- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
al_age #55623 üzenetére
A Sennheisernek nem fő profilja az IEM fülesek készítése, ahogy amúgy a többi igazán neves márkának sem igaz (AKG, ATH, Beyer...), így nem igazán fordítnak semmi erőforrást erre a vonalra. Kihoztak úgy 10 éve valami terméket, és azóta azt adják ki újra, átnevezve, átcsomagolva, de technológiában nem fejlődtek szinte semmit. Ezzel szemben a feltörekvő márkáknak muszáj fejleszteni, mert a nevük nem adja el őket, így szépen le is hagyták az utóbbi években a nagy neveket az alsó kategóriában. Mert mondjuk amíg egy Soundmagic az kb ilyen 50 dollár alatti termékekkel nyomul kizárólag, addig a Sennheiser mondjuk csinál mást is, a felsőbb kategória már bőven százezer felett van, de a CX sorozat az bőven alsó kategória.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
al_age #55623 üzenetére
Így másodsorból
azt mondanám, hogy majd' 9 év alatt sok víz lefolyt a Dunán. Akkor tényleg jó volt az a Senn'. Most már sok gyártó jutott el arra a szintre és még feljebb, közben pedig a "nagy márkák" nem izzadtak a nagy fejlesztésektől (már ami az alsó- és középkategóriát illeti).
tl;dr : Ma már sok jobb lehetőség van. -
ponti_ak
addikt
Szia,
Biztos, hogy _fekete_ színű nem jó? (...szerintem a legkisebb használatkor úgysem látszik ki..)
Van 1 pár soha (nem használt kisméretű) fekete bogyóm, amit szívesen elcserélnék, mert nekem közepes méretű kellene (a régi már elég gatya), és az sem érdekel, ha fehér.. (hmm, sőt!)
Küldj privit ha érdekel.
(Bp-i vagyok, és Kapuvár felé sajnos nem járok, de szerintem postán megoldható, én állom a postaköltséget ha rászánod magad...)
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
hát igen, itt nemigen van szabvány, bár néha kompatibilisek egymással.
a cx300-at a Bit boltban rendeltem, de azóta megnyílt a Lloyd mozi épületében
az mp3 centrum, náluk konkrétan láttam is.
szerk: grrr, jól megszivattál. róluk írtam amúgy, mármint a progate-ről.
mx55 vc: hát ilyenem történetesen volt is, nekem annyira nem vált be,
hangminőségre kb mx400, bár lehet, hogy annál egy picivel jobb (több, mint 2x annyiért),
viszont az a twist-to-fit nálam egy igazi semmitérő hülyeségnek bizonyult.
illetve annyi ''haszna'' volt, hogy marha körülményesen tudtam csak berakni
a fülembe a dugókat.
höhö, omx50vc-m is volt, illetve van.
annál maga a rögzítés módja korlátozza a hangminőséget,
mert nem engedi elég mélyre a hangszórót, legalábbis az én fülemnél,
plusz még szivacsot sem lehet rárakni. amúgy maga a dugó gumírozott.
a fülkagylóra akaszkodó megoldásokért amúgy sem vagyok oda,
én igazából donornak vettem, de még egyben van,
a hangját (feltételezhetően az említett okok miatt) gyengének találtam.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
melyik a nem dugós kivitel? mert nálam az már fejhallgatót jelent.
vagy arra gondolsz, hogy olyat, ami nem cx300-szerű?
ha utóbbinak megszoktad a hangját, akkor nehéz lesz átszokni valami egyszerűbbre!
az mx400 abban különbözik a többitől, hogy többszörösen bevált
a 300-asnál határozottan jobban szól és alig kerül többe,
az 500-astól meg nem marad el, viszont jóval olcsóbb.
Szóval ár/érték arányban a legjobb (hangminőségben a cx a best buy,
de ugye pont azt kellene kiváltani valamivel)
A basswind egy lószar, legalábbis eddig szinte mindenki azt írta,
hogy a 450-es gyengébb a 400-asnál mély hangok terén, meg amúgy is.
Viszont én magam 450-est még nem próbáltam!
Az Árkádban valójában Saturn lesz, ha ők is megnyitnak 3-án,
akkor szerintem én még azon a héten tudni fogom, hogy miket lehet náluk kipróbálni
Amúgy neked szerintem valami másfajta szilikon dugó lenne a megoldás,
mint pl ez [link] -
Pá
addikt
Az mxeknél úgy van, hogy az x00-ás a régi(elég jól sikerült) széria, az x50-esek pedig az újak. A fő különbség hogy új széria 16ohmos ellenállású, a régi 32.
Mondjuk nekem nincs öszehasonlítási alapom, de akinek van általában azt szokta mondani, hogy a régi széria jobban sikerült, persze ellenvéleményt is lehet találni.
Én mindenesetre mx400-at vettem és teljesen meg voltam vele elégedve, egészen amíg meglett a cx300-am.Szóval ezt tudom ajánlani neked, valamivel olcsóbb is mint a 450 és többek szerint jobb is nála.
Nekem kicsit nagy volt a fülembe, a jobb még elment, de a balba alig tudtam belepasszírozni, a 450 ránézés alapján mintha egy hangyányival kisebb lenne.Szóval erre is érdemes odafigyeln, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem még egyik füles sem volt jó teljesen a fülembe, ugyanis elég picike.
-
bwoay
nagyúr
igen, ez a típus van neki, és a legkisebb szilikondugóval használja,
nekem meg a középső van a cx-en (de a legnagyobb is jó volt a füembe).
úgy próbáltuk ki, hogy a dugókat is kicseréltük a két fülhallgatón,
így volt higiénikus, meg ugye így passzolt mindegyikünk fülébe.
nekem nem csúszik ki, akármeddig stabilan a fülemben maradt eddig mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest