Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
Na itten vagyok!
A bekapcsolás probléma a memory opcióval rendbe jött, szerintem is bug lehet, vagy csak pusztán rosszul értelmeztük a többi lehetőség hatásait
DE annyit hozzátennék, hogy unokatesóm 790-es lapjánál a soft off rendeltetés szerűen működik...(nem kapcsol be a gép, ha az áram visszajön vagy az elosztót felnyomom, függetlenül attól, hogy előtte ment-e a gép).Melegedéssel kapcsolatban, mint megtudtam természetes, hogy melegebb az NB diszkrét kártya esetén. Nekem kb 7-10 fokkal, de gondolom ebbe az is közbejátszik, hogy hő áramlik felé a kártyától.
Amit még nem értek, hogy készenléti állapotból kb 1 perc után már nem jön vissza a gép, csak a reset segít
Korábban azt hittem, hogy ez a noname táptól volt, de most az FSP-vel is ezt csinálja. No nem mintha használnám a készenléti állapotot, de érdekel mitől lehet. Majd teszek fel Pistát vagy Win7-et egy másik HDD-re és megnézem az alatt mit művel.mod: nálam az instant-off rendesen működik, egy gombnyomás és már kapcsol is le a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest