Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Megjött már kb. 2 hete a rendelt X-T20 (18-55-el) eglobalról.
Eddig nagyon bejön, de még csak ismerkedünk (utóbbi időben annyi a munkám, hogy nem volt időm, hogy fél napot kimennyek fotózni).Első körben, ami zavaró az az EVFnél baromi kényelmetlen nekem ez a szemkagyló. Láttam, hogy van rá ez a 3D nyomtatott adapteres történet. Lehet majd nekem is be kell rá ruháznom.
Baromi gyors (AF, sorozatban) kis gép és hát testreszabásban vagy extra funkciókban ég és föld a Nikon D7200-hoz képest, bár arra még nem jöttem rá, hogy az ISO-t hogyan tudom az első tárcsára rátenni? Egy videóban láttam valakinél, az nagyon hasznos lenne nekem, mert alapvetően mindent manuálba szokásom használni, így záridő hátsó tárcsa, elsőre ISO-t tenném és rekesz meg marad ugye az obin. Lehet, hogy csak fw update után lesz elérhető ez?
Esetleg nincs valakinek PDF-ben megy a magyar kézikönyv? Állítólag a hozzá kapott CD-n rajta kellene, hogy legyen magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus m.zuiko digital ed 75-300mm f/4.8-6.7 ii objektív
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony objektív FE 55mm f/1.8 ZA gyári garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest