Hirdetés
- OLED TV topic
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
#73959936 #4327 üzenetére
Hát igazán nincs mit
Én legtöbbször a lusta módszerrel sütök kenyeret, aldi kenyérlisztből, de a zacskón javasolt kelesztési idők mindig elegek szoktak lenni. Ha valami mást csinálok, hambibucit vagy hotdog zsemlét akkor is mindig a receptben javasolt idő elég. Van hogy 40 fokon tolom, de kedv függő ( édes tésztákat inkább). Csak hogy ezzel a módszerrel nem kell ráhagyni, figyelgetni, max sima időzítőt tolok rá, hogy szóljon ha kész.
Én is lassacskán fedezem fel a sütőmet, pedig évek óta megvan. Múltkor pld rájöttem van benne gyors felmelegítés funkció, ami tényleg gyorsabb
Kelesztés után, amíg előkészítem a sütésre(spriccelés, bevagdosás, maggal szórás, bármi) pikk pakk a kellő hőmérsékleten van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest