- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shadowfax
addikt
válasz Reverting #2434 üzenetére
De ebben intel vga van! nem megy rajd semmilyen jatek!
Ilyen hülyeségeket ne terjesszél légyszí'. Picit olvasgasd a fórumot, mert kb. 30x leírtuk, milyen játékok futnak GMA950-en.
PeterkeT: Azért az IBM is ismer komoly vga-kat, pl. a Txxp sorozat mind brutál videókarival van ellátva (igaz, nem a játék, hanem a 3D tervezőprogik miatt). Pl. a T60p: 256MB ATI FireGL V5250-nel van szerelve. -
parandroid
félisten
válasz Reverting #2434 üzenetére
Ja, szarfos IBM, X600-nál jobb VGA-ról nem is hallottak még.
Ismét csak az igények. Ezek munkagépek, aki pedig dolgozik, annak egyszerűen nincs ideje, energiája játszani - sajnos magamon is ezt látom. Bezzeg régen...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DiXoN008
tag
válasz Reverting #2151 üzenetére
Engem is érdekelt a téma és megnéztem mit tud HDWMV-kel a notim. Hát kicsit szomorú vagyok, igaz nem sűrűn fogok szerintem HD tartalmakat nézni egyenlőre. A 1280x960-as felbontással semmi baja nem volt viszont az 1440x1080-asnál akadozott. többről meg egyszerre nem is beszélnék, meg hülyeség is 2-t nézni. Szóval ez van az Amilo 1437-em csak ezt bírja.
-
MODERÁTOR
-
Titoo
tag
válasz Reverting #1955 üzenetére
Köszi az infót.
Nekem sem a külső lenne a lényeg, sőt nekem tetszik is a gép, inkább mint egy IBM, az a lényeg hogy megbízhatóan menjen, hosszútávra venném, 3-5 év legalább. Ez idő alatt ne menjen tönkre, ne essen szét, ne kopjon el.
Pa1510-ről találtam egy tesztet, x1100 sem jobb mint gma950: [link]
[Szerkesztve] -
Titoo
tag
válasz Reverting #1937 üzenetére
Hi!
Én is egy Pi1505 vásárlásán gondolkodom, de a FSI-ről elég rossz kép alakult ki bennem miután olvasgatom a topicot. Kinek ez kinek az száll el, és a szervíz is gázos, szóval nem tudom mi legyen. A másik esélyes egy PA1510, de hát ez a siemens dolog.....
Pi1505-ön COD2-vel lehet például élvezhetően játszani? A váz mennyire stabil, nem recseg ropog, még nem jutotam el megnézni egyet élőben.
* Ja, és az aksi mennyit bír? Mondjuk filmnézéssel.
Kösz a válaszokat.
[Szerkesztve] -
OliApa
aktív tag
válasz Reverting #1929 üzenetére
A lenti konfig nekem is 50-52 C°-on jár alaphelyzetben. Sajnos pont az a hőfok (52), amikor a II. fokozatra kapcsol a venti. Így aztán hol kicsit felpörög, hol visszaáll. Nem vészes, de csendes környezetben, labilis lelkiállapotban, vájt füllel, éhgyomorra okozhat némi tünetet . . .
http://velemmivan.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kishibás Lenovo Thinkpad L580 (i5 8th, 8 GB ,256 SSD, FHD) lerazás! AkciÓÓ!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest