- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner000
csendes tag
Hello!
garanciahosszabítás iránt érdeklődnék, hogy hogyan működik? ha jol tudom 1 évig lehet ezt meghosszabítani, csak a boltok szarakodnak vele és 3 hónap után nem akarják? valakinek van erről infoja?
köszi
-
joiner000
csendes tag
Hali!
Vki tud segíteni, garanciabővítéssel kapcsolatban? még van rá garim, és h meddig meg hol lehet ilyesmi érdekelne engem...
-
joiner000
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy FSC amilo xi2528 notim és egy Thomson dvd lejáccóm 5.1 És ha AUXra rákötöm a hangkimenetet akkor csak a mély szól meg a jobb első és szia.
Pedig a dvd lejáccó azt irja h h mint a 5.1 aktív. a többi csak zug halkan.
Van vnmi ötletetek erre?
-
joiner000
csendes tag
Hali!
Nem biztos h ez a megfelelő fórum a problémám orvoslására, viszont FSC Xi 2528 notim van. A gond a következő. GYárilag fel volt félig telepítve a Vista, és első indításkor automatikusan felrakta magát. utána folyamatosan minden indításnál bejön ez a FSC first step diagnostic vagy mi.
a gond az h irja benne h végezzek másolatot meg ilyesmi bekapcsoláskor F8 bla bal... de próbáltam még az elején, de nem találtam ott olyant amit mesélt! ugyhogy nem érdekelt. semmilyen cd-t nem katam a géphez a driverek is egy külön mappában a c: meghajtón, elvileg nem törölhető. A kérdésem az lenne, hogy ha ujra akarom rakni formázás ilyesmi, akkor a driverek megmaradnak, ill a vista újjá éled, vagy a c: formázásával minden ugrik?
tapasztalata van vkinek ezzel kapcsolatban? -
joiner000
csendes tag
Hello!
Van nekem egy fsc amilo M 3438G notim. Nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont a procin már kicsit gyorsítani kéne.
Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533processzor frekvencia 1730 MHz
chipkészlet Intel 915PM
arra gondoltam, hogy egy core 2 duo kéne, viszont ez az alaplap nem kezeli ha jol tudom, mert most centrinos a procim.
kiváncsiságom arra irányul, hogy egy más típusú fsc noti ugyanúgy 17" 2 vinyós videókaris... ami már core2duot kezel olyanból alaplapot lehetne erre cserélni vhogy?mert ilyesmi paraméterekkel csak core 2duós gépeket borsos áron lehet kapni igencsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest