- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lsilent
tag
Nem tudsz bt-tenni bele, mert nincs fönt a csati és a hozzátartozó alkatrészek sem. Nem tudom milyen csatit találtál a li1818-on, de az tuti nem vga.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
Hát ha már a BIOS képét se látod, akkor vmit elkeféltél, mert az nem driver függő.
Ha az oké, akkor elötte leszedted az nVidia driver-t?
Csökkentett VGA módban elindítva ezt megteheted, ill. telepítheted a hozzá való driver-t.(A link helyett nem lett volna 1xübb megírni hogy az nvidia karidat lecserélted egy ati-ra, de nem műxik? Csak hogy a külföldiül nemtudók is megértsék...)
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Wifin kapcsolódsz a netre (ill a router-re) igaz?
Ezeknek a rádiós kapcsolatoknak a "sebességét" jelölik a,b,g,n betükkel (10,54,150/300mbps) A routereden tipsutól függően máshol, de van egy olyan menüpont ahol megadhatod, hogy milyen üzemmódokban működjön.[ Szerkesztve ]
-
-
plaszy
őstag
Szia!
Van notebook beárazós topic. Ott tudnak segíteni.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
HZoli87
veterán
Seagate gyártja most a leggyorsabb mobil (2,5") HDD-ket, WD talán a legmegbízhatóbb termékeket (kicsit forrófejűek a mostani szériák), 5400 rpm-es Samsugok sem rosszak, halk és nem melegednek általában. Mostani gépemben Hitachi van, normál sebesség, elfogadható hőmérséklet (~40 fok), de nagyon hangos.
Azt nem tudom hogy milyet szeretnél venni, hogy a nagy kapacitás vagy a sebesség lenne fontos számodra, ezt neked kell eldöntened.
-
-
Lajkó
őstag
Nem akarok belekotyogni, de én inkább a szervizes megoldást javasolnám elsősorban. Azt meguszhatod 10ezer-ből...( és még lehet hogy garit is vállalnak rá), ez meg 16, meg nem tudom mennyi a beszerelés...
Bár ha Játszani szeretnél, akkor meg mindenképp az utóbbi verzió a jobb!Más: Megjött a 3560-am!!!!
Sajnos egyenlőre még nem tudtam benne kicserélni a meghajtót. Mert van ahol azt mondják, hogy a szervíznyílásban történt csereberék nem járnak gari vesztéssel (Fujitsu Helpdesk), de van ahol pedig azt, hogy minden megbontás garanciavesztéssel jár(AKSyS Co Kft.)! Ez utóbbi minősített szervízpartner.
Elméletben legkésőbb holnap kapok egy e-mail-t a FujitsuHelpdesk munkatársától, miszerint a lehet turkálni benne, mint állat! Már alig várom![ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Nem vágom a paramétereit, mert még PDF-et sem tudok megnyitni ezen a "gépen". Próbálkozz a Google-el!
MXM hanyas? Hány Watt-os volt az eredeti VGA? Mennyiért rendelted a 8600M-et, és hol?
Kb.40ezerért már lehet kapni Quadro FX770M-et, (ez MXM 2-es, de az MXM csatolások lefelé kompatibilisek a régebbi tipusokkal) ami minimum 10%-al többet hoz 3D alatt, mint a 9600M GT! Ha kell megadom a srác nickjét! Vele kooperálhatsz nyugodtan, megbízható, és segítőkész!Zoliric: Ha már szervizes emberke vagy, akkor válaszolhatnál erre! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Vedd fel a sráccal a kontaktot, és ha sikerül kiokosítania, akkor jössz egy itallal!
Jim Beam/Bomba sok jéggel, és lime-al... -
skylinelaca
senior tag
bp-en 3 helyen javítják, legalábbis hivatalos partnerként ezt a ....-ot... , ha lejár a gari (1év) akkor így jártál... csak pénzért javítanak.. érdekes, a minap voltunk az egyik szervízben, vittük apu msi wind-jét a szervízbe (az is nagyon jó...) és elképedve halgattam az embert amint azt mondta h a javításra leadott termékek jórészt MSI-k és a Fujitsu-ból adják le a legkevesebbet... aztán ő képedt el amikor elmeséltem neki az én történetemet. Énmár teljesen készvagyok tőle... az biztos h soha többé nem veszek Fujitsu-t... a 3. monitort fogyasztom másfél év alatt (szerencse h a monitorra minden cserénél meghosszabodik a garancia...) és most ez a videókártya csere is. nemtudom h érdemes-e.... egyébként nekem , ha csökkentettbe indítom akkor simán megy, nem telepít semmit... (xi2428)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
skylinelaca
senior tag
nekem annyira sz@r , hogy ahogy használatba kerülne a videókari, egyből nyekk, ma reggel feltoltam az xp-t mert az nem jár 3D-s munkával , mármint az elindulás... ahogy elkezdtem telepíteni a vga drivert, egyből kifagyott és semmire sem reagált csak egy fehér képernyő amin egyre erősebb színek scsíkozódtak felfelé.... nekem ebből vga csere lesz.
-
skylinelaca
senior tag
szia!! végre egy sorstárs !! nekem ugyanez a bajom az én xi2428-asommal is... már szétkaptuk itthon, kivehetős a vga belőle, javításra 15k-t mondtak nekem, az új árat pedig igencsak a 3-4 szeresére....
szerk: egyébként nekem is win7 alatt csinálta ezt, de azóta visszapakoltam rá a vistát is de nem javult... egyébként nálam a dolog végleges, nem indul el a gépem normál módban csakis csökkentettben, normálban amint bejelentkezek és 3D-s munka következne kifagy, és a színek is szétesnek...
[ Szerkesztve ]
-
BlueAthlon
senior tag
Akkor jól sejtettem, hogy a VGA pikkent meg benne.
Amennyiben MXM modulos, akkor relatíve olcsón találsz a bolhán belevalót. Van itt egy pár tag, aki ilyeneket árul.
Ha szó szerint alaplapra integrált, és nem garos a géped, akkor sajna sok forinti lesz. Kevés az esélye, hogy ilyenhez való alaplapot árulnának külön is, bár ebay néha csodákra képes..
Sok sikert
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
phcalvin
csendes tag
ha a gyári (eredeti) felmegy, akkor miért kísérletezel?
Vistában Win7-ben van egy TDR (Timout Detection and Recovery) nevű szolgáltatás, ami újraindítja a GPU-t, driver-t, ha azt hiszi vm. baja van (pl.: egy művelet nem hajtódik végre elég gyorsan). Elvileg XP-n nem csinálna ilyet, és XP nem is olyan érzékeny a HW, driver gondokra, mint Vista, Win7, de ott is előfordulhat. Elvileg registryben kikapcsolható ez a szolgáltatás, de nem javasolt, én az eredeti drivert használnám, ha azzal nem következik be.
Vistára SP1 kell, hogy kevesebb ilyen gond legyen. -
Na és ha 2007-es? Ami működik nem kell megjavítani. Szted egy nyomógombkezelő programban mit lehet fejleszteni?
a turbo memória meg vagy benne van, vagy nincs.
-
-
tomsics
senior tag
hát nekem már 1 éve van egy westerdigital my book home-om 500 gb-os.Van rajt usb,e-sata,firewire.Gyors mint a villám,nagyon jó és eddig semmi bajom nem volt vele,kopkopkop
Most pedig egy 80-as noti hdd-t rakok egy külső fém tokba,ami kb 6000ft-ba lessz,ezzel csak azt akarom mondani hogy ha veszel egy noti winyot meg egy tokot akkor elég jól megúszhatod a dolgot░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Reac^
őstag
sztem az LG az 2,5"-os lesz, különben nem lehet ilyen "drága". 1TB 3,5"-ra teljesen reális az ár, más gyártóké is ennyi. Ilyen baromságoktól meg nem kell félni. Ami nekem fontos lenne pl. Esata (nem korlátozza az usb2.0 a sebességet), meg a garanciaidő. Ha vállal rá 2-3évet akkor leszarom milyen vinyó van benne.
Másik véglet hogy veszel vinyót és külső keretet külön, olcsóbban és te szereled össze.
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Pisztillus
senior tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, azaz mc-4 kollégához, nem fog dualban menni. Viszont a teljes mennyiséget látja (és használja) az oprendszer, függetlenül attól, hogy 32 vagy 64 bites. A 4GB-t viszont csak 64bites oprendszer látja és használja majd.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Pisztillus
senior tag
Ez csak úgy derül ki, ha van olyan bolt (vagy esetleg a szerviz) aki hajlandó kipróbálni. Esetleg ismerős, aki tud kölcsönadni a kipróbálás erejéig egy 2GB-s modult, mert azt kell tudnia lekezelnie.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Syl
nagyúr
Akkor nem tudok segíteni. Ezekkel a programokkal nincs szükség gombnyomkodásra. Pont az a lényegük. A gomb csak a frekvenciát állítja be adott értékre (általában 800 vagy 1000 MHz-re), míg ezek a szoftverek a feszültséget is le tudják venni, ami nagyon hálás dolog.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Ne hidd el, butaság az a része, hogy 2005 óta minden laptopban van GPS.
Magát a GPS-t természetesen lehet csatlakoztatni (már amelyiket felkészítették erre), de hírtelen 1 márka/típus se jut eszembe ami beépítve tartalmazná.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest