- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
a google sem igazán a barátom e témában
Második találat?
Mondjuk azt nem tudom, hogy megéri-e: 5K elég jó ár, de mi van, ha nagyon gagyi?
(Nekem pl. eleve az elrendezése - ami amúgy az XBOX360 kontrollerre hajaz - nem jön be: a szimmetrikus analóg karokat tartom kényelmesnek, pl. ami a Logitech Rumblepad 2-n található. Igaz, ez nem wireless, de legalább nem kell aggódnom, hogy mikor merül le az elem. Árban meg már 7K-ból megvan, és a minősége tuti.
)Szerk:
Akciojátékokhoz pl Crysis mennyire használhatoak ezek?
FPS-re szerintem nem igazán jó. (Persze ha konzolozol, akkor úgyis megszokod.)Pecc: szerintem jól választottál (eltekintve az esetleges elemproblémáktól).
A Logitech anyagában nagyon kellemes, jó minőségű, pontos: TDU-hoz tökéletes.
(Én a fent említett típussal játszottam, és igen, én is autós játékokhoz használom főleg - a kormányt túl macerás előpakolni.
) Amúgy lehet vele pl. POP-ozni is, ami kb. TPS, tehát belefér az akciójáték kategóriába, de mivel nem a pontos célzás a lényeg, így nincs olyan gond, mint lenne egy FPS esetében. (Ehhez kapcsolódik, hogy a TR:Legendet is kivittem vele, de abban automata a célzás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nekem pl. eleve az elrendezése - ami amúgy az XBOX360 kontrollerre hajaz - nem jön be: a szimmetrikus analóg karokat tartom kényelmesnek, pl. ami a Logitech Rumblepad 2-n található. Igaz, ez nem wireless, de legalább nem kell aggódnom, hogy mikor merül le az elem. Árban meg már 7K-ból megvan, és a minősége tuti.
)
A Logitech anyagában nagyon kellemes, jó minőségű, pontos: TDU-hoz tökéletes.
)