-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hemaka #29047 üzenetére
Elsőre úgy olvastam, hogy RiP
1080p-ben max 60 Mbps, 4K-ban meg 120 Mbps videó sem túl izmos azért.
pethob: Engem egy nagylátó érdekelne talán, de a 10mm f2 valószínűleg túl nagy és drága lenne már. Illetve egy 70mm f2.8 is jó lenne, de az benne sem volt a szavazásban. Nem tudom amúgy honnan jött a lista, mert nem lehetett bővíteni, nem is volt előszavazás.
-
gorgo
őstag
Az xt2-ben nincs Color chrome, jól tudom? Vagy megkapta később?
-
madgie
titán
Ja, az megvan, hogy a Canon Fujis megoldással adja ki az új MILC-es 85-ös fixét? Lesz egy "sima" 85/1.2, meg egy 85/1.2 DS, ami nagyjából ugyanaz, mint az 56/1.2-nél az APD
Gondolom ott is úgy lesz, hogy a sima macskaszemes-karakteres képű lesz, a DS verzió meg a tankönyvszerűen kerek bokeh-t adó. Ügyesek
-
voriae
tag
válasz
madgie #29027 üzenetére
Az AF-től és a joysticktől megremegtem (XT20-szal tolom). Videó nem érint, tőlem kb. ki is hagyhatnák belőle. Fogáson segít egy random markolat Alibabáról
De erős leszek és ha költök, egyelőre obira költök, vázra majd később. De szimpi, és szürkében, mint minden Fuji, gyönyörű! -
törölt tag
válasz
madgie #29029 üzenetére
Persze, nagyon jó ajánlat, ahogy mindig is volt a 2 számjegyes T gépekkel. Sőt, nekem is elég lenne (még sok is) ez a tudás, ha nem lennék mostanában finnyás az evf-re meg az ergonómiára (18-55-öt utáltam az E3-on, már azzal is orrnehéz volt, T3-on meg tök kompaktnak tűnik és kényelmes).
Szerintem már az őszi EOS-R sem volt nagy durranás, ha azt még lebutítják, annak sok értelme nem lesz. De mivel lesz kiforgatós kijelző, így ezt fogják venni a vloggerek és telesírják majd a yt-ot, hogy mekkora királyság, hogy full frame ennyi pénzért. Közben meg kb ennyit tud: full frame érzékelő jó esetben 1300$ körül. Ennél olcsóbban megkapod eglobaról a 6Dii-t, amire adapter nélkül rá is mennek az EF üvegek.
-
|AP|
veterán
jött update a camerea remote-hoz is, este megnézem történt-e bármi érdemi változás
szerk: mazsi: ehh, tényleg... a felületes olvasás
-
madgie
titán
válasz
#16820480 #29028 üzenetére
Jó, akkor mutass olyan gépet, ami így tud sorozatlőni blackout nélkül. Mutatok
Ez egy qrvajó gép lett. Nyilván nem nekem, valószínűleg neked sem, de annyira erős alsó-középkategória, mint még talán soha. Olyan AF és sorozat van benne, mint a felső kategóriában, olyan videó, mint a csúcs MILC-ekben... igen, a fogás és anyagminőség az, amin spóroltak, de bakker, 900 dollár, fél év múlva mennyi lesz ez az e-infin?
Szerk: az új Canon is erős azért 1300 dollárért. Igen, az is butított, de ezerháromér', fullframe MILC? Nem rossz.
-
madgie
titán
Azért az nem rossz, hogy az új X-T30 azt az AF-et kapta, amit a T2 userek majd valamikor áprilisban kapnak fw frissítéskor. Válaszható arc (végre!), jobban harap maga az arcfelismerő is, stb.
Fickós kis gép lett ez a T30, szinte csak videóban butították, de ott se jelentősen.
-
toyone
őstag
-
faki_
senior tag
16/2.8 milyen áron esélyes itthon, ill. majd Eglobalon? Elég jól indít a Lajtán túl (400 EUR, 350 GBP).
-
törölt tag
Na, megvolt a nagy szavazás, de hogy mi megy a komment szekcióban, kemény
-
Clemi
veterán
válasz
garai198419 #29021 üzenetére
Hát T2 helyett mindenképp H1 az tuti!
-
garai198419
csendes tag
Igen pont ez az hogy minimális az ár különbség a a t2 és a h1 közt
.
-
törölt tag
válasz
DonRazzino #29018 üzenetére
Mire nem figyeltél? Te linkelted be ide
-
papaya
senior tag
Én a mostani H1 árak miatt adtam el a T2-t, meg mert kellett a 16-55 + 90 f2-hez IBIS meg a jobb balansz . De haverfotós beszerzett egy A7iii-mat amit a két ügylet közben megnéztem, és elcsábultam. Sry Fuji. Remélem látjuk még egymást.. Amúgy az jogos, hogy a Sony most túl steril ennyi Fujizás után, és használni sem akkora fun mint Fujit. De egyelőre betudom elvonási tünetként..
-
Clemi
veterán
Igen kicsivel nagyobb mint a T-1/2 de én azokat is markolattal használtam (nem akkus portré) és úgy már nem olyan nagy a méret különbség, de az IBIS egy álom, legalábbis nekem és persze 50mm fölötti gyutávon.
Igaz, ugyanaz a szenzor mint a T2 de van benne pár feature ami nagyon király dolog és a T2-ben nem volt. -
gorgo
őstag
-
törölt tag
válasz
DonRazzino #29012 üzenetére
Mondjuk most, hogy kb 100€ árkülönbség van a T2 és H1 között eglobalon, akár meg is érheti a H1-et választani, akinek van igénye IBIS-re meg a masszívabb felépítésre.
-
DonRazzino
senior tag
válasz
garai198419 #29006 üzenetére
Nekem volt mindhárom. Jelenleg van egy T2 és egy T3. Együtt dolgoznak. Röviden: vedd a T3-at, ha bármiben is lassúnak érzed a T2-t (működési sebesség, shutter lag, AF), vagy mondjuk tervezel jobban belemélyülni a videózásba. Ha nem, akkor ne. Egy turistázó, tájképelőnek pl. a T2 a best buy. Stúdióban ha használsz Face/Eye AF-et, akkor is T3.
Egyébként gáz, hogy a kiválóan megépített, igazán munkàra összerakott H1-et nem tudom ajánlani ebből a háromból, pedig a szívemcsücske. Csak éppen a Fuji megszonizta szegényt a T3-al és elavulttá tette sok aspektusában fél év alatt. Elbaszott egy stratégia volt, ha 1900 dollárért ugrottam volna az elején a H1-ért, nem kicsit lennék rájuk mérges. -
-
taranis
addikt
Az a tulipános kép tényleg legendás, ha lenne beugró a topicba, biztos az lenne, hogy pöcsölj el fél órát annak a RAF-jával és postold az eredményt.
-
garai198419
csendes tag
Sziasztok. Tanácsot kérnék gép vásárlás terén. A már meglevő xt2 mellé vennék vagy egy xt2 vagy xh1 vagy xt3-at. Esetleg akinek volt vagy van mindhárom az leírna a tapasztalatokat. Van e akkora tudásbeli különbség ami megéri a plusz költséget a xt3-ért. A xh1 is érdekelne mert az jó áron van kintről. Főleg stúdió és esküvő fotózáshoz lenne. És ha valakit érdekel van eladó 14 2.8 objektívem + xt20 gép de azt úgy néz ki hogy viszik de ha valaki együtt elviszi akciót kap
.
-
|AP|
veterán
válasz
madgie #29000 üzenetére
ha frissítettem win10-re megnézem mit művel a hírhedt tulipános képemmel.
Bár csodát azért nem várok
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest