Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabi__memo #29099 üzenetére
Kínai logika, ne próbáld megérteni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Silent77 #29096 üzenetére
Habzsi-dőzsi van már! "Régebben" vadásztuk az "Eu Expresst", amikor ráleltünk egy-egy terméknél, akkor volt nagy öröm, meg boldogság... Ma meg már választési lehetőség is lesz lassan, melyik szállítási mód lesz tréfamentes...
Hát komolyan mondom, el vagyunk mi már kényeztetve!
-
prsq
aktív tag
Mikor szüntetik már be a review-ért adott pontokat?
Mert lassan semmi értelme.Írtam review-t egy hete, pont sehol.
Nyitok ticket-et, erre azt írja vissza a debil, hogy adjak meg review id-t. Visszakérdezek, hogy az mi. Tessék, lehet értelmezni: "Review ID is the ID that will be displayed when you comment."(De már az előzőért járó pontokért is küzdeni kellett.)
-
Ciccuka
veterán
Azt észrevettétek, hogyha huf-ot állíttatok be, akkor app-ban többet számol, mint simán böngészőben?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Rendeltem egy órát pre orders időszakban, ami 04.24-én lezárult, de most újra érvényes 05.04-ig. 04.24-én 17:55-kor rendeltem. Vajon mikor adhatják fel a rendelésem?
HK warehouse-ból és EU expressel rendeltem, gondolom így ÁFA és vám mentes lesz?
-
HeavyToys
senior tag
válasz
gingerbalm #29077 üzenetére
Ez tuti egyébként? Én is rendeltem így a hozzászólásokat olvasva, de most EU Priority Line mellett már van EU express is, ugyan annál a terméknél.
Tuti az EU priority line is tréfa mentes? Lehet utólag kérni a szállítás változtatását valahogy, mert még nem küldték ki a terméket.
-
x64
aktív tag
A mobilos appjukon a daily sign in is teljesen megbolondult. Április másodikát hiányzónak mutatja (pedig beléptem), és összességében eddig 6 cumulative rewardot jelez (pedig a pontnyilvántartás szerint "csak" 4-et kaptam), amiből az egyiket ma kaptam, ráadásul a "számlálójuk" szerint még 1 bejelentkezés kell a "BIG" rewardhoz.
-
x64
aktív tag
Nekem is már 900 felett van. Sajnos flash sale és/vagy kupon használat esetén nem lehet beváltani, a "normál" áras termékek meg jellemzően sokkal drágábbak (postaköltséggel együtt), mint amennyiért Aliexpressen meg lehet őket venni. Általában pontok felhasználásával lehet hasonlóra (vagy picit kevesebbre) kihozni a végösszeget.
-
bul07
nagyúr
válasz
cidalain #29078 üzenetére
Most éjszaka írtam még párat és
Erre a cuccra [link] 60pontott kaptam
Ki értiDe kínszenvedés volt mert sok értékelést többször kellet megadni hogy bevegye a rendszer
Nem írok én nekik nem ér annyit, már majd van 1000pontom
Most nagyon gondolkodok egy Xiaomi 70 Minutes[link] kamerán, ahhoz kell 599, az megvan bőven
Melyikért érdemes fizetni?
Netherlands Registered $2.03 15-28 business days
Sweden Registered $2.38 15-28 business daysSilent77 kérdés hozzád
Linkek végén mindig megjelenik egy ilyen utótag
?wid=1433363
Ez már reflink?Nem győzöm törölni a végéről ha linkelni akarok valamit
-
cidalain
veterán
írhatsz nekik ticketet ezügyben, de engem legutóbb azzal szereltek le, hogy ilyen értéknél 50 max adható. és a dupla pont az már ugye 100. ha csak szövegeset írtam volna 10-ért, akkor kapnék 20-at. volt vagy 20 levélváltás, aztán azzal zártam, hogy költsétek gyógyszerre spúr kötsögök. a végén már én nagyon felnyomtak idegbe, pedig eddig ezen kívül mindent meg tudtam velük beszélni, de itt kamuztak összevissza.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
szabi__memo #29075 üzenetére
RiszálomNevezik úgy is-úgy is. -
Krogoth
senior tag
Hali.
kb. 3 hónapja vettem egy Multi - Purpose Ganzo G302B Multi Tool Pliers with Screwdriver Kit for Outdoor Camping Hiking Household eszközt.
Sikerült a kés részét eltörnöm. Jól gondolom, hogy ne is próbálkozzak a gariztatással?! -
szabi__memo
nagyúr
válasz
gingerbalm #29070 üzenetére
Átnevezték???
-
bul07
nagyúr
Na megjavult lehet reszeltek valamit és a miatt nem tudtam belépni
-
bul07
nagyúr
válasz
gingerbalm #29072 üzenetére
Az a röhej hogy pár órája még írtam egy értékelést akkor minden rendben ment
Most megkaptam rá az 50 pontot csak azt nem tudom miért mikkor én vagyok ez első értékelő kép videó ment a cuccot 5.53$ mérik
Ha jól emlékszek az első 5 értékelés szorzós
-
bul07
nagyúr
Nem tudok belépni az oldalra
Próbáltam másik böngészővel, sütik törlését, de nem megy
És a termékeke adatlapjánál se jönnek be a képekMás is tapasztal ilyet?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
szabi__memo #29069 üzenetére
ez lesz az pedig
-
szabi__memo
nagyúr
Rendelnék egy terméket de nem látok eu expresst. Viszont van Priority line, ami alatt EU priority line, viszont ez furcsán olcsó $1.5 az $50os termék mellé. Ha jól sejtem ez nem az eu express. Régebben láttam, hogy ez alatt volt, de most nincs ilyen, csak ez.
Szóval mi ezzel a helyzet? Ez igazából eu express, áfa nélkül
2-3 hetet jelez szállítási időre
Köszi -
hramon94
tag
Eu expresszel rendeltem egy kamerát 04.09-én adták fel ma hozta a DPD épségben
-
válasz
Exelsior24 #29061 üzenetére
A legszebb az, amikor egy termék effektíve még érdekel is, rákattintok és bumm hűlt helye
-
KisApám
addikt
Elromlott a Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb-om.
TICKET-et akarok nyitni, persze NEM engedi, mert szerinte nincs még "shipped"-elve, csak "shipped orderd"-et lehet berakni a TICKET-nél, hogy megadjam az "Order Number"-t a TICKET-hez.
Az a röhej, hogy 10-ből 8 esetben nincs "shipped", pedig már le lettek régen okézva, dátumozva, hogy megérkeztek...MIT lehet még csinálni, hogy tudjak TICKET-et nyitni?
-
prsq
aktív tag
Csak engem spammelnek a Gearbest-től?
Kapom sorban az üzeneteket, naponta, és hiába állítom weekly-re, majd monthlyra, azért is jön naponta. Most már teljes unsubscribe-ot nyomtam.
-
Bigemperor
senior tag
Miért nem tudok delivered item-et kiválasztani és ticket-et nyitni, hogy rossz az elektronikai termék? Jó volna, ha akár kicserélnék, kijavítanák, stb.
Több verziót is próbáltam, de csak a shipped termékekre akarja engedni. Ha esetleg valaki tud valami segítséget, kérem írjon, esetleg mit célszerű ilyenkor, mert ilyen gondom eddig nem volt. Ha nem rögtön lerázás lenne, az sem lenne baj, mit célszerű jelezni? Köszi.
Ja és a visszaküldés költségét a paypal állhatja egy alkalommal? EU-s raktár volt az bizti. -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki egy kupont ehez a tv box.hoz:
W95 TV Box - EU PLUG 2GB RAM + 16GB ROM ?
G-W-6-os raktárból áfa mentes lenne a rendelés?
Köszi -
Bec
tag
Mit tapasztaltatok : a megújult GB oldalán a postázásnál alapból Belgium Registered(Please provide your address&city with English characters) opciót kínálja,milyen átfutással dolgozik a Belgiumi posta??
A konkurens oldalon (BG) is erre álltak rá alapból ezt a Belgium postát kínálja,van onnan pár rendelésem amit márc.2. feladtak de még nem érkezett meg,a nyomkövetés szerint úton van.Lassan 2 hónapja várom.
Ha ez ennyire lassú akkor nem szerencsés,inkább NL posta. Időközben rendeltem egy akciós sonoff kapcsolót ami nyomkövetés nélkül 9 nap alatt megérkezett.. -
PainKiller13
őstag
Xiaomi Wifi adapterre nincs valami kupon?
-
D28
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van h nem tudok ticket-et írni, pontosabban a Captcha féle ellenőrző kódra írja azt h nem jó pedig azt írom be ami ott van, sőt feltölti a képeket is, nem ír más hibát és a legvégén amikor beküldené akkor írja h incorrect a kód.
Csak nálam nem jó vagy van erre valami megoldás?
-
Beni2360
félisten
válasz
gaben0211 #29053 üzenetére
Úgy kritizálsz egy oldalt mintha rutinos vásárló volnál Kínából.
Egyébként nem biztos, hogy jó dolog össze adni a vásárlásokat, ez nem biztosítja, hogy egy csomagban fogod megkapni. Mivel lehet, hogy 3 raktárból fogják szállítani.
amikor kiválasztod az airmalokat - ez mi akar lenni? De ha belépsz a pénztárba (kosárba) ott fogod látni minden egyes tételnél a szállítási lehetőséget és ott kell kiválasztani. A terméklapon hiába választod ki az csak tájékoztató jelleggel van.
Ha vissza olvasol elég szép számmal vásárolunk ebben az áruházban és nem méltatlankodnak ilyen apró dolgokon.
Ui: és nem kötelező házi feladat itt vásárolni. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
gaben0211 #29051 üzenetére
EU raktár elvileg gyorsabb, de gyakorlatilag sokszor nem így van ... nekem ilyen apró unregistered csomagok nem egyszer jöttek már meg Kínából kevesebb mint 10 nap alatt (persze ne alapozz erre, mert akár két hónap is lehet, de ilyen "holt időszakban", hogy nincs karácsony ,stb. nem jellemző).
-
-
gaben0211
tag
köszi az infót. amúgy futárszolgálat hozza ki a dolgokat vagy postára kell menni érte?
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
gaben0211 #29046 üzenetére
Szerk.: bocs idő közben már megjött a válasz
Ilyen minimális tételnél simán unregistered opciót célszerű választani .... totál fölösleges +400 Forintot költeni arra, hogy nyomkövethető legyen egy 200 Ft-os tétel
... plusz a nem regisztrált cuccok tapasztalat szerint (ha nem vesznek el ... de nem jellemző), akkor gyorsabbak is mint a regisztráltak, mivel gondolom a szállítmányozó cégeknek, meg a postának sem kell annyit sz@rakodnia velük!
-
-
gaben0211
tag
sziasztok. első rendelésem lenne a gearbestről. igazából egyelőre csak apróságok amiket kinéztem és olvasgattam a vámról hogy ez meg az van ha nincs eu raktár az adott cikkből. szóval segítség kéne hogy mondjuk amit belinkelek most azt hogy érdemes megrendelni. ugye ha a china marad bepipálva akkor sokkkal olcsóbb lenne de akkor gondolom lesz áfa meg vám vagy nem minden esetben van így? ezt a cikket olvastam erről : [link]
és ezt a terméket rendelném : [link] ami 200ft lenne ha kína marad bepipálva + gondolom a vám + áfa külön pluszba. köszi . majd még lesznek szerintem kérdéseim -
bl4ze
veterán
Teclast T10 tab-hoz tud valaki esetleg kupont, vagy valami jó akciót ?
-
Lacko66
tag
Üdv mindenki.
A tévém digitális optikai kimenetét (toslink) szeretném rákötni a hangrendszerem digitális koax bemenetére. Ehhez keresek kábelt vagy ha az nincs akkor valamilyen átalakítót ha létezik ilyesmi.
Köszi előre is ha valaki tudna segíteni
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Múlt hét pénteken vettem egy xiaomi wireless sport earbuds fülhalgatót és az első lemerülés óta nem lehet bekapcsolni...
Szeretném vissza küldeni és garanciáztatni... mi ennek a menete ?
köszönöm előre is! -
-
Mindkettő tréfa mentes.
-
maroni
aktív tag
Én is kb 2 évente cserélem , nem azért mert megadja magát , hanem az újdonságért! A mostani 3 SE is jól működik. de ez most megfizethető áron megvehető! A kb 5 éve vásárolt THL W8-at (ugyan cseréltem rajta kijelzőt) de ősszel adtam oda egy unokatestvéremnek! Valószínűleg a 3 SE-t még eladom!
-
bul07
nagyúr
válasz
maroni #29014 üzenetére
Ja úgy érthető
Én magamból indultam ki, én 3-4évente cserélek
Mióta van ez a érintőképernyős telefon dolog 3 telefonom volt
Ami az enyém volt, persze sok más telefont próbáltam, pár napigZTE Blade 22hnapig, tökéletes állapotban eladtam
Samsung S2 44hónapig használtam, mai napig hibátlan, megvan tartalék telefon, 2013.04.16 adtam le rá a rendelést, jé most volt 5éve hogy megvan és tökéletesen működik
Samsung A5 2016, 2016.12.01-én vettem használatba, ki tudja meddig fogom, nincs indok a cserére -
-
Bec
tag
A franc se érti ezeket
Márc.31. rendeltem egyik barátomnak egy 400$ terméket EU express-el,akkor az állt az termék oldalán hogy csak 4 darab van,pár nap után írtam nekik hogy mikor postázzák,válaszoltak hogy 3-15 napon belül azóta eltelt 18 nap sz@rtak bármit is intézni,ma ránézek a termékre ott van hogy In Stock! Írtam megint hogy mi a helyzet,még nem jött válasz.. Kíváncsi lennék ilyenkor mi van,egy lapra ráírták a rendelésem majd félre dobták egy polcra a halomba..
-
maroni
aktív tag
Sziasztok ez vám mentes szállítás?
EU priority Line $2.55 7-15 business days
Egyébként ez lenne az! [link] -
carr, törölnöm kellett mert ref linkes oldal.
-
FingR86
őstag
csak nekem új dolog, h az APP-ba már bekerült a Ticket rész is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest