak.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Tony21 #27077 üzenetére
en is ugy irtam
de szerintem elsore el sem olvastak foleg hogy masodjara is ugyanazt a szoveget irtam nekik mind elsore
vagyis nalam csak masodjara olvastak beleki tudja lehet ezek is mar olyanok mint a robotok el sem olvasak elsore csak vegik futjak a szemukel gyorsan es nagyjabol a megfelelo random uznetet elkuldik egybol
-
qqzs
őstag
Legutobbi uv tollas 2 usd csomagom return cime Zurapato Drive Po BOX 9522 Shortland Western Solomon Islands...ez vajon melyik trukkuk resze?
google map nem talalta zurapato drive-ot
-
Tony21
tag
válasz
spileraaa #27075 üzenetére
Nekem elsőre az újraküldést válaszolták az összes elindított esetben (van pár novemberi nihilben landolt csomag), annyi, hogy beleírtam a ticketnyitásba, hogy többször ellenőriztem a postát, szomszédot, stb. Felesleges köröket ne fussak már ...
Eddig le a kalappal előttük. -
spileraaa
senior tag
válasz
kulcsipeti #27054 üzenetére
nekem eddig 6 írták meg hogy újraküldik igaz mindegyik kb 5-10$ körüli érték
úgymond elég simán elsőre jön a sablon duma amit szerintem mindenkinek elküldenek elsőre másodjára ugyszinten a sablon szoveg hogy előbb elellenőrizem a címet és 3 -ara pedig ez
Thank you for your reply.We are preparing to reship your item.
You should expect delivery within 10-25 business days.
We would like to thank you for your patience and understanding.
Best Regardsvan egy dec 3 rendelés azzal meg varok 1 hetet utána kérem azt is hogy küldjék újra igaz az mar 30$ lesz
de ha kiderül ezzel csak az időt huzak akkor 60 nap múlva egyből paypalnal fogom kezdeni és nem náluk
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok!
4 apróbb termékem nem jött meg GB-ről (több, mint 60 napja), minden más azóta rendelt termékem megjött tőlük is és máshonnan is. Próbálnék leadni rá after-sale ticket-et, de nem hagyja elküldeni folyamatosan visszadob az űrlapra.
-
cidalain
veterán
válasz
englishman #27070 üzenetére
hétfő
-
englishman
csendes tag
Sziasztok! A mai napon a budapesti elosztóközpontba befutott a DPD csomagom. Ennek jövő héten kb. melyik napon várhatom a kiszállítását Szolnok megyébe?
-
palika!
csendes tag
válasz
anonymus89 #27018 üzenetére
Igen, a későbbi bejegyzések szerint másoknak is érkeznek ezek a nov. végi, tracking nélküli csomagjai. Tényleg lehetett néhány "elfelejtett" konténer, nem nehéz elképzelni, hogy idehaza álltak sokáig bontatlanul (erről csak belsős tudna felvilágosítást adni).
Mint említettem a nov. eleji töltőről ticketet nyitottam, ott a GB különösebb kukacoskodás nélkül (követhető) újraküldést ajánlott. Nekem ezt pozitívan értékelem, remélem az már meg fog érkezni.
-
cidalain
veterán
válasz
Márton #27065 üzenetére
először csak írd meg nekik, hogy megjött 3 hónap után. mi legyen, mert közben refundoltak.
lehet hogy azt írják, hogy éljél boldogan tovább.
szóval addig nem küldeném a manit, amíg ők nem kérik. viszont addig nem is tartanám meg, amíg ők nem mondják, hogy hagyjuk a francba tesó. -
vandor01
senior tag
na es mi van a Januar vegi EU expresszel
ezek meg fognak jonni vagy majd csak mikor vege az iskolanak? -
Márton
nagyúr
no, ma nekem is megjött a nov. közepi, már megreklamált és 100%-ban visszatérített megrendelés..
akkor most utalom megint a manit.. ez van -
kóóó
aktív tag
En ott tartok, hogy nov 23.i eu express rendeles meg mindig southall nov25 ota. Egy 170$ tabletrol van szo.
Nyitottam gearbesten ticketet, irtam, hogy adjak felujra, mar voltam postan, kerestem dpd-t stb es volt biztositasom, ha nem teszik paypalt inditom.
Huztak az idot a semmi valaszukkal, aztan szepen megnyitottam a paypal vitat, ugye kaptak ott is egy uzenetet egy hete, amire semmi valasz, kozbe a gerabest ticketen meg csak kiteroket nyomattak. Erre ma azt vettem eszre, hogy a gearbest oldalan eltunt a ticketem...
Ezzel be is telt nalam, paypalnal zartam a vitat es varom, hogy adjak vissza a penzem. -
szmyky
aktív tag
válasz
kulcsipeti #27058 üzenetére
Nekem akkor változott a Gearbest hozzáállása a full refund kérelmem felé, amikor bemásoltak nekik a DPD UK levelét, amiben az állt, hogy én nem kérvényezhetem a csomagom keresését, mivel a feladóval állnak szerződésbe, tehát a csomagommal kapcsokatban egyedül a Gearbestnek van lehetősége intézkedni.
Több, mint 90 nap eltelet a feladás óta.Addig a Gearbest azt hajtogatta, hogy ők feladták, innentől az én ügyem, meg különben sem kötöttem biztosítást, úgyhogy örüljek, hogy a felét hajlandóak visszaadni.
Na... én ebből igenis elvi kérdést csináltam és nem hagytam annyiban.Ma hajnalban jött a full refund - Paypal vita indítás nélkül.
-
tibibi
őstag
Sziasztok ha a G-W-.. ból rendelek akkor nincs vám semmi, magyarul eu.-ból érkezik?
-
cidalain
veterán
válasz
Kisnyikhaj #27059 üzenetére
írd meg nekik, amit ide is írtál:
Megrendelted, majd lemondtad. és megakadt az ügy. döntsék el hogy törlik vagy küldik, zárjuk le a témát kedves GB.
-
Kisnyikhaj
tag
Hali!
Ezzel ilyenkor mi a helyzet? Megrendeltem(2017.12.25.), kifizettem pay pal-el, utána írtam GB-nek, hogy még sem kell, azóta így áll a dolog!? De küldeni se küldik, hogy legalább az haladna. Pénzt ilyenkor visszaigényelni mikor célszerű? Valaki járt már így vagy valakinek valami ötlete van? Jelen állípotban mindegy hogy melyik küldik vagy pénzemet kapom vissza csak valami történjen!
-
bazsimano
őstag
válasz
kulcsipeti #27056 üzenetére
tiltod?
semmi irjad meg nekik, hogy inditod a paypal dispute-ot. azzal szerintem osszekapjak magukat.
de ki tudja lehet h ez a rendeles is megmozdul lassacskan
szerk: jaja szerintem emlitsd meg nekik, hogy ne szorakozzatok! hogy 60 napon tul...legyen refund 100% vagy walletra vagy vissza kartyara...vagy inditod az ugyet a paypalnal.
-
bazsimano
őstag
válasz
kulcsipeti #27054 üzenetére
paypallal fizettel?
-
kulcsipeti
csendes tag
Én még mindig alkudozom a nov 22.-ei rendelés miatt. 50% akarja a GB refund-olni! van ötlet, hogy mivel lehet rábírni őket a teljes kifizetésre vagy az újraszállításra? bizti nem volt sajna
-
bul07
nagyúr
válasz
RobinHD #27046 üzenetére
Szinte semmi, kijelző színhőmérsékletében van egy kis eltérés
De itt részletesen le van írva -
azbest
félisten
válasz
sbazsi #27048 üzenetére
én most egy rendelésemnél pipáltam biztosítást, de csak azért, mert decemberben sok fennakadás volt vele, baj esetén egyel kevesebb kifogási lehetőség. Értéktől, meggyőzőképességtől is függ, hogy ki mennyire tud érvényelsülni vele vagy nélküle
A paypal mindig véd, ha azzal fizetsz, de a körülményektől függ, hogy baj esetén az eladónak vagy a vevőnek hihetőbb a története. -
sbazsi
veterán
még sosem rendeltem eu express szállítással.
Most nézem:
Betettem 1 terméket, ~15 dollár az eu express.
Most 5 termék van a koásrban, már csak ~7
ez így normális, hogy minél többet rendel az ember egy csomagban, annál kevesebb a total shipping?Szoktatok/érdemes ilyenkor shipping insurance-t is kötni, vagy a paypal véd?
Eddig jellemzően vamhatar alatti dolgokat rendeltem egyesével, de így mehetek a vamhatar fölé, és mehet több cucc egy csomagba.
-
RobinHD
tag
Sziasztok!
mi a különbség a Xiaomi Mi Band 2 kettő esetén az INTERNATIONAL és a CHINESE verzió között?
Segítséget előre is köszönöm
-
spileraaa
senior tag
válasz
cidalain #27043 üzenetére
mondjuk ha ilyen konyen belementek akkor lehet ez lehet a haterben hogy a penzt mar viszakaptak
de meg azt is el tudom kepzelni hogy a nagy kavarodasban fel sem lett adva vegullopas nem lopas en vartam tobbet is mint 60 nap mert november 7 rendeles
meg ha ujrakuldik valahol be ismerik hogy hibaztak -
cidalain
veterán
válasz
spileraaa #27041 üzenetére
Ha nem szolsz, az tulajdonkeppen lopas ugye. Lelkiismeretre van bizva a dolog persze. Igazabol, ha utanaolvasol a forumon, tobben jartak ugyanigy, es becsulettel szoltak a GB-nek, hogy megerkezett vegul az eredeti, es az ujrakuldott cuccos is. Amire azt mondta a GB hogy jotekonykodjak, ajandekozzak el az egyiket nyugodtan, nem igenylik hogy visszakuldd, vagy kifizesd. Es ezt tabletnel is megjatszottak. Szoval ilyenkor valoszinuleg az elso csomag arat behajtottak a szalliton.
-
spileraaa
senior tag
a gearbest a novemberi csomagokra felajanlota hogy ujra kuldi mindegyiket ami nem jott meg 60 napon belul 10 bol 6 nem jott meg 4 db viszont megjott igaz lassan mar 3-4 hete
de ha megis megjonne idokozben akkor kell fizesek ujbol?
vagy ha nem szolok errol nekik nincs honnan tudjak? -
Beni2360
félisten
válasz
bladesks007 #27036 üzenetére
A DHL az a német postát takarja és itthon a magyar posta fogja kiszállítani.
Ne keverjük a HDL Express szállítással mert az egy futárszolgálat.
Szeretik nem szeretik a postás fogja ott átadni. Legközelebb figyelj az Express meglétére, vagyis csak akkor ha ott a DHL Express szállítási lehetőség. -
bladesks007
tag
Sziasztok!
G-W-5 (cseh/német) raktárból történő rendelésemet ("$5.55, Hungary Via Expedited Shipping") véleményetek szerint jó eséllyel a Magyar Posta, vagy a DHL fogja kiszállítani?
Korábbi, G-W-16 (FR-Oversea) raktárból történt rendelésemet a DHL kézbesítette, bíztam benne, hogy most is ez lesz a helyzet, de a német DHL trackingen ezt látom: "The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)".
A problémám mindössze annyi, hogy a munkahelyemre kértem a szállítást, ahol először központi postázóba kerülnek az MP csomagok, és nem nagyon szeretik az ilyen típusú rendeléseket.
Köszi!
-
azbest
félisten
Örülök, hogy végre megkapod. Kicsit lehet hiányozni fognak a napi beszámolók arról, hogy még mindig ülnek rajta. Ha szerencséd van, akkor kis gyakornok ült rajta és nem egy megtermett postásasszony
A 3 hét egészen jó idő, főleg a 2-3 hónapos panaszok közt -
bl4ze
veterán
Nálam is van esély, nagy szerencsével holnap megkaphatom a PostNL pakkom :
12.01.2018 22:27 PostNL Arrived at sorting center CHINA
21.01.2018 10:30 PostNL Import (Item arrived at country of destination) HUNGARY
30.01.2018 13:56 Magyar Posta Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
01.02.2018 11:20 Magyar Posta Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting9 nap alatt itt volt Kínából, majd 10 napot ült a reptéren.
-
cidalain
veterán
nekem minden CJAHAM csomagom megjött. bár nem tudom ez pontosan mennyit jelent, és mikor jött ilyen utoljára. az biztos, hogy a karácsonyi ajándékok közül volt pár, ami ezzel jött. olyan október körül feladásúak lehettek. idén még nem adtak fel ilyen csomagot, most az LVS-t nyomatták nekem.
-
válasz
zagyvazsolt #27025 üzenetére
DPD oldalán nézd.
-
vacs
veterán
" Nyertem egy 40$-s kupont GearBest-re és fingom sincs, hogy mit vegyek. Ti mit vennétek? "
Én is csak egy hajszálra voltam a 40$-os GearBest kupontól!
Volt az a játék, hogy milyen telefonokat használnak a srácok, ebben 2 helyes megfejtés volt, az egyik én voltam, sorsolással döntöttek ... és hát persze, hogy a másik srác nyert!
Ez a méreg, nem a cián!
-
Vertigo18
addikt
Baseus kábelre nincs valami kupon? Elég jó minőséget képvisel, de eddig sajnos csak Iphonehoz, meg Type C-t találtam...
-
sloja
csendes tag
November 20.-ai rendelésem ma érkezett meg!
-
rasky
senior tag
válasz
zagyvazsolt #27021 üzenetére
Igen nekem is megjelent pár adat:
2018-01-24 00:00:00 Customs clearance processing complete.
2018-01-16 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-01-16 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-01-15 09:20:00 Customer data received Southall
-
zagyvazsolt
újonc
Hali!
Nem tudom nálad van-e változás, nekem ma reggelre módosolt a frayaa:
2018-01-29 00:00:00 Parcel is in clearance.
2018-01-26 15:58:00 Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-01-21 00:00:00 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-01-20 00:00:00 Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-01-17 21:50:00 Customer data received SouthallEz (2018-01-29 00:00:00 Parcel is in clearance. ) vajon azt jelenti, hogy már angliában van?
-
XenHai
senior tag
Nekem november 21(DPD) ma hajnalban indult meg.
-
cidalain
veterán
válasz
englishman #27017 üzenetére
vibrátort rendeltél-e?
-
grimm2015
senior tag
válasz
CactuS #27009 üzenetére
Ezzel kezdték, az első automatikus válasz levél után, (Hogy keressem a helyi hatóságoknál / postán), és írjam le mikor jár le a 60 nap.
Megírtam, hogy ez postára nem kerül, a DPD-nél nincs, a 60nap pedig már letelt az első üzenetemkor, és hogy a csomag biztosítva volt. Utána egyből írták a fentieket. (de ugye ezek előtt jött egy automatikus karácsonykor, meg 60nap körül, hogy sajnálják a késést stb... amit mindenki megkapott)
-
Beni2360
félisten
válasz
englishman #27013 üzenetére
Erről egy film címe jut eszembe.
-
palika!
csendes tag
A nem könyvelt (SB kezdetű, utána csak számokat tartalmazó tracking, CJAHAM) november végi csomagok is érkeznek, volt, ami 60 napon túl:
1. nov. 28-án feladott, jan. 22-én érkezett - 55 nap
2. nov. 28-án feladott, ma érkezett - 63 nap
3. nov. 28-án feladott, ma érkezett - 63 nap.
Utóbbi kettő a tracking szerint dec. 7-e óta Bp-en dekkolt, és mindkettő ma érkezett.
Ticketet csak arról nyitottam, ami nov. elején indult és közel 90 napja nem érkezett meg (intézése folyamatban).
Úgyhogy kitartás! -
englishman
csendes tag
80. napra végre a DPD-hez került a novemberi csomagom!
-
fozopali
újonc
73 nap után megérkezett a dpd-hez a csomagom. 1 hete visszafizették a vételárat!
valaki járt már így? Meg jön még a csomag? Vagy vissza megy nekik?
-
gonger
senior tag
válasz
grimm2015 #26994 üzenetére
Hm... az enyém még nem indult meg és tegnap fogyott el a türelmem. Eszkaláltam a problémát paypal felé, ott volt még egy levélváltás, hogy várjak, mert nemsokára nálam van, de kértem a full refundot, amire ma reggel válaszolt a gearbest, hogy oké, akkor visszaadják a teljes árat. 48 órás határidővel a paypal számlámra kell érkeznie.
Nem jó ez így, mert nagyon vártam a cuccot, a termék árának megfelelő értékű kiegészítőket rendeltem, amivel önmagukban nem is tudok mit kezdeni. Ha megjön a refund, azt hiszem EU-s raktárból rendelem újra. -
-
P.Miki
csendes tag
Uraim !
11db CJAHAM-os rendelésem (az összes) nem talált hozzám a legkésőbbi is nov.27.-ei.
Nem nagy értékűek de együtt már bosszantó a GB-vel nem nagyon megy a Ticket téma (nem válaszolnak).
Lehet-e egyszerre több dologgal kapcsolatban egy PayPay visszatérítés intézni.PMiki
-
castiels
addikt
Milyen telefont ajánlanátok gearbesten 15ezertől-30 ig? Fontos hogy vám mentes legyen. Jó lenne ha lenne kupon is.
Rendelt mostanában valaki?
-
carr
őstag
válasz
trebrona #27000 üzenetére
;(
ezt írja:
Hello Edson,For the issue, please check the frequency in the link http://maps.mobileworldlive.com/ and detailed information as follows:
Network:
GSM B2/B3/B5/B8
WCDMA B1/B2/B5/B8
FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20
TD-LTE B38/B40If your country can support the bands, you can use it in your country.
Leírás:
Wireless Connectivity: CDMA
Network type: GSM+CDMA+WCDMA+TD-SCDMA+FDD-LTE+TD-LTE
2G: GSM B2/B3/B5/B8
CDMA: CDMA 2000/1X BC0
3G: WCDMA B1/B2/B5/B8
TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39
4G: FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8
TDD/TD-LTE: TD-LTE B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest