Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Sziasztok,
Megjött a Xonar U7 külső hangkártyám, ma még csak a füleseimet dugdoshatom rá, a hangfalammal átalakító hiányában csak holnap fogom tudni használni, igazából az lesz rajta majd az elsődleges eszköz.
Na most, van nekem egy halom TRS csatlakozójú fülesem, és egy TRRS csatlakozójú Xiaomi Piston 2-m. Ha a sima TRS-eket dugdosom bele, kiválóan működik a dolog, ellenben a TRRS-es Piston nem hajlandó normálisan megszólalni, csak ha egy fél hajszállal kijjebb húzom a kábelt, azaz nem nyomom be teljesen, de akkor is érződik rajta, hogy nem csatlakozik rendesen.
Egy kép, az egyértelműség kedvéért : [link]. A piston-nak van egyel több gyűrűje a többinél.
Gondolom nekem egy (mindössze 3.500 Ft értékű
) TRRS - TRS átalakítóra lesz szükségem, de nem is ez a kérdés, hanem hogy pontosan miért is ? Nem titok, nem vagyok nagy szakértője a témának, ennek a két fajta csatlakozónak a létezéséről és bő 5 perce szereztem tudomást. Alaplapi hangkártyán és mp3 lejátszón egyformán szól a két füles (mármint nyilván nem, de úgy értem mindkettő teljesen hozza a maga képességeit), Xonar U7-en viszont a TRRS nem használható. Miért van ez ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest