- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
#31733248 #23952 üzenetére
Elérhető legjobbat vettem sorba, természetes hogy a FF mindig előnyben lesz. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az f4 zoom sor sonynál hozza azt a képminőséget (nem DOF mennyisége, inkább minősége, optika, üveg minőség), építési minőséget stb, mint ami fujinál a 2.8 (még ha DOF annak megfelelő)
Baromi sok tényezős dolog ha "rendszerváltás" előtt van az ember, vagy ha nulláról kell felépíteni.
"Product Line" nekem jobban adja magát mint összehasonlítási alap. gép+objektív kombóban a DOF az egyik de nem az egyedüli szempont.Vannak a tények, a száraz számadatok, megapixelek, papíron sok mindent el lehet dönteni, de a végén sokan teljesen más alapján döntenek. Lehet a fogás nem tetszik vagy egy túlbonyolított menürendszer vagy túlmelegedés vagy szar bőrtónusok vagy lassan ürülő puffer...
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Jogász topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged