Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Senki?
Ennyire élettelen ez a totyik?? Pedig aláírom én is hogy KS-el ez a lejátszó messze jobban szól a többinél. Át akartam állni a fent említett hiba miatt winampra, hát az első 10 másodpercben vonogattam a szemöldököm... olyan élettelenül szólt. Egyszerűen gagyi a dekódolása a winampnak. Ráadásul tök instabil vont a winamp Vista alatt.... hihetetlen hogy egy ilyen nagynevű szoftver ennyire egy hulladék legyen. Leszedtem Jetaudiot, de ez is bénán műxik, a hangprodukálását nem tudtam így elkülöníteni itt nem éreztem így spontán különbséget, objektíven meg nem teszteltem ki.(Winampnak nagyon ciki hogy csak úgy átlag belehallgatásnál azonnal hallottam a difit, milett volna ha nekiállok tesztelni és fülelni??)Valaki pls segítsen már hogy mi a répát kell csinálni ezzel a foobival hogy rendesen végigjátsza mindegyik számomat. Amúgy érdekes módon csak nagyon ritkán és kevés számnál van ez, de a pechek csúcsa hogy azok pont nagyon kedves számok nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- VoLTE/VoWiFi
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi