- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ez a Brawn GP-nek nincs pénze dolog nem értem hogy jön elő mindig, 100 millát kaptak a Hondától a kész autó után, a talán legértékesebb infrastruktúrával együtt (hány és milyen méretarányt megengedő szélcsatornájuk van most? és mennyi a Renault-nak? pl?
kb negyed hatékonyságú a rönyó szélcsatornás háttere) úgy hogy Brawn egy kanyit nem adott bele a csapatba saját zsebből, illetve egy eurót. E mellett szponzortárgyalásokat folytatnak és a költségvetés idén durván lecsökkent, már abból a 100 millából is simán el kéne hogy menjenek fejlesztéssel együtt féltávig minimum. Vagy lemaradtam valamiről? Nem értem ezt az atmoszférát amit kialakítottak a BrawnGP körül, ez is elment a cirkusz irányába, szerencsére a két pilótától nem sajnálom a sikert, ők megdolgoztak érte. 
Aktív témák
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kb negyed hatékonyságú a rönyó szélcsatornás háttere) úgy hogy Brawn egy kanyit nem adott bele a csapatba saját zsebből, illetve egy eurót. E mellett szponzortárgyalásokat folytatnak és a költségvetés idén durván lecsökkent, már abból a 100 millából is simán el kéne hogy menjenek fejlesztéssel együtt féltávig minimum. Vagy lemaradtam valamiről? Nem értem ezt az atmoszférát amit kialakítottak a BrawnGP körül, ez is elment a cirkusz irányába, szerencsére a két pilótától nem sajnálom a sikert, ők megdolgoztak érte.