- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék bluetooth-os fülhallgatót vásárolni futáshoz.
Nézegettem már több fülest is, többek között:- http://www.jaybirdsport.com/x2-bluetooth-headphones/ - nem találtam olyan magyar boltot, ahol megrendelhetném (igazából már az előző verziója is jó lenne, a sima X)
- plantronics backbeat fit(egyik ismerősömnek van, kipróbáltam, de nekem elég halknak tűnt.. viszont pozitív, hogy akárhogy ráztam a fejem, szinte meg sem mozdult cseppálló.. ) 30e
- JBL Synchros Reflect BT Sport 25e
- JBL Reflect Response Bluetooth(itt az akku a nyakrasimul és abból megy a kábel a fülbe, ki kéne próbálni, hogy egyáltalán kényelmes-e, de még nem találkoztam ilyen fülessel Veszprémben..) 45eTudtok ajánlani más fülhallgatót is?
Eddig talán a JBL Synchros Reflect a legszimpatikusabb, de lehet kipróbálás után a Reflect Response-t venném. Egyébként a Jaybird tetszik a legjobban, de külföldről nem szívesen rendelnék és 60-70e már egyébként is sok lenne érte.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok