Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atom87

aktív tag

Na itten vagyok!

A bekapcsolás probléma a memory opcióval rendbe jött, szerintem is bug lehet, vagy csak pusztán rosszul értelmeztük a többi lehetőség hatásait ;]
    DE annyit hozzátennék, hogy unokatesóm 790-es lapjánál a soft off rendeltetés szerűen működik...(nem kapcsol be a gép, ha az áram visszajön vagy az elosztót felnyomom, függetlenül attól, hogy előtte ment-e a gép).

Melegedéssel kapcsolatban, mint megtudtam természetes, hogy melegebb az NB diszkrét kártya esetén. Nekem kb 7-10 fokkal, de gondolom ebbe az is közbejátszik, hogy hő áramlik felé a kártyától.

Amit még nem értek, hogy készenléti állapotból kb 1 perc után már nem jön vissza a gép, csak a reset segít :D
    Korábban azt hittem, hogy ez a noname táptól volt, de most az FSP-vel is ezt csinálja. No nem mintha használnám a készenléti állapotot, de érdekel mitől lehet. Majd teszek fel Pistát vagy Win7-et egy másik HDD-re és megnézem az alatt mit művel.

mod: nálam az instant-off rendesen működik, egy gombnyomás és már kapcsol is le a gép.

Új hozzászólás Aktív témák