Hirdetés
- Fujifilm X
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
válasz
Don't Panic #19719 üzenetére
Így 7 nap használat után milyennek találtad?
-
snemeth
aktív tag
válasz
bigmasterg #19574 üzenetére
Én nem, mert az enyém Ebay-en olcsóbb volt, mintha a gyártói oldalon kuponnal vettem volna.
-
snemeth
aktív tag
válasz
Don't Panic #19548 üzenetére
Nekem is XMPRO van immáron 2 hete. Terveztem is, hogy írok róla, de akkor a tiédhez kapcsolódóan ide vetek pár sort.
A nem túl jó hírű CX300 után vettem. A hangja sokkal részletesebb és EQ nélkül hallgatom én is, mert azzal csak rontani lehet rajta.Sokféle zenét hallgattam vele: jazz, rock, metál, dubstep, komolyzene.
Az általam hallgatott komolyzenénél tompának tűnik, de ahogy sok más egyéb zenét is próbálgattam, inkább azt mondom, hogy nem a fülessel van a gond: ha az eredeti felvétel rossz, akkor ez is rosszul szól. Vagy csak bemagyarázom magamnak.A mély néha kicsit soknak is tűnik, de nem az a mindent betöltő brummogás, hanem a szép részletes mély. Teljes mértékben hallgatható. Azt merem mondani, hogy volt CX300 tulajoknak jó választás lehet. Persze nem volna rossz, ha egyszer valaki össze tudná hasonlítani pl. az XE200PRO-val.
A lapos, rendkívül puha, hajlékony kábel nagyon bejön. Szélzaj szinte semmi. A ruhához érve viszont annál inkább hallható a súrlódás, koppanás. A dugók közül nekem csak a foam jó, de az nagyon. -
snemeth
aktív tag
Az MX 51-el vagy az MXL 51-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Most látom, hogy rossz helyre írtam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest