Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz Luissimo #18891 üzenetére
Ezután mitől gyűlne a hozzászólásaim száma a PH!-n?
Alapvetően lusta vagyok erre időt szánni perpillanat. A fejes topikban is azt látom, hogy ugyanúgy beesnek ugyanazokkal a kérdésekkel 3454-edjére is olvasás nélkül, pedig ott van FAQ az első oldalon.
Közben meg ugyanazon az oldalon meg van válaszolva ugyanaz a kérdés harmincszor, de azt hiszik, hogy 10eFt-ért lesz jobb alternatíva ennek ellenére számukra.
Ha ott nem lennének heveny viták (mint ma ), akkor kb. az a topik is úgy nézne ki, mint ez. --->
Helló, 5k-ból jó hangú legyen, mit ajánlotok?
Helló, 10k-ból jó hangú legyen, mit ajánlotok?
Helló, 15k-ból jó hangú legyen, mit ajánlotok? -
themebuilder
senior tag
válasz Luissimo #18897 üzenetére
Elég jól sikerült "kis" PMP lejátszó (sajnos SIM kártyát nem kezel) ráadásul még az ára is kedvező (45000-50000Ft) a tudásához képest. Ha megfelelne neki.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Luissimo
veterán
válasz themebuilder #18896 üzenetére
hja, neismond.
A következő áldozatot már látom, a droidos telefonom napjai megvannak számlálva nálam. (unja az Omniát , mondjuk elég régi pörkölés, szómiszó )
miszart vegyek helyette magamnak, egy Galaxy S II-t ?? (hja , bocs, ez már egy másik trotyikba illő kérdés ) -
fi:zi'k
nagyúr
A Westone UM1-ről van vkinek véleménye?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
themebuilder
senior tag
válasz DJZoliboy #18887 üzenetére
ClieOS Multi IEM
-Xears Power Ball PB120Pro (Hangzás 3.2 Értékelés 4.6)
-Xears Revolution XR120Pro II (Hangzás 4 Értékelés 4.8)
-Xears Turbo Devices TD III BlackWood (Hangzás 4.2 Értékelés 4.5)-Brainwavz Alpha (Hangzás 2.4 Értékelés 4)
-Brainwavz M1 (Hangzás 3.4 Értékelés 4.75)
-Brainwavz M2 (Hangzás 3.7 Értékelés 4.75)
-Brainwavz M3 (Hangzás 4 Értékelés 4.75)-Creative EP-630 (Hangzás 2 Értékelés 2.5)
-Sennheiser CX300 (Hangzás 2.2 Értékelés 3)IjokerI Multi IEM
-Xears Bullet XB120Pro (Hangzás 6.3 Értékelés 9/10)
-Xears Power Systems PS120Pro (Hangzás 6.7 Értékelés 7.5/10)
-Xears Communicate CP100iP iPhone Headset (Hangzás 7.1 Értékelés 8/10)
-Xears Resonance (Hangzás 7.2 Értékelés 8/10)
-Xears Turbo Devices TD 100 (Hangzás 7.5 Értékelés 8.5/10)
-Xears Turbo Devices TD III v2 BlackWood (Hangzás 7.6 Értékelés 9/10)
-Xears Turbo Devices TD III BlackWood (Hangzás 7.7 Értékelés 9/10)
-Xears Revolution XR120Pro II (Hangzás 7.7 Értékelés 8.5/10)
-Xears Nature N3i iPhone Headset (Hangzás 7.9 Értékelés 9/10)
-Xears Experience XE200Pro (Hangzás 7.9 Értékelés 9/10)-Brainwavz ProAlpha (Hangzás 6.7 Értékelés 9/10)
-Brainwavz M1 (Hangzás 7.0 Értékelés 9.5/10)
-Brainwavz M2 (Hangzás 7.2 Értékelés 9/10)
-Brainwavz M3 (Hangzás 7.7 Értékelés 8.5/10)-Sennheiser CX300 (Hangzás 4.6 Értékelés 4)
iPhone Headset = for iPhone 2/3/3GS/4 + ect. compatible other phones
Eswar Santhosh Multi IEM
-Xears Turbo Devices TD II Black (24.)
-Xears Experience XE200Pro (28.)
-Xears Turbo Devices TD III BlackWood / TD III v2 BlackWood (29.)
-Brainwavz M3 (32.)
-Xears Turbo Devices TD 100 (35.)
-Brainwavz M2 (38.)
-Brainwavz M1 (40.)
-Brainwavz ProAlpha (41.)
-Xears Xtreme XT120Pro (49.)
-Xears Bullet XB120Pro (50.)
-Brainwavz Alpha (58.)
-Xears Turbo Music TM2Pro (61.)
-Creative EP-630 (63.)[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Luissimo
veterán
basszus, csináljál már egyjókis első hozzászólást, amibe mindezek ( meg a többi ) bennevannak és akkor csak azt kell mondani a mukinak, hogy , OLVASD EL AZ ELSŐ HOZZÁDSZÓLÁST !!
Ha már így összeszedted őket.
kérdés: Micsináljak a gyerekkel, állandóan lenyúlja az M2 fülesemet ?
(1, szoktassam le a zenehallgatásról ?
2, dicsérjem a fülét és az ízlését ?
3 meséljem el neki ,hogy ezt így nemillendő ? ) -
Levi's
tag
És olyat üzletet(eket) (hazait) tudnátok nekem mondani ahol például kapható Xears XE200 Pro?
-
slfln
senior tag
válasz DJZoliboy #18887 üzenetére
Sokszor elhangzott, hogy a "hangminőség" (nagy) részben szubjektív dolog. Lehet egy füles technikailag nagyon jó, szuper részletes, akkurátus, nagy felbontású attól még lehet számodra kevés, unalmas, vagy élhetetlen.
A TD-II, az XR120, XE200Pro, N3i technikailag nincsenek távol egymástól, de mindegyik más karakter. Innentől a saját preferenciáid fogják eldönteni, hogy számodra melyik a legjobb.Tessék, olvasgass:
TD-
link1
link2
link3
XR-
link1
link2
XE200-
link
A két nagy összefoglaló mű:
link1
link2
, de akkor már ne hagyjuk ki Eswart se: linkszerk: ja, hogy BW is érdekel... ott van a 3 utolsó linkben mindről teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Levi's
tag
Üdv
Szeretnék érdeklődni hogy milyen fülhallgatót ajánlanátok nekem maximum 10ezerig.
A lényeg hogy "agybadugós" legyen és kényelmes. Ja és lehetőleg ne legyen a kábel asszimetrikus.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
10k magasságában kéne egy "analtikus" hangzású fülhallgató. Középorientáltság, visszafogott, de elég mélyre menő basszus, tiszta magasak az, amit keresek. (persze az árkategórián belül)
Amik eddig szóba jöhetnek: XR120 Pro II vagy III, XE200 Pro
Esetleg valami más, könnyű hazai beszerezhetőséggel? (télre kell, csak előre szeretek tájékozódni)[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Shufny
őstag
Beszarás...
Brainwavz B2 110 usd, 86db98961b kuponnal. (csak rekord mélységben van a forint. )
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
válasz bigmasterg #18876 üzenetére
Hello
ne izgulj ,meg oldom ,kérdezem még a "bejáratást " megcsináltad rajta?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
bigmasterg
addikt
válasz PofaJenö #18872 üzenetére
Ez de rosszul jött ki. Eddig nálam teljesen tökéletes volt, nem is érződött, hogy instabil lenne a cső.
Nem lehet visszapattintani ?
Egy nagyon pici ragasztóval megpróbálhatod megragasztani, ha nem sikerülne, akkor akár visszavételről is lehet szó.
De szerintem simán javítható a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Spam123
tag
Üdv.!
Keresek olcsón, max 5k-ig egy jó fülest, ami zárt felépítésű, kényelmes és viszonylag tisztán szól. Mobilról használnám.
Kérlek mondjatok egy nagyon jó fülest ami megfelel a fentebb leírtaknak.
Előre is köszönöm szépen.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz PofaJenö #18872 üzenetére
A ragasztóval csak csínján, ha meghal a kábel, valahogy szét is kell szedni. Pillanatragasztót azért nem szeretem, mert fehérre köt ki, és roncsolhatja az anyag felületét is. Én egy kétkomponensű csiszolható, festhető ragasztót használok, mert tuti nem tesz kárt semmiben, és később bontható.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
PofaJenö
senior tag
válasz bigmasterg #18862 üzenetére
Igen én voltam az a pofátlan ,első tapasztalat érdekes mivel azzal kezdtem próbálgattam a gumikat, és az első mozgatásra mondom az első a cső résznél fogtam meg és ugy próbáltam levenni a harangot és a cső az kijött a házból és látszott a belső része ...fehér és fekete madzag és a forrasztás én fogtam és vissza raktam ,kérdem én ha pillanat ragasztóval rásegítek nem lesz gond? ,amugy most fogom tesztelni egy Wave 8500-as telefonnal és egy Samsung YP-C1-es Mp3 lejátszóval.(első hallásra a basszus elég halvány)a PC-n pedig Flac-al nyomom meg
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
törölt tag
válasz Shufny #18685 üzenetére
Köszi még egyszer. Bár én nem szenvedek a bejáratással, cool így is. Szivaccsal szól úgy mint a régi agybadugósom, és nem vágja haza a fülemet. Órákon át kényelmes a használata. Xperia X8-al használva az utcán, villamoson, BKV buszon! több mint jó hangja van. Egyébként meglepően nyitott és nagy szimpada van, nem gondoltam volna az árához képest sztem nem is olyan rossz. Tuc-tucra is jó
[ Szerkesztve ]
-
Mushmushi
csendes tag
A forrás - noha fontos - elsőre nem tartottam lényegesnek, a későbbiekre szántam (privát).
Amúgy egy samsung yp-u6-ról van szó, jómagam vájtfülű, rendkívül zene centrikus (és tiszta ) ember vagyok, s habár egy idő után hozzászoktam ugyan a cx 300 II hangjához (szerintem is csapnivaló), sosem békéltem meg vele, éppen ezért nem hiszem, hogy elsőre nem tudám megállapítani a különbséget. A szemeteléssel kapcsolatosan maximálisan egyetértek, s megkövetem magam, amiért nem olvastam el a szabályzatot, sorry, ha rámenős/akaratos vagyok, mindig is ilyen voltam, s tudom, egyeseknek ez szúrja a szemét (meg is értem), de ez van. Harangom amúgy maradt a cx 300 II-es után, talán a pici és a nagy páros.
Ps: Örülök neki, hogy végül kulturáltan és civilizált keretek között meg tudtuk beszélni ezt az aprócska vitácskát és köszi a saját xears véleményt.Üdv.
-
gergo0328
senior tag
Sziasztok!
Jövő héten lesz egy CX200 II-m és ahhoz szeretnék egy tokot. Valakinek van olyan amit nem használ és elboltolná vagy tudtok valahonnan ajánlani?
-
slfln
senior tag
Bocs a dupláért:
A lényeg még kimaradt: pár perc után igen nehéz eldönteni, hogy tetszik e az amit hallasz, vagy sem. Ha jól értem forrásod sincs. Miről akarod hallgatni?
Főleg tapasztalat nélkül egy olyan helyzetben, ahol a körülmények nem teljesen ideálisak. ---> pláne egy CX300 után lesz furcsa, mert ahogy ezt többször leírtuk, akik ilyenről jönnek, azoknak igen nehéz bármi olyat ajánlani, ami tetszik nekik, mivel annak a (borzalmas, torz - igen, nekem is volt ilyenem-) hangjához semmi nem hasonlítható gyakorlatilag. Mindenben kevés lesz a mély elsőre és sok a magas stb.
A TD valószínűleg tetszene elsőre. A Xearsek hangjának különbözőségéről sok magyar teszt van, ahol a könnyebbség kedvéért az is le van írva, milyen zenékkel ajánlják. Ez jól jöhet azoknak, akik nem tudják még definiálni azt a hangképet, amit preferálnának.
Mivel igen keresett fülesek, mert nem drágák és jók, ezért ha nem tetszik könnyű túladni is rajta minimális veszteséggel.[ Szerkesztve ]
-
slfln
senior tag
válasz Mushmushi #18863 üzenetére
1. Senki, ez igaz. Rosszul fogalmaztam. Bocsánat. Eredendően arra gondoltam, hogy ha mondjuk kimész ezért Káposztásmegyerre Óbudáról akkor annak az utazási költsége és az idő pénzre való konvertálásából kialakuló összegből kijön a füles árának a fele.
2. Igen az vagyok.
Olvasnék rengeteg tesztet és írást róla és hosszú idő után mérlegelnék pl.3. Teljes szívből remélem, hogy lesz olyan aki tud majd segíteni.
4. Látom figyelmes olvasó vagy. Olvasd el még egyszer, amit írtam. Főleg az utolsó sort. Direkt odaírtam, hogy ne értsd magadra, csak én már szívtam meg így.
Felhívnám továbbá drága kedves aranyos Mushmushi a figyelmedet a fórum alapelveire is, amit elolvastál regisztrációkor ugye:
amit tiltunk fórumunkban:
"a mértéktelen UP-olást: ha egy szakmai vagy más topicban nem kapsz választ a kérdésedre, ne szemeteld tele a topicot felesleges hozzászólásokkal, hanem várj türelemmel, segíteni fognak!"
[ Szerkesztve ]
-
Mushmushi
csendes tag
Drága kedves aranyos slfln!
1. ki mondta, hogy a nyakába kell vennie a várost? majd nyilván neki kell hozzám igazodnia, nem pedig fordítva, pont ahogy azt egy ilyen szívességnél szokták. 2. vadidegen ember, fórumon is újonc...sorry hogy te ennyire bizalmatlan (paranoid) vagy, de ha belegondolsz, másként nem igazán megy (te mit tennél a helyemben, ha tapasztalat nélkül nem akarnál fülest venni?) 3 mivel korábban már olvastam pont ilyen szívességet a fórumon, melyre igenlő válasz is érkezett, nem számítottam arra, hogy egy korrekt, normális kérdésfeltevés után ilyen megjegyzést kapok a nyakamba. 4 higiénia...ez most komoly? tényleg, nem mondod? akkor szerintem 1 hétig nem fogom takarítani a fülem, hogy jól kiszúrjak azzal, aki nekem tesz szívességet. Ha más is annyira kényes lenne, mint te (ami nem valószínű) és találna egy szemyni fülzsírt is a harangon, magam takarítanám fényesre. slfln én tiszteletben tartom, hogy FANATIKUS TAG vagy én pedig tejfölösszájú újonc (szánalmasan gyerekes) de megjegyzésedet kicsit nevetségesnek, lefitymálónak és rosszindulatúnak, tartom. Nem akartam indulatokat szítani, se köpködni, se összerúgni a port valakivel, de ez a tudálékos hozzállás nem túl korrekt.
Üdv és újfent Szép napot!
-
bigmasterg
addikt
Az XR120 pro II igen hamar elment.
Már ma, helyben át is vették.(#18861) fi:zi'k :
Azért remélem a füledre nem húzod a sapkát.[ Szerkesztve ]
-
slfln
senior tag
Ha egy napon belül leírod negyedjére is, akkor sem lesz olyan, aki egy sörért valószínűleg nyakába kapja a várost, hogy megmutasson egy fülhallgatót egy vadidegen embernek, aki a fórumon is újonc.
Feltételezem, hogy gumiharangod sincs jó méretű, mivel írtad, hogy ellopták a fülesed.
A fülhallgatót nem éppen a tested legsterilebb részébe fogod bedugni. Én azóta nem adok ismeretlennek oda fülest, amióta egyszer sikeresen kipróbáltattam valakivel az egyiket az enyéim közül és amikor kivette a füléből vastag zsír figyelt a gumin és a szűrőn. Nagyon nagy öröm takarítani, ha ilyen 'baleset' történik.
Persze, nem azt mondtam, hogy a tiéd ilyen, nem kell félreérteni.[ Szerkesztve ]
-
Mushmushi
csendes tag
Mivel schawo-t egyenlőre nem tudom elérni, megkérdezem mégegyszer, van -e olyan nemes lélek, akinek az Xears Turbo Devices II Titan vagy XR120PRO II hallókészülékét kipróbálhatom két percre egy sörért (nem guiness-re gondoltam ). Írjatok, fontos lenne!
Szép napot mindenkinek!
-
themebuilder
senior tag
válasz themebuilder #18857 üzenetére
Ezek a típusok még jobban szerepelnek:
MEElectronics CX21 (Hangzás 6.7 Értékelés 8/10)
MEElectronics SP51 (Hangzás 6.9 Értékelés 8/10)
MEElectronics CC51 (Hangzás 7.7 Értékelés 9/10)ClieOS Multi IEM Lista szerint pedig így teljesítenek:
Sennheiser CX300 (Hangzás 2.2 Értékelés 3)
MEElectronics M21 (Hangzás 3.2 Értékelés 4.7)
MEElectronics CX21 (Hangzás 3.35 Értékelés 4.75)
MEElectronics SP51 (Hangzás 3.8 Értékelés 4.7)
MEElectronics CC51 (Hangzás 4.05 Értékelés 4.8)Ha minden igaz akkor a P végződés (for Phone) a mikrofonos/headset változatát jelöli ami sima fülhallgatóként is használható.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
válasz Soos95 #18856 üzenetére
A MEElectronics M21-essel szerintem jobban járhatnál.
IjokerI Multi IEM Listájában is jól szerepel az árához képest:
MEElectronics M21 (Hangzás 6.1 Értékelés 8.5/10)
Sennheiser CX300 (Hangzás 4.6 Értékelés 4/10)[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Soos95
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Sennheiser CX-400 II Precision-t, és tudnátok ajánlani egy megbízható boltot, webáruházat, ahol megvehetném? Érte szeretnék majd menni, úgyhogy ha webshopot írtok, kérlek olyat, aminek címe is van.
Előre is köszönöm! -
Mushmushi
csendes tag
Sziasztok!
Az Xears rajongók sikeresen eltántorítottak a sennheiser agybadugós fülesek vásárlásától. Ebből kifolyólag most olyan embert keresek Budapesten, akinek Turbo Devices II Titan, XR120PRO II hallókészülékét kipróbálhatom két percre egy sörért (nem guiness-re gondoltam ). Tudom én, hogy millió vélemény van róla fórumon, olvastam is őket, de ez nem egy olyan dolog, amit vélemények alapján el lehet dönteni. Írjatok privátba vagy akár ide offba.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
PofaJenö
senior tag
hello innét is tudok rendelni vagy itt csak alkudni lehet? [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz bigmasterg #18845 üzenetére
Végre megkaptad az arcképet. Újabb taggal bővült a fejhallgatós állatkert.
Épp kérdezni akartam az Etymotic-ot.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
ko9
addikt
IEM fülesekből létezik mikrofonos változat, az olcsóbbik (10e) alatti kategóriákban?
Végülis gondolom, hogy létezik, de melyek azok?
Láttam, hogy Xearsnál is kapható 2 fajta, de egyik se ismerős névről[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
revezehun
tag
Hello!Az lenne a kérdésem,hogy érdemes lenne.e meg venni a CX 400-II Precison-t?A hangminőség érdekelne.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #18841 üzenetére
Meg is hirdettem mind a hármat.
Már csak az lesz érdekes kérdés, hogyha mind elmegy, akkor utána 40ezer körül vegyek IEM-et, vagy inkább egy Senn HD25öt (esetleg Beyer DT1350-et) -
samu000
tag
Helo!
Ma kaptam ajándékba egy SS siberia v2 őt , fehér változatba. Hát kipróbáltam 5 perce, mindenhez nagyon jo meg jobban is szól mint az 5.1 zenére sokkal jobb stb. de nekem fps hez nem jött be. Eladnám , teljesen zsir új a garancia mától él 1 évig.
17 500-
Illetve kérnék egy vélemény a roccat kave- ról mert én olyat szeretnék venni.
-
slfln
senior tag
themebuilder jelezte több helyen, hogy október végéig nem tud a fülesekkel foglalkozni személyes okok miatt. Akinek Xears kell, az most csak a gyári oldalról, vagy ebayről tud rendelni.
-
Mushmushi
csendes tag
Sziasztok!
Az Xears rajongók sikeresen eltántorítottak a sennheiser agybadugós fülesek vásárlásától. Ebből kifolyólag most olyan embert keresek Budapesten, akinek Turbo Devices II Titan, XR120PRO II hallókészülékét kipróbálhatom két percre egy sörért (nem guiness-re gondoltam ). Tudom én, hogy millió vélemény van róla fórumon, olvastam is őket, de ez nem egy olyan dolog, amit vélemények alapján el lehet dönteni. Írjatok privátba vagy akár ide offba.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Shufny
őstag
válasz DJZoliboy #18823 üzenetére
Egyrészt amíg érdekelt vagyok az árkategóriában próbálok minél kevesebbet nyilatkozni róla. Másrészt ha rákeresel bármelyik ajánlott fülhallgatóra, rengeteg véleményt találsz a népszerű CX -ekkel szemben, miszerint azok sokkal gyengébbek. Ráadásul arról is volt szó rengetegszer, hogy ma már borítékolható, hogy az újnak feltüntetett CX400 II , CX300 stb egészen biztosan nem eredeti.
A linkelt tesztben szerepel a CX280, és az EX85 is. Egy Alpha -t már verhet a Senn, de minden egyébnél gyengébb. Legyen az Xears, Meelec vagy Brainwavz és biztos vagyok benne, hogy ennyiért a Fischer Audio -nak sem egy jobb fülese van.
Szóval inkább fejezzed be a write-only módot és keress rá az ajánlott márkákról írt véleményekre, mint hogy egyenként végigkérdezed az árgépen felsorolt fülhallgatókat.
Solar_Wind: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz Solar_Wind #18818 üzenetére
Bocs a dupláért, de későn jutott eszembe, hogy erre is válaszolni kéne.
A legkézenfekvőbb megoldás a Vsonic GR07. Vélemény róla slfln -től és joker -től. Megtalálható a nagy tesztben is.
Meghallgatásra nincs lehetőség, főleg mert a jókat kapni sem lehet itthoni boltban. Egymás között lehet maximum megoldani ilyet.
Ennyiért lehet még kapni Brainwavz B2 -t. Elég sűrűn van valamilyen akció náluk, szóval érdemes lehet kivárni egy másik alkalmat a vásárlásra.
Aztán lehet, hogy valami olcsóbb is megteszi. Például egy RE0 (most nem tudom honnan érdemes venni, fapaci vett a nyáron egyet jó áron például, talán ez volt az, csak felvitték az árát.)
Ajánlanám még az Etymotic HF5 -öt is. Amazonon többször felbukkant már $100 -ért, ha van aki behozza, vagy elküldje olcsón, akkor nagyon jó vétel szerintem. Ebből van iPhone kompatibilis HF3 is.
Továbbá a laptopok általában elég pocsékul szólnak, érdemes lehet kiváltani egy ilyennel a hangkártyáját. Persze legjobb, ha kipróbálás után döntöd el, hogy megfelelő-e.
Felhívom még a figyelmed arra, hogy távol-keletről hetekbe telik a posta.
-
Shufny
őstag
Meg még egy rakat másik ráncfelvarrott izét. Cserélgetik, hogy mindig adhassák ugyanazt drágán, és közben sehol egy HD250 utód, vagy kis HD800.
Ez az IE80 mondjuk pont érdekes lehet, de attól tartok, hogy túl nagy kompromisszum lesz hangban. Árban meg pláne.
-
slfln
senior tag
A Sennheiser bejelentette az új IE sorozatot.
-
DJZoliboy
aktív tag
Mit gondoltok a Sennheiser cx280-ról?
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Továbbra is keresnék iPhone 4-hez fülhallgatót. Csak zenehallgatásra érdekelne a megoldás. Nem kell, hogy bluetooth-os legyen, nem kell, hogy bármit is lehessen vele állítani (hangerő, stb.) nem kell, hogy lehessen vele telefonálni. Csak a hangzás a fontos.
Mivel olvasgattam, hogy szinte mindegyik fülhallgató mélykiemelős, én olyat keresnék, aminek inkább kiegyenlített hangzása van, mert műfajilag leginkább akusztikus zenék, klasszikus zene, jazz menne rajta.
Jó lenne, ha nem csak iPhone-nal lenne kompatibilis, hanem, mondjuk egy laptop-ba is be tudnám dugni.
Ár: kb. 40 ezerig, de ha van drágább, de jobb alternatíva, az is érdekel.
Egyébként van rá lehetőség bárhol, hogy az ember fülhallgatókat megfüleljen?
Köszönöm!
-
ko9
addikt
válasz DJZoliboy #18814 üzenetére
slfln
Köszi a tippet, igy tán még kényelmesebb is a XE200Pro nekem, csak nehezebb berakni
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
DJZoliboy
aktív tag
Valaki tud válaszolni a kérdésemre? Köszi! Fontos lenne!
-
slfln
senior tag
válasz picur220 #18810 üzenetére
A kábelzaj (nálam sokakkal ellentétben a szélzaj is - biztos ISO-bb a fülem ) fül feletti vezetéssel orvosolható. Egy próbát megér.
-
gergo0328
senior tag
Sennheiser CX200 Street II-vel valakinek van valami tapasztalata?
-
picur220
veterán
Megjött ma a Xears XE200Pro, köszönet érte themebuildernek!
Ha elkezded ezt olvasni, olvasd végig!!
Első tapasztalat egy nagy koppanás volt, és egy ilyen "miezaszar?!" érzés fogott el, puffogó kis szutykot éreztem magaménak, ez eltartott kis ideig, amíg rájöttem, hogy az összes xears fülbogyó a "KUKA!" kategóriát képviseli, így felpróbáltam rá a régi AKG K330-asomból maradt közepes dugót. Ekkor előjött az igazi hang, előjöttek a mélyek, tisztult az összes hang, minden istenkirály lett! Még járatni kel ugyan, de előjöttek a tiszta, csilingelő magasak, és a határozottan búgó mélyek, puffogás-kopogás megszűnt. Megpróbálom kibontakoztatni még a hangját bejáratással, aztán írok még róla pár sort.
A fülesnek csomagolása nincs, nejlonzacsiban jön, kapsz hozzá 6 pár bogyót (nekem egyik sem jött be), meg egy neoprén tasit, amit majd vmire használok, a kiszemelt tok a szintén a régi AKG-mből maradt keménytok. (Plusz én kaptam hozzá egy lila telefontok-szerűséget, amiről fogalmam sincs, hogy mi vagy hogy került ide, meg themebuilder sem mondta még meg)
Szóval egyelőre az összkép jó, szép tiszta hangok jönnek ki, de NAGYON SOKAT SZÁMÍT A HASZNÁLT SZILIKONHARANG! Fényéveket javult a hangzás másik haranggal!Hátránynak a susogós szöetkábelt tudnám felhozni, pl bringán nagyon susog, de lehet, hogy ezt is orvosolja majd a dugó, még nem próbáltam az AKG-vel.
A fülest egyelőre tudom ajánlani, ha valaki 10k alatt keres alternatívát.
-
DJZoliboy
aktív tag
Hello!
Melyik fülest ajánljátok a Sennheiser cx 400II vagy cx500 vagy cx300II vagy cx 680 vagy
Egy Sony mdr ex90sl és egy mdr ex85lp meiket ajánljátok?
Köszi!
Csak megkérdeztem hátha valaki tud válaszolni.
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm kért meg rá,hogy keressek neki egy fülest 2-3 ezer (3 ezer a határ) ft értékben.
Fontos szempont,hogy NEM agybedugós kell,hanem sima. Esetleg tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm -
Mushmushi
csendes tag
Jó, náájsz. Kicsinyke utánjárást és kutatómunkát követően az írások meggyőztek arról, hogy jobb hangminőséget produkálnak. Milyen típust ajánlanátok, ami még belefér a 11-12k-s limitbe?
-
krisztian7
tag
Szeretnék venni innen az apróból, egy Xears fülest ( nem themebuildertől), mire figyeljek? Hamisítják már ezeket? ha esetlegesen garanciás problémám lesz akkor mire van szükségem, mit kérjek el az eladótól?
-
slfln
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest