Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Sir Pocok #37662 üzenetére
Az adómentességi szabályt kihasználó külföldi kereskedők nemcsak a tagállamok költségvetését károsították meg, hanem az európai unió piacán tevékenykedő tisztességes vállalkozásokat is. Néhány csalárd cég az EU-n belül is visszaélt az egységes piacra vonatkozó rendelkezésekkel, de ezt a kiskaput is bezárja az a hazai gazdálkodóknak kedvező módosítás, amely kimondja, hogy július 1-től alapvetően a fogyasztás helye szerinti tagállamban kell megfizetni az áfát távértékesítéskor
de ezt a kiskaput is bezárja az a hazai gazdálkodóknak kedvező módosítás
szerintem meg ha ezert lobbiztak a "kereskedok" az allamnal/EU nal
akkor jol tokon szurtak magukat mindkettenmert....
a vevo kifizeti az afat na bumm 27% vagy mashol kevesebb
ahhoz hogy ez gordulekenyen automataban menjen nem fog mukodni hogy megfogjak az osszes csomagot aztan postan kerik a bevallast meg szamolnak es merlegelnek etc...
vagy online az cimzett intezi a megadott platformon vagy kereskedo fogja intezni
ha senki nem hajlando ra? akkor marad a regi rendszer..... sok piizert
vagy kanadi nagymama vaskos levele?most akkor a csomagok ezreirol kell mejd eldonteni a 4 esetet?
bukta lesz!viszont a kotelezo afa fizetes eseten elesik a posta a dhl etc a vamugyintezesi kaszatol 3500-10000 ft kozott leledzik afastul! kulfoldon egy postai vamugyintezes 25-35ejro
a kinabol rendelesnek nem az AFA volt a lenagyobb ellensege hanem az vamugyintezesi dij!
mert ha kell vmi amit a sarki MM nem arul vagy 10x-es aron akkor rendelve lesz kinabol!szerintem jobban jarunk megszunik az azonosithatlan csomagok kuldese nyomon kovetheto kell legyen minden....
es meg egy jo kerdes?
akkor most minden levelkuldeményt AFA viszgalat ala kell vonni nagymama ir azt nyitogatjak mi van benne? Ezt kihasznalva? Mi van azzal a level kuldemyennyel amibe betesznek egy jo draga SD kartyat?szoval izgi bizgi majd kiderul....?
-
vandor01
senior tag
válasz
viktorhu #37389 üzenetére
Sajnos az SG-es kuldemenyek megszenvedik a virust
nekem is van egy oreg darab de majd jon! RP106428435SG
tegnap jott pl egy 95napos nem SG-s... -
vandor01
senior tag
válasz
agroman #37291 üzenetére
itt csak egy valakinek eri meg Ki-fillerezni!! mert mint latjuk kifillerztek
szoval ha 7 evig a VAM-osok nem foglalkoztak vele azert mint irtad
"tobbe kerulhet a leves mint a hus"valamint az evvegevel ugyis valtozas lesz?
itt csak egy valaki akart meg egy kicsit kaszalni....
a POSTA kell neki a 3500ft!
lehet januartol alapbol ellesnek ettol a sarctol!
nekik csak a kiszallitas marad miutan az ugyfel rendezte a tartozasat a VAM felé...
valszeg mindenki maga intezi majd online a dolgait a posta meg vamugyentezesi dij nelkul marad....
vagyis szerintem.... talan?? -
vandor01
senior tag
válasz
Silent77 #37289 üzenetére
melyik reszevel?
hogy miert nem huztak le minket mar 2013 ota? megtehettek volna!
HA nem lenne inkompetens lusta nemtorodom sotet banda 1-tol 1ig.... legalabb 2013ban 1 okos ertelmes ember az allami vamos bandabol ELOLVASTA volna az akkor kijott friss a torveny.... es azota lehetett volna kaszirozni
7 ev kellett hozza!
- vki elolvasa ertelmezze a leirtakat
- vki megrendelje lefejlesszte letesztelje ezt az uj fiiccsoort a vamprogramban!
mert ugye emberre nem merik bizni ezekutana vámprogram azt fogja vizsgálni
de lehet ez mar a 2004-es csatlakozas ota igy van? habar az EU-s orszagokban nincs ilyen 10ejros kitetel? vagy ki tudja? lehet ott is van csak ott is mindenki beletojik -
vandor01
senior tag
válasz
Silent77 #37286 üzenetére
erre a par honapra mar ugyis mindegy......
de miert ezrem azt hogy ez egy szemet lusta egy tetubanada!evekig csinaltak adott havi arfolyamon.... most hirtelen ráálltak a 2013-as hatarozatban/torvenyben leirtakra!! szoval a sok okos jolfizetett lehuto evekig csak kavezni járt be a melohelyre nem vette eszre SENKI hogyan kene korrektul szamolni???
es lehetne egy kis lovit lehuzni az eljaras soran...
szegyen egy lusta tudatlan banda.. es ez a szakmajuk?
mi meg fizetjuk a "szagertelmet"
-
vandor01
senior tag
válasz
ferkau #37275 üzenetére
A multheten volt egy 105 naposom is
RB683612565LA
a masik shop szokta azt jatszani megrendelem azonnal jon is a kikert GLS szam..... majd par het mulva feladjak postan..... van most 2 NL postam amik mar tobb mint 2 hete elindultak de mozgas semmi... az van virus helyzetvan!
-
vandor01
senior tag
válasz
Knobber #34768 üzenetére
majd itt kiokositanak lehet valamit rosszul csinálhattál?
itt olyanokat irnak hogy amig at nem veszed addig a csomag nem a te tulajdonod azaz ez még az eladoe es akarmilyen gáz van a szállitassal jogilag te nem kezdhetsz semmit vele nem vizsgáltathatod ki mert nem a tied! nekem valami ilyesmi az uccso infom!.... kerted a GB-et hogy vizsgáltassa ki mi lett a csomaggal? van rola valamiféle eredmény? mert lehet ezek kellenenek a PP-s szamodra jo dontéshez??
de aztan lehet minden megvaltozott az eladoi lobby nyomására megtorvenykeztek megszavaztak 5 évere visszamenoleg? -
vandor01
senior tag
na ott vannak a hianyzo telcsik tablettek..... [link]
-
vandor01
senior tag
szerintem ha nem akarod elveszteni de feleslegesen elkolteni sem?
nezz szét az akkumulatorok terén!
kamera lampa kisauto drone etc etcezekhez mindig kellhet cucc!
legutobb én is ilyenre vertem el a pontjaim csak a példa képen van ez
7.31euro az alin 12.41
a 7bol huzhatsz le pontokkal a szallitasert mindenhol kell perkalni.... de ez csak egy példa nézz szét mi kell otthon azt hatha? vagy cimboranak? de AA vagy AAA elemet nem erdemes AZT inkabb IKEA! -
vandor01
senior tag
valahogy ugy ahogy mondod..... rarakod a TN szamos szállitas meg a biztit es 20%-al tobbe kerul mint az alin.... de ezert nem erdemes lehuzni teljesen a GB-s rolot mert jartam ugy hogy adott termeket 2x rendeltem meg Alin kulonbozo eladotol es mind a 2x lemondtak.... vegul GB rol rendeltem a pontok hasznalataval TN plus bizti kb annyi lett mint az Alin.... ez a story igaz a kis bizbazokra 20 ejroig! az felett ki tudja? nezegetni kell GB BG Ali szenthármast!
akciokat kuponokat keresni használni etc...
-
vandor01
senior tag
csak hogy jo is legyen a GB-rol.... a YM'S Store -bol
2019 Januar 8-an rendeltem ket fajta aksit kotelezoen 3ejros EU regelt postaval de 4ejros biztositas nelkul a rendelést szétbontottak gondolom nem volt azonnal mindketto 1x-re de nekem ráért volna egyutt is mert a Ship time egyforma volt jan 25-27 de elobb inditottak oket!
mindketto megerkezett ez elso indult jan 14 erkezett jan 24 a masodik indult jan 18 erkezet jan 28... valoszinuleg ez az egesz nem a GB-tol fuggott ez csak egy "piacter" volt... a gyors postazast koszonhetem a YM'S Store-nak!most rendeltem ket 1104-es tarcsi motort FS store-bol reg mentes belga levelben bizti nelkul es raadasul paypal nélkul van nekik egy BENELUX fizetési megoldasuk a neve bancontact (ADN_BEBC) sima 1xru kartyaval de kartyaolvasoval mukodik..... 15euro.... megfogerkezni
ha nem majd jovok ide panaszkodni
nekem a LVSxxx level nagyon jol mukszik reggel 6.00 kor landol a repulo es 10.30kor kezemben a cucc.... be se nez a vamkezelobe! vagy legalabb is nincs ilyenfajta mozgas a TN-en!persze addig jár a korso a kutra mig el nem tunik szállitas kozben
-
vandor01
senior tag
uj vilag készulodik... [link]
-
vandor01
senior tag
lassulások fognak jonni mind kina fuvarozok mind raktararuhaz aktivitasaban valamint rendelésekkel vagy egyéb ugyintezesben is!
"But we are sorry that we can't ship any order now. Because we are in holidays for Chinese New Year from 26th Jan to 11th Feb."
-
vandor01
senior tag
válasz
placebo2018 #33981 üzenetére
nem KELL vele csinalni semmit csak hasznald es olomesboodoogsááág...
viszont mikor lehet akkor kattinthatsz hogy megjott es esetleg pontokat is vadasznal akkor irhatsz review -t csak siman vagy fenyképpel vagy akar videoval! az átvételtol szamitva kb 30napig.... utanna is dolgozhatsz vele csak nem adnak pontokat.... de mindez fent van a GB honalapjan....
-
vandor01
senior tag
válasz
Tierce #33973 üzenetére
markold fel a lovet azt irany EuStock
ezt a szarfaszu bandat meg eletre felejtsd el Felcsutostol egyuttnem rossz business amit a GB csinal
ujabb összeeskuves....
kapsz egy TN number 2 honapig kovetheted izgulhatsz kulfoldi baratokat szerezhetsz levelezgethetsz addig a GB porgeti lovedat esetleg USD/EUR/HUF/CNY szent harmasanak negyeseben kerestek valamennyit.... az élmény megfizethetetlen csak 5,96-ert izgibizgi tapasztalattal gazdagodtál!
-
vandor01
senior tag
válasz
Silent77 #33874 üzenetére
nagyon helyes!
visszaterni a regi kerekvágásba?
amig a vilag es a Gearbest nem tervissza a "normal" uzletmenetre azaz nincs kontrol a melosok felett addig lopkodni fogjak a cuccainkat lehet ez akarmelyik repter vagy fogado es atcsomgolokozpont barhol europaban! ezt a topikot vegig olvasva evrol evre rosszabbodik a helyzet! remélem nem még rosszabb lesz!!
Ezeknek a figyelembevetelével rendelgessuk fizessunk a szallitasert a biztositasert majd hadakozzunk a szélmalommalha meg megjön örüljünk
-
vandor01
senior tag
válasz
cikasz #33861 üzenetére
ezzel csak 2 probléma van.... bizti ellenere is szivoznak.....
de ha nem telcsirol van szo pl 8500ftnyi akumulatorrol?
regelt level 1100 (OK) bizti 1300???szoval ketto egyutt nonszensz.... na es itt a probléma 20-25-30% extra van rajta amivel mar nem occobb mint mas kinyai
persze ha nagyon nagyon ááákcioos meg megérheti HA nem vmi kamu koppintott cuccot kuldenek es mar ez is elofordult a GB tortenteben parszor.... hisz kinyai
-
vandor01
senior tag
az ész megáll az összes tolvaj Felcsutos
europa szemete ott gyulik össze egy kis rablobandazasra -
vandor01
senior tag
en ma leadtam az utolso GB-s rendelésem.... remélem soha többe nem kell hozzajuk fordulnom mint vasarlo
pedig nem volt problémam veluk ha volt is megoldottuk.... de nem hianyzik ez a herce-hurca
akadt meg 500pontom gyorsan el is tapsoltam par darab dron aksira biztositas nélkul! mert rablas hogy kb 15%-ot kernek a biztiert.... és most megy reménykedes meg a cidrizes szaros 25 euroert!
ja majd januar 25 tol varhatom a postazast!
-
vandor01
senior tag
én igazan nem is ertem ki vásárol meg ezektol?
kis biz bazokat? ok.... de 100euro felett?? ezt a topikot vegig olvasva ez megy minden kari kornyeken a legjobb eset ha 60 nap kornyeken megkapja az "ugyfél" az árut... de hogy mar evek ota tudjuk hogy a nemeteknél nyuljak a cuccot 1000x-el és nem csak karacsonykor!!.... (DHL atvette a postat es aki nyugger kozeleben volt azt elkuldtek nyuggerbe Jurgen Stefan etc... helyettuk vettek fel harmad áron uj kollegakat Akmed Mohamed etc)
ertem én.... szeretunk occon vásárolni... EN is
nem szeretek a szallitasert a biztiert sokat fizetni... adot azt meg egyáltalan NEM!
na erre játszik ra a kinai.... kinaiakra meg a "bunozoi reteg.... mi meg jol bedolunk nekik es etetjuk az ehezo afrikaiakat a lenyult telcsik feketepiaci 50ejro/db araval
a multevi hasonlo buli miatt! a leheto legkevesebb dolgot rendelek a GB-tol... a 2017-es es 2018-as rendelésem pont egy nullaval kisebb 2000euro vs 200.... ha kinezek valamit naluk gyorsan szétnézek mashol mennyi is az annyi? ha mashol is annyi de inkabb olcsobb akkor GB honlap "X".... ha GB-s cucc nagyon olcso fele vagy meg kevesebb akkor is "X" altalaban ez a szarfaszu banda vmi selejtes szart vagy problemas szutykot probal elnyomni extra olcson.... ma mar egy meteres kabelt is duplan adnak plus 3x szallitasi es biztositasi koltseggel mint mas oldalak.... ÉS meg mindig van ugyfeluk! MEGERDEMELJUK hogy ugy viselkednek velunk ahogy! a kapzsisagunknak ára van! GB és PP benyujtja a számlát érte!
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #33722 üzenetére
na megy a pontokkal a bazseva.... ha nem a zsetonnal meg wallet meg paypallal lehet csinalni.... akkor csinaljak a ponotkkal
a 70 helyett ajanlottak 200.at! lassacskan meglesz a fele!
ezt a kinai cigo nepseget
a hold sotetoldala mar megvolt!
ebbol tellik majd a mars utazasra
-
vandor01
senior tag
kari elott egy kupacban fotoztam ertekeltem az utolso vasarlasokat aztan dorzsolve a tenyerem vártam a pontokat minimum 500.at..... 2 hét utan sincs semmi.... persze review-im fent vannak kepekkel szépszavakkal barki olvashatja nezegetheti.... support azt irta mivel a vasarlasaim atvételei regebbiek mint 1 honap ezert lofasz pont jár...... ja nem! azert adnak 70pontot...
na szép a GB már a szutyok pontokkal is szivozik.... kertem akkor utolso reviewmat tavolitsák el a rendszerbol mert nem engedelyezem a megjelenésuket... amugy is tobbet dolgoztam vele mint 70 pont tobbet kerek de nem 71-et! minimum 400!....
szarfaszu banda.... a biztivel meg regelt kuldemennyel sok cuccok mar dragabb mint az ALIn.... egy valami miatt erheti meg néha neha GB-tol vasarolni.... bazseválhatsz a pontokkal esetleg sarc mentes postazasi utvonal EU raktar? -
-
vandor01
senior tag
válasz
azbest #33124 üzenetére
ez a belga verzio.... de CN22 az EU-s szabvany mindenhol ugyanaz!
es igen abbol a zoldbol 3 példány van 1-et biztos megkap a felado lebéllyegezve!
kitoltve! mi van benne mekkora ertek miert megy ezeket a felado irja rá!...
ha nem irja ra és visszajon és a postai vamugyintéző bekéri a doksikat...
ugye alapvetoen a vásárlási bizonylatokat azaz a szamla bankkivonato etc
de ilyen esetben az már nincs! nos ha feladaskor nincs kitoltve rendesen....
akkor semmire nem jo ez a CN22-es papir! lehet a cucc utan ujra fizetni.... -
vandor01
senior tag
mikor kipostazunk valamit EU-ra kivulre akkor kell a postan par papirt kitolteni CN22 vmi zold szinu deklaraciot mi van benne stb.... na most ezt szépen kitoltotod mi van benne pl ChuwiH12 tablet javitásra kikuldés.... lebelyegezteted a postas kisasszonnyal..... esetleg a kis kinyai megkered mikor kuldi vissza javitasbol vagy cserebol! hogy szinten irja ra esetleg a kikuldott TN számmal egyutt! TNxxxxx javitas utan visszakuldve....
Na most mikor jon vissza es esetleg megfogják...és bekerik a papirokat akkor a posta áltál pecsetlt papirt kuldod a vamugyintézésre hogy ez egy visszakuldes javitas utan!
1xrűűű... vagy valami ilyesmi....
-
vandor01
senior tag
azt mar tudom hogy a LiFePO4 aksit mashogy kell tolteni mint a LIPO kat...
LiFePO4 - > 3,3V -en mukodik!
a kerdesem az mekkora feszig lehet meriteni?
3,0V -ig? vagy akar meg lejebb 2,8V -ig?? -
vandor01
senior tag
ilyen az mikor allami lesz a szolgaltatas majd a zemberek megoldjak kalakaban
de ha kiurulnek a gaztarozok akkor majd osszefingjuk a futesre szukseges gazmennyiseget, hogy ne fagyjunk meg persze az AFA-t befizetjuk a sajat GAZ utan is hogy a cimborakat nehogy veszteseg erje!
-
vandor01
senior tag
NL postat szoktam fizetni 1-3 nap alatt van meg az elso mozgas
ES a lenyeg 6nap alatt itt van kezemben (belgiumba!)
ez pl ma jott: RU214254221NL -
vandor01
senior tag
-
vandor01
senior tag
válasz
Dan-szan #27711 üzenetére
ma mar nem csak az EU expresszel jatszanak a GB fiukak.... mindennel talan meg pocsukkel is
nalam mar 10 napos processingben van 3x1db 5fontos termek amit 1-2 napos hataridore vallaltak ma mar FEB 26-28 ra.... ennel meg az ALI is gyorsabb... A vegen felrakjak majd vmi vonatra azt jon majd 1-2 honapig keresztul Azsian a felvilagon... lassacskan felejtos lesz a GB team....
-
vandor01
senior tag
Szerintem a GB es BG egyesitette erejet es pontrendszer szabalyait
mara mar a kepernyok is szinte egyformak -
vandor01
senior tag
na es mi van a Januar vegi EU expresszel
ezek meg fognak jonni vagy majd csak mikor vege az iskolanak? -
vandor01
senior tag
Lehet mar batran EU expresst rendelni HK raktarbol?
Ships between Feb 1 - Feb 13
EU Express(Please provide your address&city with English characters) 10 - 21 business daysSzoval 6het alatt meg is erkezhet sarc mentesen?
Vagy meg mindig hazudozas van az oktoberi/novemberi elmaradasokrol?? -
vandor01
senior tag
Erre valaki?
[link]Vki rovidem elmondana hogy a sok DHL kozott aran kivul mi lehet a kulonbseg?
koszi!DHL(EU) 3 - 8 business days £10.36
DHL (HK) 3 - 8 business days £6.58
DHL 3 - 8 business days £11.77
DHL 5 - 10 business days £7.37
(can ship more than 2pcs products with built-in or removable battery) -
vandor01
senior tag
erre valaki? [link]
koszi...
-
vandor01
senior tag
Vki rovidem elmondana hogy a sok DHL kozott aran kivul mi is a kulonbseg?
koszi!DHL(EU) 3 - 8 business days £10.36
DHL (HK) 3 - 8 business days £6.58
DHL 3 - 8 business days £11.77
DHL 5 - 10 business days £7.37
vandor01
senior tag
penteken nem vamolnak... [link]
kiraly akkor minden atcsuszik -
vandor01
senior tag
Jelentem a vonatos megrendelesek gyorsabba valtak!
Dec 21 en rendeltem ma kaptam kezbe!
RX801985816CN
Ha ez igy stabilan szamithato? akkor egesz jo lehet!Igaz Ali-rol Jan 12 rendelt is ma jott meg repcsivel
RY759600499CN -
vandor01
senior tag
szerencses ember....... nalam a november vegen rendelt es "fizetett" NL posta (1,5eu) valahogy nem-nem vonatra ugrott es 3 het kellett neki hogy a lengyelektol belgiumba erkezzen de elotte 1 honapig utazott keresztul felázsian.... szoval a GB bőnyállal megteheti! GengsterBanda.....
persze ne legyen pofan ugatni hisz 60napon belul lesznek.... csakhogy nem ezert fizettem! nem a vonatert hanem a legi NL-ert! -
vandor01
senior tag
ahhh ezt a futar nyulta le.... de vki megtanithatna a nyomnélkuli fedhetetlen DPD lopás muvészetére! biztosra kell menni olyan cucc legyen amit féláron gyorsan cash-re konvertálhato! tablet telefon etc... vissza kell vinni a cuccot a kozpontba leadni hogy nem talalta a cimet ezzel a sofor fedezve van! aztan mikor a cuccot teszk veszik rugdossak arrebb a raktarban mint nemkivanatos ruhesd minkadarabot akkor egy ovatlan pillanatba meg lehet lovasitani!
vegen senki nem tudja hol van ki volt még az elébb itt volt de arrebb raktam etc etc -
vandor01
senior tag
A November 10 en rendelt EU expresses es kette bontott (Nov16/24) cumom masodik darabja landolt be ma a DPD altal. Idoben volt a azaz a 60napon belul a megerkezes!
-
vandor01
senior tag
a sok DHL opcios szallitas miben ternek el? (aran kivul)
DHL(EU) 3 - 8 business days €11.83
DHL (HK) 3 - 7 business days €7.51
DHL 3 - 8 business days €13.43
DHL 5 - 10 business days €8.41
vandor01
senior tag
IGEN en kaptam....
meg oktoberben volt egy kis EU-expresses döccenő a GB-nek es sima postaval kuldtek a rendeléseket egyiket megfogtak masik átcsuszott.... megfogottnal scanneltem a doksikat a fizetesrol es téritettek az egesz összeget! azaz az afat es az ugyintezesi dijat is! én waletra kértem ugy rugalmassabbakazota EU expresszet csak biztositassal rendelek! biztos ami biztos! Nov 10 ei rendelesem van ketté bontva es meg az uton valahol?? Electronic notification of shipment (DPD data centre)
-
vandor01
senior tag
válasz
juhasz22 #25598 üzenetére
nem biztos hogy megeri fizetni erte.... az utobbi honapban folyamatossan azt jatsza a GB hogy NL-t fizetek 1,5euroert azt felbasszak a vonatra..... amiert nem kene fizetni ha ingyenesre rakod lehet vonat lesz lehet LVS.... vagy mas.... ettol fuggetlenul 99%-osan megerkeznek a cuccok.... csak a mi NL-es az mar itt van ami vonatos az meg csak a ruszkiknal!
-
vandor01
senior tag
nov 5-ei EUexpress megjott korrekten
nov 10-ei rendeles ketté bontva Nov 16/Nov 24 inditással
1 honap utan ticket nyitas csak azert hogy meglegyen!
majd meg kell varni a 60 napot.... biztim volt...
Jan 10.ig meg beeshet -
vandor01
senior tag
válasz
bertokl #25417 üzenetére
ezeket kaptam....
az elso meg se mozdul.... a masodik meg már megjarta kazasztant moszkvat lehet holnap mar Hawai-on lesz?pl RX800182203CN
19.12.2017 19:52 China post Arrived at postal office
DuōSīTèKè,Kazakhstan (ZOBL03)
27.12.2017 05:52 China post Left postal office
SīMó棱SīKè,Russia Sorting Center (ZOBL05)RU168191986NL / RX802535623CN
RU131508334NL / RX802052648CN
RU132573918NL / RX800182203CNakarhogy nézem nem holland legi posta egyiksem....
NL nekem 14-21nap alatt landol....
14 nap alatt csak Moszkvaig jutott.....
fel azsia lenyulhatja a cuccot
hollandiaban legfeljebb csak az afrikaiak.... -
vandor01
senior tag
na a GB (GengsterBanditak) megint eljátszotta... fizettem NL (Netherlands Post Registered!) postaert tegnap meg is kaptam a TN szamot..... ra 24 oraval kaptam egy ujabb TN szamot csak kinai vonatost.... kenytelen vagyok a postaköltséget visszakerni walletra! mert jobb ha ingyenesen hagyom azt vagy vonat vagy LVS lesz.... de manapsag már inkabb vonat..... ez van......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Napelem
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest