- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngi
csendes tag
Sziasztok!
Amilo Pa 1538-asat használok már több mint egy éve (gari már nincs rajta), és tegnapi nap folyamán tapasztaltam olyat, hogy bebootoltam Linux alá, és mikor csatlakozott volna a wifi-hez, közben lefagyott a gép (előtte soha nem csinált ilyet
). Utána kikapcsoltam majd mikor újra bekapcsoltam eltűnt a hardverek közül a wifi kártyám Windowsban is és Linuxban is. Egész egyszerűen nincs.
Tapasztalt valaha ilyet, hogy csak úgy eltűnjön egy hardver? Tönkre ment volna a ki/be kapcsolástól?
Esetleg egyéb ötlet? (Megpróbáltam win-ben újra felrakni a wifi drivert és azt írta, hogy előbb csatlakoztassam a kártyát, pedig ugye elméletileg az benne van... :S)
A legjobbakat! G
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest