- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JJános #43372 üzenetére
Pedig elverte. Amikor behozták a Michelin-s gumiszabályt.. akkor MS-nek hiányzott az egyharmad ahoz hogy verekedhessen Alonso-val,..hiányzott a megfelelő tapadása.
Emlékezz rá hogy szenvedett több pályán is. Ezért írtam hogy nem egyenlő feltételek mellett verte meg, és a csapat mégis 'megpolózta' MS-t...ami nem volt szép. De akkor inkább átfordítom azt a hozszólást, és úgy mondom hogy én ezmiatt voltam morc Alonso-ra, annak ellenére hogy egyáltalán nem voltam MS drukker.
Persze lehet mondani hogy Alonso-n nem volt poló, de ahogy Hamilton-nál is tud kemény hiba lenni ha felsorakozik a csapata 'csúnya' döntése mellé (Trulli hátrasorolása), úgy Alonso sem határolódott el anno.
Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged