Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
sziasztok! én is most raktam fel a vistát, még régebben is felraktam, akkor is meg tudtam oldani mindent rajta, viszont most nem megy. Laptopom van. ati x200m kártyával, integráltan, és nem tudom felrakni a catalystot. felrakom, kiírja hogy felrakta és mégsincs fennt. mit tegyek?
köszönöm a segítségeket előre is! -
-
mocsa
csendes tag
Tud WiFi-hálózatot. Nekem is ilyen van és határozottan állíthatom: igen.
Apropó: a tieteken is harmatgyenge a billentyűzet minősége? (Gépelésnél a kurzor átugrik egy másik sorba, másik helyre és ott írja tovább a szöveget.) Lehet valahol (csak) billentyűzetet kapni ezekhez? -
demars
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy nincs bejelentkező és kijelentkező hang a hangfalaimon...csak a noti hangszórókon szól! Zene, film, megy rendesen, de a hangerő szabályozó csúszkára ha kattintok akkor se ad ki hangot!!!
Mit tegyek? Tettem fel uj drivert is de semmi!Nincs vele baj, de idegesít kicsit...
/FSC-Amilo A1650G/ -
schloddi
csendes tag
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!!!
Most veszek 7végén egy ilyan laptopot: FUJITSU SIEMENS Amilo Pa 1510
[link]
Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek róla...ha valakinek volt vagy van ilyen az kérem segítsen!!!
És ha valakinek volt már ilyen az írja le privibe hogy tényleg nem támogatja az XP Profot.???
Üdv. DesigN
[Szerkesztve] -
AndyA
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Szeretnék venni egy Fujitsu-Siemens Amilo Li 1720- as notebookot használtan. Tud valaki valamit mondani róla?Megéri megvenni? Megbízható vagy inkább lebeszénétek róla? Üdv és köszi: Andor
-
bebar
aktív tag
Akinek T-Mobile-os Notija van, rendesen müxik rajt az sms küldés / fogadás, pontosabban az SMS Center?
Nekem v.mi hibaüzit ad állandóan, és meg sem jeleníti a kártyán lévő sms-eket. -
djadji
senior tag
válasz
schloddi #4286 üzenetére
És ha már kérdeztem.. az ajtón kívül kilincs volt? Szval be tudott menni simán ( he bejutott a lépcsőházi kódos ajtón) vagy a zárat is ki kellet nyitni mert pl kívülről csak kulccsal nyílik???
Szval melyik volt?
Csak azért kérdem hogy én mennyire féljek... Nekem csak kulccsal nyílik kívülről.. de azért most beparáztam.... -
schloddi
csendes tag
Hali!
Segítségeteket kérem! Éjszaka besurranó tolvaj járt nálunk és elvitt két laptopot, egy Fusi Amilo Pa 1538Lx (snSMB043286) és egy Lifebook E7110-est. Kérem ha valaki tudomást szerezne ilyen gépekről jutányos áron, vagy ezek alkatrészeibe véletlenül belebotlana, vagy bármiben tudna segíteni akkor írjon nekem egy privit!
thx..
aki meg ilyet csinál vágják le tőből a kezét -
pmonus
csendes tag
Sziasztok
Akiknek hofok gondjaik vannak: nem biztos, hogy segit, de nekem rendbe jott tole a gepem, es masoknak is segitett (amilo pa1538-am van, nem tudom a tobbi gepnel van-e egyaltalan ez a problema). szoval:
nekem azt csinalta, hogy jaratta a procit 90%-on, holott nem csinaltam semmit ,csak egy pdf-et olvastam. Kiderult, hogy a bios van elrontva. Nalam ez kb ugy nezett ki, hogy felment 60fok korulre (800mhz-en persze), lehutotte 54-re, majd visszamelegedett 60-ra. Egy ilyen ciklus kb 2 percig tartott.
Aztan felraktam a legujabb bios-t, ami a fusi honalpjan van, es azota tok csendes, venti meg se moccan orakig, proci meg par szazalekon megy. Persze ez aksiidoben is sokat jelent, 1-1:30-rol 2:15-2:35-re ment fel, persze filmnezes nelkul.
Talan masnak is segithet ez a modszer, nem tudom hany gep hasznalja ezt a biost.
sok sikert!
M. Peti -
spyduck
nagyúr
Én nagyon soat gépelek és tudom milyen szar ez így!
megoldás:
(1)bekapcsolod a tv-t
(2)learksz egy magasabb dobozt az ágydra és rárakod a notit
(3)leülsz az ágyraés egy párnát magad mögé gyömöszülsz
(4)bedugsz egy usb-s billenyűzetet a notiba és azt az öldbe rakod
Ennél kényelmesebb dolog nincs a világon -
demars
addikt
Lenne még egy kérdésem!
Meg lehet azt oldani, egy FS-Amilo A1650G nél, hogy a touch padot kikapcsoljam...
pl ha gépelek, valamelyik hüvelykujjam tuti h beleér a padba, s akkor ugrál össze vissza...
De úgy lenne jó, ha pl szoftveresen ki és be lehetne kapcsolni könnyedén... Van ilyen progi??? Létezik??? Válaszokat köszi előre is!
-
skeggy
csendes tag
válasz
Francesco65 #4267 üzenetére
Hello!
A procim 50-60 fok között ingadozik. A vga meg 80 fokig felmegy aztán bekapcsol a ventilátor és ez megy állandóan. A gép nagyon forró. Az nhc-ben hiába állítottam a procin vagy a vga-n nem változtatott semmit. A RightMark sem segített.Igazából nem vagyok egy számítógépguru ezért is köszönöm a segítséged.
-
LALA_kiraly
őstag
Halihó!
Beújítottam egy 1536-os gépsast. Kaptam hozzá egy Vista home premiumot (illetve gyárilag rajta is volt), amivel szenvedek. Akinek van vistája segítsen már:
-kellene egy ép commander
-vmi winyó particonáló
-vmi kontrol progi /az nhc2 kék halállal újrindul.../ -
Whaskes
senior tag
re, sikerült megoldani az előző problémámat. a memória volt a ludas.... most viszont lenne még egy kérdésem: miért van az hogy: van a gépben egy 2600-os amd proc. a cpu-z és everest is azt írja hogy 133x15=1955mhz de ennek 166x12-on kéne mennie. miért megy csak 133-on az fsb?
-
skeggy
csendes tag
válasz
Francesco65 #4254 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod.Feltettem a progikat amit írtál, beállítottam mindent, de sajnos a videokártya ugyanúgy viselkedik. Felmegy 80 fokra, lehűti 60-ra és ez így megy folyamatosan. Egyszerűen nincs ötletem. -
demars
addikt
Sziasztok!
Én is ma vettem egy FS Amilo a1650g notit! Naon szuper, nekem még hangom is van rajta, csak az a baj, h nagyon nagyon halk...!!!Ez normális, vagy be kel állítani rajta valamit??? Egy hifire kötöttem rá sima RCA kábellel, de sehogyan sem akar dübörögni
Eddig simán 10 es hangerőn élvezni lehetett a zenét, most meg 25 ösön se nagyon (30 a max)
!! Segítsetek lécci, mert ez kellemetlen naon!! Előre is köszönöm!!
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Vettem ma egy FS Amilo Pa1536 (core2, 1G ram, X1400, Realtek HD audio ) laptopot. Minden müködik tökéletesen de a hang az nemhiába telepítem fel, akkor se jelenik meg jobb alul a kis hangszóró a képernyőn ) 2xer tettem már uj winfost is
Lenne vmi 5letetek?
msn címem: naposim90@citromail.hu előre is köszönöm -
Whaskes
senior tag
up!
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! sikerült szereznem egy fujitsu amilo k7600-as laptopot. kellet bele venni egy új proct, mert a régi valahogy kidöglött
a gép adatai: amd athlonxp 2600+, 256mb ddr333 hynix, 30gb-os winyó, valami cdíró-dvd olvasó kütyü. nos a probléma az hogy új proc meglett véve, miután beleraktam nem igazán akar még mindig mozdulni, most viszont már hangosan sípol kb 1,5-2 mp-ig. az előző procal még ezt sem csinálta. mi lehet a gond? memó? még nem volt lehetőségem kipróbálni másik memóval....
-
ngi
csendes tag
Szia!
Én úgy emléxem, hogy úgy tettem fel, hogy a win xp pro ismeretlen eszközként ismerte fel, és mikor mondtam, hogy telepítés akkor a ''saját lemezt'' válaszottam vagy mit. A lényeg én mondtam meg hol van a driver és ekkor azt mappát adtam meg ahova a csomagolt állomány tartalmát tettem. -
-
Zoza24
senior tag
melyik jobb gép szerintetek?
amilo pro v3545...
amilo pa1538...
akinek hasonló gépe van írhatna pár jót vagy rosszat -
Francesco65
csendes tag
Hali! Nekem is ilyen notim van, rakjad fel a Notebook Hardware Controlt + a Core 2 patch hozzá és tökéletes. Enyém 46 fok fél éve megy már így ezzel torrentezek, a venti alig megy igazán csak ha 60 fokos akkor indul el 5-6 másodpercre.
A vid. kártyát is állítsd vissza minimumra a progiban és akkor frankó lesz.
Naon jó noti szerintem.
Szia. -
spyduck
nagyúr
végre újra működik a FS Amilo Pro v3505-m bluetooth-ja!
Ha vkinek van ilyenje és nem működik neki se akkor segítek rajta! -
Louies
aktív tag
lenne 1 olyan gondom, hogy.
Adott 1 FuSi laptop sata winya. Nem tom felinstalálni a XP-t , mert nem ismeri fel a SP2 telepitö lemez a merevlemezt.
Voltak ilyen tippek,h Usbröl floppyn instaláljam a drivert. Na ilyen még nem csináltam. Egyáltalán van USB abban a periodusban? És , hogy adom meg neki az elérési utat. -
Button
aktív tag
köszi az infokat
wifivel nincs gond, egyelőre..
hát akkor az egér ilyen, ez van, megy rá külső..
azért ezt elég nagy hibának tartom, mert különben az egész géppel meg vagyok minden szempontból elégedve
hozzáteszem van egy öreg portocomom és egy compaq armadám, azoknál a touchpad a mai napig tökéletesen szuperál, semmi ugrabugra és kifagyás, szóval csúnya konstrukciós hiba ez, dehát ez van..
bár valaki azt is irta hogy vista alatt meg nem csinálja.. ha ez igaz akkor ''csak'' szimplán rossz az XP-s driver -
Wolvi
csendes tag
Hi!
Felraktam a Pa1538-asomra a Home helyett a Prof-ot, viszont már nem emléxem a Wifi-t hogy lehet beüzemelni.
Azt tudom h a driver-ét manuálisan kell telepíteni... de hova is?
Eleve úgy emléxem, h az eszközök között megjelenítette driver nélkül is a wifi eszközt, de most azt sem látom. Rosszul emléxem, vagy csak a Prof nem látja - akkor meg ugye mire rakom a driver-t?
Látja az ethernetet /nagy kérdőjellel/, 1394 hálózati adaptert, és az nForce hálókártyát.
+ a sata vinyóhoz nem kell vmi? lassúnak tűnik -
Meiser
tag
Hali!
Kipróbáltam, amit írtál és eddig bevált!Nem akarom elkiabálni,de tökéletesen működik az egér(egérmutató), egyszer sem akadt meg! Nagyon köszi a segítséget! Egyelőre csak 2-3 órát volt időm tesztelni,de most egy darabig nem leszek wlan közelben. A további tapasztalatokról még írok majd. -
LALA_kiraly
őstag
Kinek van tapsztalata a 1536-ossal?
Ezzel szemezgetek, de nem tom, h pl a core duo hol áll az x2-höz képest. Az 1400 erősebb picit a 7300nál, csak nem tom hány fokos. Az akksit se tudom, a touch padról nem is beszélve. -
ngi
csendes tag
Jah még visszatérve a touchpadra. Javaslom állítsd a mintavételezést nagyobbra, azzal pontosabb lesz. De külső egér a legmegfelelőbb, még egy noti tulajt se láttam aki ezeken a beépített pozícionálókon használta volna huzamosabb ideig, legfeljebb ha buszon vagy vonaton vagy.
-
ngi
csendes tag
hali!
Félreértés ne essék, nekem a wifi ment endesen, csak az egér akadt le, és wifi volt ezalatt is tehát billentyűzetről lehetett mindent csinálni. Egyébként a touchpad az télleg ilyen minden notiban. Esetleg próbálgasd a beállításoknál átállítani az érzékenységet. A legjobb pozícionáló szerintem még mindig az a kis pöcök amit a gombok közé raknak...
további szép napot! -
djadji
senior tag
Nekem a tapi paddal semmi bajom.. Olyan mint a többa notié.. szar.. oszt kész..
Nekünk itt azzal volt gond, hogy mikor a egér megmerevedett, akkro eldobta a WLANt is.. és nem csak a tapipaddal csinált így, hanem bármilyen egérrel és ilyenkor 10-15 percig nem mozdult meg ujra...... HA neked is csinál ilyesmit, akkro próbáld ki a 2-3mal ezelőtti HSZben leírt módszert, hogy a beállításopkat lejebb veszed (sajnos ezt én nem teszteltem, most viszont van egy föölös WLAN karim) de lehet hoyg beválik. Ha megszakítja a WLAN kapcsolatot továbbra is akkro sceréltesd kia WLAN kártyát. Nekem bejött, igaza hoyg gariban nem csinálták meg mert szerintük nem tett ilyesmit a gép.. a servízben semmi baja nem volt (álítólag). Ugyhogy mondatm, hogy akkor kifizetem és cseréljék ki akkor is. Azóta nincs semmi gondom vele.. tökéletesen megy... (kb 7000 Ft volt..Szereléssel, meg mindennel..)
UI: mellesleg ha a tapipad nagyon nem megy (ugrál, érzéketlen, stb..), akkor én meg szoktam nyalni az ujjamat.. ha nagyon száraz a kezed akkor még a szokásosnál is szarabbul müxik... -
NightLord
tag
Touchpad felejtős, ennyire szar touchpadet én még laptopon nem láttam. Tulajdonképpen olyan, mintha gyárilag rossz lenne, iődénként spontán arrébbugrik a kurzor ahogy tapizol.. szal dugj rá egy egeret, amugy is sokkal kényelmesebb.
-
Button
aktív tag
Sziasztok
Tegnap lett egy PA1538Lx-em. Alapjában tetszik, sebesség, kinézet..
Viszont olvasgattam itt a touchpadról és az egérről. Hát
Tehát nálam az a jelenség, hogy az egér meg-meg akad és ugrik 2-3 másodpercre, majd utána kb fél percig megint jó. Ez az a probléma amit itt többen is leírtak, vagy inkább vigyem is vissza? Tudnak ezen segíteni vagy ez ilyen és jobb ha beledugok egy PS/2-est és hagyom? -
djadji
senior tag
Affene...
Nekem is kellett volna ez a dolog.. Én is hívtam a FUSIT jópárszor.. de nekem minden más hülyeséget mondtak... Ugyhogy én kicseréltettem a WLAn kártyát.. azóta semmi baj nincs a WIFIvel... CSak ez a beállítás olcsóbb lett volna...
NA mindegy..
AZért ha jutsz WIFI közelébe, akkro azért írd be hoyg mi a helyzet vele.. -
ngi
csendes tag
Hali!
Olvastam ezt a hozzászólásodat, és nekem is előjött hasonló - vagy lehet, hogy ua a probléma - miután feltettem az 1.1F-es BIOS-t. Szóval a probléma nálam ez volt: WiFi bekapcsolt állapotában az egér mutatója megmerevedett. Az egér működött csak nem rakta oda a mutatót ahol ténylegesen van. Felhívtam ezzel a FS-t és ezt a választ küldték siemens-ék, idézet:
''A következő választ kaptam német kollégáimtól: Issue wasn't reproducible on 3 different customer systems. Issue has been reported to occur very sporadically.
we'll send back customers system.
for workaround please check settings at:
Tehát ezt kellene egy kicsit gyengébb szintre átállítani:
display properties, settings, advanced, troubleshoot,
and change level of hardware acceleration.''
Én egyenlőre még nem tudtam kipróbálni, mert WiFi közelében nem tom mikor leszek csak lejjebb vettem és gondoltam beírom, hogy ez a megoldás.
Szóval semmi régi BIOS vissza meg egyéb oprendszer installálgatás, csak egy beállítást kell elvégezni...
Üdv! -
Tutalibemáli
csendes tag
Thx,akkor talán nem fog lejárni.
Elnem hittem volna,hogy ilyet mertek csinálni,lejáros cucc nem-olcsó géphez,meg úgy általában is genyóság.Ismerősnek vettem bruttó 3500ft-ért egy Trust bluetooth-t,s amihez adtak cd-t,kopp ugyanezt a drivert telepíti fel,használja(Toshiba).
Üdv -
bebar
aktív tag
Gondolom húzni nem lehet?
-
válasz
Tutalibemáli #4232 üzenetére
Nekem is ez a verziószáma.
A lejárósságot meg úgy tudod meg, hogy amikor használnád a BT-t kiírja, hogy lejárt.
+talán a gép indulásakor is? Már nem emléxem. -
skeggy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésre szeretnék választ kapni. Remélem tudtok segíteni. 2 hónapja vásároltam egy Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1556 típusu laptopot. A videokártya bekapcsoláskor 50Cfokos 15 perc után 75-80C. Az egész gép iszonyú forró.
Csak internet ment rajta, vagy szövegszerkesztés. A ventilátor elég sokat bekapcsol. Gondolom ez nem az ideális hőfok. Mit lehet tenni? Sajnos külföldön vagyok még két hónapig, nagyon örülnék ha tudnátok segíteni..
A gép főbb paraméterei:
CPU típusaMobile DualCore Intel Core 2 Duo T7200, 2000 MHz
VideokártyaNVIDIA GeForce Go 7600 (256 MB)
Memória, Mb: 1024 MB
HDD, Gb: 120 GB
Legújabb bios verzió.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Thocy a ZAGY
tag
Feltételezem, hogy ez is automatikusan állítja magának a rendszermemóriából lecsipendő részt, mint az újabb verziók, pl. az én GMA950-em is alapból 8M, de ha kell több, akkor többet foglal, egészen 128M-ig (512M RAM esetén, 1GB-nál azt hiszem ez felmehet egyészen 224-ig, bár értelme nincsen). A tiédnél lehet, hogy 32 vagy talán 64M a max, de a teljesítményét tekintve ennek gyakorlati jelentősége nincsen (mint ahogy nálam sem).
-
Persze tudnak tanácsot adni meg minden, de elötte fussa le az ember a tiszteletköröket.
S mint a példa mutatja, teljesen korrekt módon rendeződött. Próbáltam feltenni vhova, de hírtelen sehova nem ment fel. Akinek kell, elküldöm.
Gondolom az FS is azért vette le, mert egy 3.gyártó fizetős programjával 1ütt teleűl. Ugyanis nem maga a driver jár le, hanem a bt manager program(ami a driverrel együtt telepűl). Vmi rémlik, hogy úgy is telepítheted, hogy csak a drivert tegye fel. -
oberix
csendes tag
Üdv megin!
Megin megkérdezem bár lehet rossz helyen teszem fel a kérdésemet. De hát kéne a segítség hozzá naon, arra hogy van egy Fujitsu Siemens AMILO L6825 (2,8 Celeron D, 512 RAM, VGA Intel 82845GV Audio VT1612A….std ). Nos a kérdésem az lenne ha valaki megírná hogyan lehet megadni hogy az integrált videókari mennyit használjon el a memóriából? Mer BIOS- ban nincs meg rá a lehetőség. És a videó kari programja se adja meg a ezt e lehetőséget. Legújabb drivert raktam fel. BIOS hoz nem lett hozzányúlva.
Jó lenne, ha valaki jó lenne és lenne olyan jó hogy megírná mi a rák van ilyenkor?
Kösszii!! -
pmonus
csendes tag
Sziasztok!
Aksi problémára kicsit visszakanyarodva:
(ha valaki már irta ezt, akkor bocs, de egy kicsit kimaradtam most az olvasgatásból)
Sokat szenvedtem vele (pedig egy egyszerű lépés kellett volna), de aki régebben vette a gépét, annak ajánlott a bios frissitése, mivel ez a hülye D-s bios full-on járatja a procit, és ezért kell hűteni, meg zabálja az áramot. Igy kb 1:00-1:15-öt bírt ki.
Feltettem az F-es biost, azóta venti meg se szólal, levett fényerővel az aksi bírt 2-2,5 órát, azaz kibírja az áhított Szeged - Budapest vonatutazást
Úgyhogy ha valaki még nem tette meg, akkor egy próbát megér, nem tudom egyébként, hogy ilyen, mint vírusirtó mennyit nyom az aksiba, de ha nem netezel, akkor ezt is ki lehet kapcsolni, ha 5percet számít, akkor annyival többet bír.
A fenti időtartam (2-2,5óra) szövegszerkesztésre, pdf olvasásra vonatkozott, filmnézésre nyilván kevesebb, de akkor se másfél rész Helyszinelők
Sok sikert! -
djadji
senior tag
-
spyduck
nagyúr
ebben mondjuk igazda van, de csak részben, mert a boltban kapható fujitsu v3505-höz teljes verziót adtak, a t-molie-nál pedig nem!
viszont a FS-t én is felhívtam -->elöszür azt mondták töltsem le az oldalukról-->letöltöttem hát azzal se volt jó!-->utána belinkeltek nekem egy oldalt ami nagy fehrséget mutatott!
szóval nem tudok erre mit mondani! -
-
spyduck
nagyúr
válasz
Tutalibemáli #4218 üzenetére
nézd meg mit ír ki!
[link] -
djadji
senior tag
válasz
spyduck #4216 üzenetére
Dehogynem lesz neked jobb.. Nem a rendőrségen teszel feljelentést, hanem a fogyasztóvédelemnél, akik helyetted kijárják neked a dolgot (vagy legalábbis sokban segítenek hogy meglegyen a cuccod működőképesen)
Na persze a szerződést el kell olvasni előtte.. ha benne volt.. az kex...
A FUSI-t meg hívd föl ujra hogy neked nem jön be.. (sztem kell hozzá valami JAVA vagy ilyesmi.. nem?).. és ha mégse, akkor legyen szíves elküldeni mélbe... Nekem elküldték az ajánlott drivert... -
Tutalibemáli
csendes tag
válasz
spyduck #4214 üzenetére
Hali!
Ez érdekes,nekem kopp ugyanez a laptop van és ráadásul szintén t-mobilos.
Gondolom te is kaptál csári FuSi xp lemezt,gyári FuSi driver dvd-lemezt,nero-t,s külön FuSi bluetooth-os cd-t, mert én nekem csak ezek lettek feltéve a gépre,s nem irt ki ilyen vedd meg driver mizériát.Pedig ez is novemberi.Jótanács:ami van a fusi honlapján(csak az angol honlapján találsz rá erre a tipusra)Pro v3505 video vezérlő drivert fel ne rakd,mert totál meggágyul tőle a gép!Gondolt egyet kikapcsolt a képernyő,ha mozdítottam az egeren akkor visszajött,majd pár másodperc múlva megint szivatott tovább.Visszaraktam a gyári lemezen levőt,s lám meggyógyult!
Üdv! -
NightLord
tag
No rájöttem mi volt a gond a vistával, nem volt felrakva a chipset driver. Most, hogy már nincs a device managerben kérdőjeles eszközként a coprocesszor, most már szépen fut minden, ahogy kell.
-
spyduck
nagyúr
Az a baj, hogy a szeretett T-Mobile biztos aláíratott velem egy szerződést amiben ez benne volt
Sajna a könyvelőnél van a szerződés, majd visszakérem és elolvasom!
Értelek én de attól nekem nem lesz jobb ha őket feljelentem nem? semmi hasznom nem származik belőle, ráadásul egy akkra cég, hogy megvehetnék fél MO.-t
Nem tudom mi legyen! Felhívtam a fujitsut-->linkeltek nekem egy oldalt, hogy onnan letölthetem-->megnyitom és nagy fehérségvicces!
-
djadji
senior tag
válasz
spyduck #4214 üzenetére
Ez azért elég nevetséges.. Én tuti aztcsinálnám hgy visszavinném a Tmobilhoz és az asztalt verném meglehetős sűrűn emlegetve a tmobil közvetlen őseit!
Hát mit képzelnek ezek? Veszek egy eszközt és a drivernek csak próbaverziót adnak??? Röhej...
Sztem hívd fel a Fogyasztóvédelmiseket... (sok okos tanácsot tudnak adni.. ilyen esetben én mindenkinek javaslom ezt a lépést... nem árt az, ha az ember tisztában van azzal hogy mit lehet követelni..) Sztem ettől még azok is hanyatt dobják magukat...
Sztem ne keresgélj.. menj be és követeld ki amit kifizettél (vagyis egy működőképes és működni tudó laptopot!)
De ha van más vélemény akkor én is várom...
UI: A Fogysztóvédelmiseket mindenképpen ajánlom... Amit azok mondanak az a tuti... -
spyduck
nagyúr
Szasztok! Nagy problémám van!
Van egy fujitsu-siemens amilo pro 3505-m!
2006 novemberében vettem a T-molie-nál. Az a baj, hogy amit adtak hozzá bluetooth és wifi drivert az 3 hónap után lejárt (azt mondja vegyem meg a teljes verziót).
Akárhogy keresgéltem sehol se találtam hozzá olyan drivert amivel működne!
Esetleg ebben tud nekem segíteni vki??? -
djadji
senior tag
válasz
NightLord #4212 üzenetére
Hát.. hoyg őszinte legyek nem tudom. 1x telepítettem csak.. akkor pedig úgy, hogy amit nem ismert föl a Vista, annak megadtam azt a mappát ahova letöltöttem a FUSI oldaláról a Vistas drivert.. és megtalált mindent,,,
Ugyhogy nem tudok segíteni.. nekem minden klappolt elsőre... semmi gondom nem volt...
(kivéve a Wlant, de az XP alatt volt csak (ezért kellett a Vista) és azóta kicseréltettem és azóta minden ok XP alatt is....) -
NightLord
tag
Próbáltam úgy, hogy kilőttem az aero-t, de nem sokat lendített a dolgon. Memoria sztm nem volt kevés, mert swappelés nem nagyon volt.
Mondjuk eszembe jutott, h az nvidiás alaplapi chipset drivert nem raktam fel, a vista beépített drivereivel ment a cucc, illetve azzal amit a windows update-ről még letöltött hozzá. Lehet hogy ez volt a bibi?
Amugy nekem is Pa1538Lx. -
djadji
senior tag
válasz
NightLord #4209 üzenetére
Nekem jól ment a VISTA. Amíg le nem járt a 60 nap, addig rajta is volt. Játszottam is vele néha, és nem tünt föl hogy lassabb lenne.. (Kicsit talán..) de állítólag ha rax bele még 1 GB RAMot hogy legyen benne 2, akkro a legtöbb 3D game gyorsabb lesz 10-15%kal (ezt olvastam egy fórumban..)
Nekem 1x kiírta a game indítása közben, hogy kevés a RAM ezért kikapcsolja az AERO-t (ami sztem fölösleges, nem nagy cucc és sokat ''eszik'') de egyébként ment simán aeroval ... Ja és ultimate Vista volt....
Pa1538Lx-en... -
NightLord
tag
Sziasztok!
Valaki használ Vistát a Pa1538-as masinával? En felnyomtam rá de rövid úton meg kellett válnom tőle mert iszonyat lassú volt 3D-ben (durván a harmada az xp-s sebességnek), még a legfrissebb beta forceware-rel is. Nálatok műxik rendesen a 3D vista alatt? -
-
bebar
aktív tag
V3505-ön van valami amivel lehet a kijelző fényerősségét állítani?
Gombon F8 ott van, de az nuku..
Elég tompa nekem a kijelző, mintha színhiányban szenvedne.. -
válasz
LALA_kiraly #4205 üzenetére
Az az 1 hét inkább 1(-2) hónap.
Az pedig, hogy vkinél tönkremegy, az nem tendencia, hanem egyedi eset. Értem ezalatt például, hogy nemtudni hogy 1 évvel ezelött milyen állapotban volt az akkumulátor. Nem tudni konkrét típust, pontos körülményeket, ami következtetni enged dolgokra. Pl. A cella típusa, volt-e védelem, ill. ha volt, akkor működött-e, stb...
Arról nem is beszélve, ha a Sony készítette az akkumulátort ...
[Szerkesztve] -
-
oberix
csendes tag
Az aku nálam fél év uttán halt meg! Ha én folyamat használom hálóról ako kiveszem belőle az akut(az újat persze
). Tanácsolni tudom ha van rá lehetőség kivenni….( Bár én ilyen szinten nem értek hozzá )
Áh jó lenne ha valaki tudna válaszolni a kérdésemre
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
djadji
senior tag
EZt az akksi gondodt jó lenne konkrétabban is megbeszélni. Szóval... mit ajánlotok? HA használom itthon, akkor én úgy csinálom, hogy addig hálózaton van míg fel nem megy 100%ra, aztán leveszem és lehasnálom 30% körülire, aztán ujra rá a 220ra. Szettek így jó? vagy mikor használom folyamatosan rajta legyen a 220on?
Az akksit kivennni nem tudm, mert ha jól láttammagán az akksin van a ''delejező'' csatlakozó...
Vélemények? -
oberix
csendes tag
Üdv!
Amatőröbnél amatőrebb kérdésem lenne, és fogalmam sincs jó helyre rakom fel a kérdést. De sajna válaszokat eddig nem naon találtam. Van egy Fujitsu Siemens AMILO L6825 (2,8 Celeron D, 512 RAM, VGA Intel 82845GV Audio VT1612A….std ). Nos a kérdésem az lenne ha valaki megírná hogyan lehet megadni hogy az integrált videókari mennyit használjon el a memóriából? Mer BIOS- ban nincs meg rá a lehetőség. És a videó kari programja se adja meg a ezt e lehetőséget. Legújabb drivert raktam fel. BIOS hoz nem lett hozzányúlva.
Amúgy meg vagyok vele elégedve. Annak ellenére hogy idős már, és dög nehéz. A baja eddig az aksival volt, elég hamar meghalt benne. Eddig nem kelletek volna a videókari állítások most viszont fontos lenne.
Köszi előre is segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest