- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Már a Sparkle is jegyezhet fehérbe öltöztetett videokártyákat
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Piacvezető tandem OLED panellel érkezik az iPad Pro
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Hirdetés
-
Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
it Egyre nagyobb probléma az AI hallucinálása – most az osztrák adatvédelmi hatóság veheti elő a ChatGPT miatt az OpenAI-t, alapvetően a GDPR megsértése miatt.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Digitális detox a Nokiától
ma Három új, 4G-s készülék közül lehet választani, ha valaki, elérhetőségre, de digitális disztrakció nélküli időtöltésre vágyik.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Lecsós Pizza
30 dkg liszt
1 ek étolaj
2 dl víz
fél élesztő (tán 2 dkg?) Én bele szoktam tenni egy fél instant zacsit.
1/2 dl tej
1 tk só
csipet cukor
Az élesztőt megfuttatod a csipet cukorral a tejben
Ezt elkevered a liszttel, olajjal, vízzel, ízlés szerint sózod. Az 1 tk elég szokott lenni, de nem minden só egyformán sós. Szóval a cuccot simára kevered. Nem gyúrod, fakanállal keverhető sűrű massza, és 45-60 percig langyos helyen keleszted.
Közben elkészíted a feltétet. Kell egy adag lecsó, natúr tojás nélküli. Apróra vágsz, 3-4 debrecenit, 20 dkg szeletelt sonkát, 3 virslit, 20 dkg krinolint. Ezeket beleteszed a lecsóba és megrottyantod.
Egy magas falú tepsit kizsírozol (én olajozni szoktam) és kilisztezed. A megkelt tésztát elteríted benne,(az egyszerűség kedvéért olajos kézzel széthúzgálod mert nehezen terül) és erre a nyers(!) tésztára teszed a lecsöpögtetett ragut. Az egészet gazdagon megszórod reszelt sajttal. (trappista vagy amit szoktál) Addig sütöd amíg a sajt aranysárga nem lesz.
A ragu kicsit besüllyed a tésztába, viszont a tészta alja kellemesen ropogós lesz. Kockára vágod, és frissen fogyasztod. De kihűlve is finom, ha marad. :)[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a 33 Immortals
- OnePlus 7 - magabiztos folytatás
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Piacvezető tandem OLED panellel érkezik az iPad Pro
- Samsung Univerzum: Az S23-at is megbabonázta a Galaxy AI
- DIGI Mobil
- EAFC 24
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...