Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

Na nem ért véget a kálváriám. Átmeneti elmezavar miatt úgy gondoltam, hogy majd egy A7C II-vel helyettesítem én az X-S20-at, mondván, hogy azért a FF ugye mégiscsak FF, meg most ez más lesz mint a többi Sony. Tényleg más volt, tényleg több és jobb volt, de éreztem, hogy baromi nagy hibát követtem el.
    Nem akarom bőlére engedni, lényeg, hogy úgy voltam vele, ezzel a kis vargabetűvel most megtanultam, hogy középtávon a Fuji lesz a megfelelő számomra, hát visszavásárolom magam egy X-H2-vel. Többek között azért X-H2, mert végre a Fuji is nagy kegyesen befejlesztette a 2x lossless zoomot 4k videó alatt. Aztán valahogy kiokumláltam, hogy az X-T5 is jó lesz nekem, mert a ugyanaz a 40MP-es szenzor van benne, úgyhogy ebben is benne lesz. Még a neten is találtam erre való utalást valahol, pont volt is egy eladó, mondom akkor uzsgyi. Aztán jött a sokk, elb*sztam...megint. Ebben bizony nincs ilyen feature :W Persze magamnak köszönhetem, másodsorban a Fuji is elmegy a bús borongósba! Fájt volna ebben is beletenni nekik?

Lényeg a lényeg, hogy ismét jöhet a eladom, vadászok, veszek unalmas hármas :O Kiírtam magamból, de nem lett jobb. Ha valaki cserélne X-H2-t X-T5-re, keressen, addig valahogy csak túlélem :D

Új hozzászólás Aktív témák