Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ron "Igazmondó" Dennis:
"A rajtnál technikai hiba történt, a motor nem üzemelt megfelelően."
Hamilton:
"Elrontottam az indulást mert nem nyomtam meg időben a gombot..."
-
lacafaca
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hiányozni is fog neki ez a verseny...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#13797: ami egyre sűrűbben fog nála előfordulni

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én is így látom...simán beleszállt, elfékezte magát és szegény dc nem csinált semmit, mint az ideális íven közlekedett...ezért is kértem a videót...
palikéktól megszokhattuk már a sok böszmeséget
-
Lewis Hamilton, McLaren (13.):
"Nagyon csalódott vagyok és úgy érzem cserbenhagytam a csapatot, amiért csak magamat hibáztathatom. Az egész hétvége rosszul indult a pénteki balesettel, de a következő versenyhétvégére újra versenyképes leszek. Elrontottam az indulást mert nem nyomtam meg időben a gombot, emiatt nem a megfelelő motorbeállítással indultam, és a lefulladásgátló bekapcsolt. Sok poziciót vesztettem, de ezek mint behozhatóak lettek volna. Ezután történt az incidens Fernandoval. Mögötte voltam, jobbra mentem, ő is jobbra tartott, és ennyi - egyszerű versenybaleset volt. Biztos vagyok benne, hogy megvan a kellő sebességünk ahhoz hogy az élen harcoljunk. Olyan jó versenyeim voltak eddig a Formula 1-ben, szinte elkerülhetetlen hogy néha becsússzanak rosszabb dolgok is. Azonban sok verseny van még a világbajnokság végéig, amit szeretnék megnyerni." -
(Kolombusz)
veterán
Általában nem szidom Palikot, meg Gyulát, feldobják a közvetitést a hülyeségeikkel, de ez a mai, ez szánalmas volt. A DC-Button esetnél az a 2 perc lihegés, nyihorászás kiverte a biztosítékot.
-
hunnylander
őstag
-
venember83
nagyúr
Kérlek, ne kezdjétek...
-
Mezcal
addikt
Massa gyönönyörűen versenyzett. kimi a könnyebb autóval is lassabb volt!
-
zolynet
veterán
tulajdonképp tetszett a futam....nagyon hálás lehet a közönség ott, ha már ennyit integetnek nekik az előzni nem tudó pilóták -> hát mi van itt, szégyen
szép a ferkától a dupla győzelem
Hamilton, DC
Trulli /toyota/
nofene
Kubica miket mondott az interjún -> nem volt jó semmi, tulajdonképpen sok minden rossz volt az autón......hogy hogy tud örülni egy 3. helynek, egy ilyen "szar" autóval ... furcsa, de legalább nem integet
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként szerintem ez egy elég igényes oldal, amit linkeltél.
Amúgy visszanézve ezt a jelenetet, több dolog is van:
- TV-ből nézve nem tűnt fel a Race Control-os felirat, hogy olaj van a pályán, szóval csak néztem, hogy miről beszélnek az interjúkon a verseny után. :S Nem kell ilyenkor csinálni azzal valamit?
- tiszta mák, hogy a forgalomban nem történt nagyobb baj ennél az esetnél, azért húzós volt... -
t1
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megszomjazott a mája

-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
-
madster
tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88
üzenetére
"Nekem a Wéber Gábor kijelentései sem tetszettek még a futam előtt, mintha nagyon védeni akarná a Ferrarit azért, mert Kubica lett az első az időmérőn"
A rajtnál nagyon meg lett verve a BMW és az első kerékcserék után nagyon leszakadt Kubica. A végén szépen feljött, de ott már a Ferrarik szerintem vissza voltak tekerve

Thrawn: hát ja, a versenytempót nem 1 körben mérik, de még csak nem is 1 etapban

-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olyan mintha majdnem lefullasztotta volna az autót

Link
Kedvenc Lacinktól alig hallani
Kovalainen majd 4 tizeddel szerezte meg a leggyorsabb kört, verseny közben aludt csak felébred egyszer?
-
proof88
addikt
Sajnos nem ilyen versenyt vártam én sem, a futam eleji izgalmak jók voltak, de az első kerékcserék tömeges megkezdését már nagyon vártam, hogy újra izgalmak jöjjenek, de aztán csak nem jöttek.
Nekem a Wéber Gábor kijelentései sem tetszettek még a futam előtt, mintha nagyon védeni akarná a Ferrarit azért, mert Kubica lett az első az időmérőn. A mostani futamon is bebizonyosodott, hogy a BMW-vel eléggé számolni kell, nem csak az autó jó, de a pilóták is és a csapat is, összeszedetten dolgoznak. Persze a Ferrari is.
A McLarennek meg most így alakult. Trullinak megint gratulálunk.
DC és Button esete miatt mérges voltam, még akkor is ha hátul voltak... én nem tudom eldönteni ki a hibás, a látottak alapján kicsit mindkettő.Az is kiborít, hogy 3 hetet kell várnom... nem baj, legalább lesz időm felkészülni nekem is az F1 Challenge-ben Barcelonára.

-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
19. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B 1:35.520
Ez merci se volt most a toppon.

-
Thrawn
félisten
No, megnéztem többször is, Alonso nem akarta elengedni Hamiltont, nem az ideális íven autózot amikor nekiment. Az ideális ív a pálya bal szélénél van, ehhez képest majdnem középen kóricált: Kép Bocs a képminőségért...
Hamiltonnak el kellett volna vennie a gázt, szvsz nem Alonso volt a hibás.Video
Itt is jól látszik, hogy a kocc után is középen tartja az autót, befelé húzva pozíciót véd. -
Motion_Blur
félisten
Alonso:
"Csak egy kis koccanás volt, megsérült valamennyire a hátsó szárny, de az autó szerencsére nem lett sokkal kezelhetetlenebb, mint korábban az időmérő edzésen. Nem nagyon változott semmi, nem hiszem, hogy sokkal jobban teljesítettem volna, ha tökéletesen ép marad a szárny. A McLaren sokkal gyorsabb volt, mint én, ezért belémcsúszott hátulról."
-
soulcube
aktív tag
Itt egy kép a megtört Mekiről. [link]
Eléggé belement de csak az eleje tört le. -
Skipp
senior tag
Remélem a Renault boxában hátul van egy pont akkora kuka, amibe pont bele lehet aprítani baltával ezt a szégyen autót, következő futamon pedig egy négyzetes hasáb alakú faautóval kezdenek pénteken, aztán majd itt-ott lefaragnak belőle. Azzal is lehet ilyen szarul menni....
-
Motion_Blur
félisten
válasz
prmcsk
üzenetére
Rönó jóval gyengébb, mint tavaly. Szerintem még szenvednek 1, vagy 2 évet és kiszállnak

Baromarcú Gyula miért tolta egyből a faszságot, hogy Alonso lassított és ezért szalad rá Hami? Még ha így is van (amit kétlek), miért kell egyből hülyeségeket beszélni, és rosszindulató feltételezésekbe belemenni?
Nakajima + Super Agurik meg kapják be, faszán feltartották Kimi-t... bár a győzelem nem lett volna meg, azért közelebb kerülhetett volna. Massa-nak grat, megmentette magát, de nem hinném, hogy Kimivel harba szállhat szezon szinten. Jó ez a 8 (18) pont

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
![Nem örülsz Kova jó szereplésének? :]]]]] Nem örülsz Kova jó szereplésének? :]]]]]](http://winnerhun.uw.hu/szegeny.gif)
-
Kraptor
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Szerintem nagyon sietett Ham és nem jól mérte fel. A versenyt nézve kanyarba majdnem Renyault volt a leglasabb, aszem még majdnem barika is beleszállt egyszer. Szerintem Hami nem mérte fel, hogy ennyire lassú a Renault kanyarban de az is benne lehet, hogy Alfonz egy kicsit azért odasegített.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyenge volt, de odébb van még a vége. Lesz itt még nullázás más csapatoknál is bőven. Massa viszont nagyot ment.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
prmcsk: Sajnos nem úgy fest hogy oda vitt volna bármit is belőle. Tavaly Bahrain után 8 pontja volt a Renault-nak, és most viszont csak 6 van.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Miért hajtott rá, tudjuk már?
Ezen a mutogatósdin meg csak ámulok, tiltva van valahol? Nem mutogathat senki? (persze bemutatni nem szép de ilyet most nem láttam)
-
manutdzoli
senior tag
Érdekesen alakul a vb,kiszámíthatatlan.Ferrarinak gratula,meg a BMW-nek is.Hamilton nem tudom mit csinált a rajtnál,meg mutogat állandóan.Kinek képzeli magát?Pfff.Kezd elszállni magától,csak nehogy pofára essen.Go Heikki,gyűrd le lewist!
-
hunnylander
őstag

-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Lehet azért, mert nem hajtott az előtte lévő autóra?
Itt kiesésrről van szó. Nem, az eldobás nem megcsúszást jelent, hanem kiesést vagy kicsúszást. Ennyit a Cavintonról. Ha nálad már nem használ, akkor ajánlom a stugeront, van olyan, ami élénkíti az agyműködést s ezzel az emlékezést is. -
joshua7
veterán
A BMW szereplése szép volt és biztató a jövőre nézve, egyébként egy rém unalmas verseny volt. Rosberg hozott 1 pontot, ez számomra még az értékkel bíró hír.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó futam volt.
Hamilton nem volt túl szimpatikus az integetéseivel, de Alonso sem.
Előbbi szerencsére, utóbbi sajnos nem szerzett pontot.Kubicának és Heidfeldnek nagyon örvendek.

-
-
soulcube
aktív tag
Na véget ért ez a futam is. A legjobb, hogy a pontverseny állása a következő
BMW - 30 pont
Ferrari - 29 pont
McLaren - 28 pontAlonso és Hamilton meg nem tudom kinek integettek futam közben (lehet, hogy a nézőknek) eléggé nevetségesek voltak.
-
gV
őstag
Kettős Ferrari győzelem
nekem elég lesz ezt az erdményességet hozni a idény hátralévő részében is
szal csak így tovább fiúk -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Mit szólsz Hamilton versenyéhez?
mod: és itt a lényeg

-
Enjoy
addikt
Grat a ferrariknak, ill. a bmw-knek

Továbbá elismerést érdemel Alonso mai teljesítménye is
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem Hamilton túl ideges autoversenyzőnek.
Finnországba kéne neki nyaralni mennie.... -
Kíváncsi leszek mit nyilatkozik Alonso arról, hogy belement Hamilton...
-
Dashes
őstag
Bemutatós, nem elengedős, Ferrari simán nyerős.
Ferrari , BMW
Hamilton a böszme tankkal és a böszme nagy puttonnyal, egyéb okok miatt nem sokra vitte. -
Gyusz
őstag
Kimi hozta a második helyet, Trulli pedig megint ott van a három élcsapat mögött közvetlenül. A Hamilton-Alonso incidenst megnézném még egyszer, verseny közben már nem nagyon ismételgették, vagy megint nem figyeltem. Sajnos messze van még a következő verseny

Szerk.: Majd elfelejtettem, Fisichella megint jól ment, Sutil idén eddig nem mutatott sokat.
-
prmcsk
addikt
Úgy látszik igaz a tavaji alonzós fél másodperces nyereség, amit a mekihez vitt, mert mióta eljött olyan kevesek, mint lágerban a reggeli....
Se a mekinek, se haminak nincs motivációja, pedig tavaj tudtak még alfonz ellen is versenyezni... 
Hami idén sem lesz VB., de lehet jobb is így. Képzeljétek ha egyszer VB. lesz, az arcát külön kocsiban fogja hordozni.

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
bdav
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
"No, Massa helyrerakta a renoméját."
mert? sima rajtcél győzelem volt, rajtnál előzött egyetlen egyet. az meg h. "nyomás alatt volt" hülyeség, végig tudta h. Kimi fog kimenni tankolni hamarabb, maláj eset miatt se kellett aggódnia. Annyit mutatott h. nem tette ki a pálya szélére most az autót. wow.
-
7Heads Drago
veterán
Most meg elkezdett esni!
Ekkora marhaságot.
Bahrein-ben egész évben kb 4-5 napon esik az eső.
Van fogalma a pályáról. -
JJános
addikt
Massa, Kimi gratula! Ferrari number one! Massa kiköszörült!
Kubica, Szőrös gratu! BMW goot!
McLaren? Nem tudom hova lettetek!

Hajrá Forma !
-
Thrawn
félisten
No, Massa helyrerakta a renoméját.
A BMW-nek meg maxi gratula, nagyon ott vannak a szeren!
A népművészeti cserépedényezőknek meg gratulálok, no komment...
-
bdav
őstag
hejj de rossz volt ez ma. kb. az első 3 kör után semmi nem történt, Hamilton elbaltázta, de amugyis lassuak voltak ma a mercik. nem lesz ez így kóser. BMWnek azért örülök, remélem legyalulják a pirosakat...
-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Így nem volt nehéz.
-
raskolnikoff
őstag
Még az se biztos hogy nagyon belejönnek a kipörgésgátló-nélküliségbe. Ez az év elég izgi lesz.
-
venember83
nagyúr
Hunnylander merre kószál?
Kova ismét elverte Hamit, érdekes lesz ez a szezon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jé, megjött Oliverda. Bácsi, hol maradt az általad megjósolt Massa kicsúszás?

AMD Power: S Malajziában miért volt könnyű?
-
AMD Power
titán
Na most 3 hét pihi.

-
Oliverda
félisten
Ezzel Massa megmenekült attól higy idő elött lapátra tegyék. Legalább -2 pont Kiminek, nem húz el annyira a pontversenyben.
-
Rick4
félisten
Palik szerint nagy feszültség esik le Massa válláról....szánalmas ez a közvetítés...

-
laci666
senior tag
Szép volt Massa és Kimi.
Kubica is jót ment.
A Meci meg eltünt
-
I_Am
veterán
Kubica magasabb a dobogó 3-ik helyén állva, mint az elsőn Massa.

-
AMD Power
titán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez a VB egyre jobb lesz.

-
raskolnikoff
őstag
Vezet a BMW!!!! Hihetetlen! Legyen így továbbra is.

-
lúzer
veterán
hurrá!
-
AMD Power
titán
Brazil - Olasz himnusz lesz. Nem jött be a tippem/tippünk.
-
Zoza24
senior tag
telitalálat az első háromra

-
t1
veterán
Szép volt Kimi

-
Jadro
veterán
Na Massa a rajta lévő nagy nyomás ellenére megcsinálta, ügyes volt. Kiminek mondjuk jobban örültem volna. Kubica szuperjól nyomta, le a kalappal! Még sok ilyen szép eredményt!

-
Szép volt Massa!
Csak így tovább
Szerk.: jó verseny volt.
Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Annyi volt a problémája , hogy később indult el.