Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• al_age

senior tag

válasz bwoay #1634 üzenetére

Köszönöm a választ, esetleg tudnál ajánlani egy jó nem dugós kivitelű fülest? Gondolok itt főleg a Sennheiser-ekre, de az MX szérián belül nem igazán tudom melyiket éri megvenni, mert papíron nekem úgy tűnik nincs hűdenagy különbség köztük. Látom itt valakinek az MX400-ast ajánlottad, ez miben különbözik például a 450-estől (de mondhatnám itt akármelyik MX-szériás modellt is)? Egyszerűen csak jobban szól, vagy ár/érték arányban ez a legjobb stbstb...? A Sennheiser honlapján pont a 450-es mellett áll egy hangzatos ''Basswind'' varázsszó - bár ez eléggé marketingnek tűnik.
    Ha jól tudom Győrben az Árkádban lesz Media Markt és azt olvastam valamikor, hogy ott ki lehet próbálni a fülhallgatókat, bár ezt a Panasonicot csak akkor fogom lecserélni, ha közel ennyi basszust tud az utód is és abszolút stabilan lesz a fülemben. Egyébként ma egész jól bírta a kiképzést, direkt nem piszkáltam annyit, lehet, hogy csak túlreagáltam a dolgot, sajnos hajlamos vagyok az ilyesmire. Persze mire Győrbe értem nem volt teljesen a helyén, de nem tűnt annyira vészesnek a helyzet.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák