Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• donpe

aktív tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni HD kamerával kapcsolatosan. Elég sokat utazom és gyakran csak a telefonomat használom videózni/fotózni, annak ellenére, hogy van egy Sony Alpha 200-as tükrős fotószettem, illetve egy Panasonic kompaktom.

Most vitorlázni készülök és arra gondoltam, hogy veszek egy vízálló fényképezőgépet, amivel lehet jó fotókat/vidókat csinálni víz alatt/felett is. DE! úgy tűnik, hogy a vízállósággal meglétével egyben le kell mondani az igazán jó képminőségről mind fotó, mind videó oldalon. Amit nézegettem: Nikon AW100
    Ez 720p-ben 60Fps-t is tud. Sample vidik itt!

Ezért arra gondoltam, hogy lemondok a vízállóságról és hasonló árban (kb 60-70eFt) néznék HD videókamerákat.
    Panasonic HC-V100, vagy Samsung HMX-QF20.

Fotózásra pedig használom a kompakt Panát.

Ti mit javasoltok? Lehet ennyiért normálisan használható HD kamerát venni? Mennyivel jobb ez egy vízálló kompakt HD felvételénél? Vagy felejtős ez a belép kategória? Érdemes feljebb (max. 100eFt)-ig gondolkodni? Vagy megteszi egy jobb kompakt is a videózást? Esetleg érdemes eladni a Sony Alpha 200-at és venni egy olyan vázat, ami videót is képes rögzíteni?

Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák