- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tálydi
üzenetére
Pedig az. Egyáltalán nem lesz könnyű dolga MS-nek. Egy teljesen új pályát kell megtanulnia élesben, úgy hogy közben meg kell tanulnia az autót is, és el kell kezdenie beállítania.
Egyáltalán nem biztos hogy feküdni fog neki az autó, és nagyon könnyen elbizonytalanodhat hogy az amit érez az normális vagy ezen lehet javítania...sztem kifejezetten nehéz dolga lesz ezen a pályán.
Sőt én a legésszerűbbnek azt találom ha egyáltalán nem fog az eredményre hajtani, hanem az egész hétvégét beáldozza tesztnek, és a következő..sztem max. a következő pályán kezdi el tapogatni a határokat.
Számomra teljesen meglepő lenne ha MS ilyen körülmények között megpróbálna versenyre kellni Kimi-vel. Sztem teljesen elrugaszkodott dolognak tünik hogy akár a dobogóért is menne. A 'profi' módon menni az én szempontomból a következő versenyre jelenti a gyorsaságot, a jelenlegit úgy kell túlélnie hogy a lehető legtöbb hasznos infót gyűjtse az autóról...azaz befejezze a hétvégét elsősorban. Nincs törés nincs kapkodás...tanulás van. Én ezt várom MS-től elsősorban...és aztán a folyamatos és egyébként gyors fejlődést a már ismert pályákon...és ha elkezdi élvezni akkor szvsz bárkivel versenyre fog tudni kellni (autófüggő),...de a bemutatkozó futamán én egyáltalán nem várok semmi 'durranást'.Persze lehet hogy a végén vizen fog járni, de sztem csodákat nem szabad várni...szvsz fel fogja építeni a hátralévő futamokat, és talán akkor csalódnék ha nekiesne a mezőnynek..
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Óra topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest