Aktív témák

törölt tag

válasz Tálydi #49082 üzenetére

Pedig az. Egyáltalán nem lesz könnyű dolga MS-nek. Egy teljesen új pályát kell megtanulnia élesben, úgy hogy közben meg kell tanulnia az autót is, és el kell kezdenie beállítania.
    Egyáltalán nem biztos hogy feküdni fog neki az autó, és nagyon könnyen elbizonytalanodhat hogy az amit érez az normális vagy ezen lehet javítania...sztem kifejezetten nehéz dolga lesz ezen a pályán.
    Sőt én a legésszerűbbnek azt találom ha egyáltalán nem fog az eredményre hajtani, hanem az egész hétvégét beáldozza tesztnek, és a következő..sztem max. a következő pályán kezdi el tapogatni a határokat.
    Számomra teljesen meglepő lenne ha MS ilyen körülmények között megpróbálna versenyre kellni Kimi-vel. Sztem teljesen elrugaszkodott dolognak tünik hogy akár a dobogóért is menne. A 'profi' módon menni az én szempontomból a következő versenyre jelenti a gyorsaságot, a jelenlegit úgy kell túlélnie hogy a lehető legtöbb hasznos infót gyűjtse az autóról...azaz befejezze a hétvégét elsősorban. Nincs törés nincs kapkodás...tanulás van. Én ezt várom MS-től elsősorban...és aztán a folyamatos és egyébként gyors fejlődést a már ismert pályákon...és ha elkezdi élvezni akkor szvsz bárkivel versenyre fog tudni kellni (autófüggő),...de a bemutatkozó futamán én egyáltalán nem várok semmi 'durranást'.

Persze lehet hogy a végén vizen fog járni, de sztem csodákat nem szabad várni...szvsz fel fogja építeni a hátralévő futamokat, és talán akkor csalódnék ha nekiesne a mezőnynek..

Aktív témák