Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milky7777
újonc
Sziasztok!
Én meg tavaly rendeltem nagyobb értékben (160k Ft) drónt, 2017. október 24 -én. Akkor a DPD 2017. november 15 -én vette át. http://prntscr.com/il8cqb Most megint rendeltem egy nagyobb értékben (210k Ft) drónt, 2018. február 18 -án. Ő még nincs a DPD -nél, valahol egy kínai hajón, egy konténer alján van. http://prntscr.com/il8d3f No para, előbb utóbb minden meg fog jönni. -
vandor01
senior tag
-
cidalain
veterán
elsőként pörgess egyet a naptáradon, mert már február 28 van, nem január
másrészről ez még teljesen rendben van. a szállítási idő a 2hét-2hónap között bármi lehet, és nem rajtad múlik.
ha március végén is hasonló lesz a helyzet, akkor felvenném velük a kapcsolatot, addig várni kellene -
gonger
senior tag
-
bul07
nagyúr
Ez a státusz lesz addig míg át nem adják a DPD-nek Angliába, ez lehet 10-15 nap, de lehet akár 40-50nap is, és ha jön egy új bejegyzés akkor onnan gyorsulnak az események és rá nem sokra(4-7nap) meg is jön
Regisztrálj a trackitonline.ru -ra és ott eltudod menteni és küld emailt ha új bejegyzés van a csomagszámnál
-
toyasoslecho
tag
Az még nincs Angliában. Tudtommal a teleportot még nem találták fel. A megrendelésed követően kikértek egy számot, jelezvén a dpd felé h csomagot adnak fel. Lehet h még Kínát se hagyta el. Megvárnak több csomagot, s amikor tele lesz a konténer akkor inditjäk.Ha majd odaér s levámolják átkerül dpdhez.Onnantól max 1hét. Addig meg fél-egy hónap
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest