Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Yes!!! 3-1
Nuno Gomes![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szatocs
őstag
Ezt a gólt SzalaiG - nek ajánlották

-
Scream007
őstag
a portugálóknak nagyon szellős a védelme a maeccs eleje óta, nem játszanak legjobb formábana németek csak ezeket a hibákat hazsnálják ki.
Erre meccsre nem szabad fogadni abszolut 3 esélyes. -
SzalaiG
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nincs semmi extra egyik oldalon sem csak ma minden bemegy a németeknek és semmi a portugáloknak.

''ugrott 10k-m. szameg.''
Csúnya fogadás!
[Szerkesztve] -
iguana
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
az öngól után szétestek. nekem tetszett addig a játékuk (a színitanodás megmozdulásokat kivéve. C.R. végig megkapta a füttykoncertet)
ugrott 10k-m. szameg. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
aha.Már nem is tudom melyik meccsük votl az amejiken pont így csinálták.első percekbe rúgtak 1 gólt utánna pár percel később jött a másik,és utánna már simány nyertek
-
Egon
nagyúr
Hát nem egyszerű meccs.
Azért a 2. félidő elején, amikor Metzelder belépett C. Ronaldo elé a 16-oson belül, az megérne egy misét (sokkal kevesebbért is adtak 11-est ezen a VB-n).
Schweinsteiger-nek meg ma tipikusan a szar is az élére esne: amit a kapu felé rúg, az gól (ráadásul pont ő, akinek a mozgása egy paralimpikonnal vetekszik, és még egy egyeneset nem rúgott a labdába életében - legalábbis azon a tucatnyi meccsen nem, amit eddig láttam tőle). Egy oltári kapushiba, egy veszélytelen beadás-féle amiből öngól lesz, meg egy jól eltalát labda - nem semmi... -
parandroid
félisten
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Az az érdekes, hogy annyira nem is. Csak amikor beszopták az első kettőt 2-3 percen belül, az kicsit letörhette őket.

p -
Scream007
őstag
Gyönyörű gól.megérdemelt lesz a németek győzelme a meccs végén.

-
RAM
őstag

-
SzalaiG
addikt
3-0
Már megint a Svájnsteiger... -
szatocs
őstag
JEEEE

-
SzalaiG
addikt
Schumi a meccsen.

Egy 2-1el kiegyeznék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szatocs
őstag
Schumacher milyen búval baxott

-
Bibby
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Nem hinném hogy a 11esek kedvéért lehozta volna Kahnt...

-
SzalaiG
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Én is nekik drukkolok, de sajnos ez ma már nem fog menni.
-
szatocs
őstag
Na, nagyon helyes, hogy így áll a meccs, bár nyugtával dicsérd a napot.
-
Scream007
őstag
ez szerintem eldőlt
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ne már
.Bízok a Portugálokban.Remélem megtudják verni a németeket még így is,mert nagyon nem szeretem őket.
mod:így hogy már 2-0 semmi esély.
.A portugáloknak még 3-mat is kéne rúgniuk.Pedig jó lett volna a 11-esek lettek volna mert kiváncsi lettem volna hogy Ricardo (aki jó 11-es fogó),vagy Lehman (akit segítenek a kis cetlik) védett volna ki több 11-est.
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Azért rúgjanak egyet a portugálok is. Legalább egyet!

-
SzalaiG
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is.
2-0
Megint svájnsteiger. -
RAM
őstag
2
-
SzalaiG
addikt
Gól.
1-0
Svájnsteiger
Vezet Németország!
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Félidő: 0 - 0
Remélem nem lesz hosszabítás! -
Chili7
őstag
Ma mintha a németek színészkednének jobban, nem? Arra a két sárga lapos lerántásra gondolok!
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Milyen jól elbeszélgetnek a kommentátorok a retekklubbos közvetítésben. Info nulla csak üres duma.

-
SzalaiG
addikt
Sör megvan, mogyoró megvan. Hol a meccs? Én kész vagyok.

-
Scream007
őstag
Bárki nyer ma este örülni fogok neki, nem tudok különbséget tenni a kettő között.
Viszont holnap, forza italia...leszúrom magam ha a zsigazabálók nyernek.
-
tiv61us
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
a fonoknom /Ulrike/nemet szarmazasu, esa en holnap dolgozom...na most egy miszes noi fonok....
jelentos erv, hogy:
Go Germany
amugy sem nyertek el a szimpatiamat a portugalok, pedig tudnak focizni...
a meg nagyobb fonokom francia, bar a heverom meg olasz drukker, igy nem is tudom mi legyen holnap
amugy meg tenyleg nem tudom kinek fogok holnap drukkolni, asszem a meccs alakulasatol fugg
ezen kivul meg egy fonokom van, mer osszesen 3 van, O nagyon nagy fonok, de O total amerikai es nem szereti a soccert annyira
amugy no problem
-
erdoke
titán
válasz
tuttika
üzenetére
Állítólag Friedrich mellett Metzelder is sérült, és nem fog játszani. Elég gyenge lesz a védelmük, talán még a portugálok is tudnak nekik gólt lőni. Ballack nélkül meg nem fognak jó labdákat kapni az ékek, úgyhogy ezúttal tipikus erőfoci várható a németektől. Már bánom is, hogy rájuk fogadtam, sokat romolottak az esélyek. Na nem mintha a portugálokra fogadtam volna bármilyen esetben, még akkor se, ha a német cserepad ellen játszanak. Színházbajnokságban talán.

-
erdoke
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ott volt a bajnokságban jól felfutó és gólerős Gerard és Lampard, de ezen a VB-n harmatgyengék voltak. Biztosan sokkal jobban teljesítettek volna, ha nem Eriksson az edző...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legkönnyebb arra kenni, akiról már tudják az elejétől, hogy a VB után távozik.
Szerintem az angolok a tőlük megszokott fantáziátlan játékot hozták, és ezúttal még a lelkesedésükkel is gond volt. Talán ez utóbbi részben Eriksson ''érdeme'', de voltak ott angol segítők is szép számmal, azoknak se sikerült felpörgetni a csapatot. -
SzalaiG
addikt
Hánykor kezdődik a meccs? Nem a közvetítés, hanem maga a játék.
-
AMD Power
titán
Owen szerint Eriksson miatt buktak el az angolok
[link]
Van benne valami!
-
mr.ki
aktív tag
Klinsmann-tól gesztus Kahn felé, bár szerintem meg Kahn azt mondja magában:'' Menj a pi**ába b*z*meg!'' Ez lesz Kahn búcsúmeccse a válogatottól?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy ki nyer,szerintem egyértelmű, Németország. Podol. és Klose többet is tud mint ''céronaldo''
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó, de ez most alamizsna, vagy gond volt Lehmann-al?
-
tuttika
tag
Ki-é lesz a bronz???
Németország: Kahn - B. Schneider, C. Metzelder, Huth, Lahm - Asamoah, Frings, Borowski, Hitzlsperger - Podolski, Klose.
Portugália: Ricardo - Paulo Ferreira, Fernando Meira, Rodrigo Costa, Nuno Valente - Figo, Costinha, Deco, Maniche, Cristiano Ronaldo - Pauleta.
-
mr.ki
aktív tag
-
Drizzt
nagyúr
-
AMD Power
titán
Nesta a döntőn sem játszhat
[link] -
Kicker
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Zizutól függ, ha nem sérül meg, és meghal a pályán ahogy azt illene utolso meccsén, akkor a franciák kiszolgálják őt... a kérdés az olaszok mennyire tudják saját játékukat hozni... álomdöntő lesz, én azt mondom
Zizu:
A rám nehezedő nyomás erőt adott ahhoz, hogy berúgjam a büntetőt – öntötte szavakba a rúgás előtti lelkiállapotát a klasszis irányító. – Persze ez a teher inkább inspirált, mint nyomasztott. Abban a pillanatban azt mondtam magamban, ha ezt belövöm, akkor nyerni fogunk. Csak arra koncentráltam, hogy sikerüljön berúgni a tizenegyest. A portugálok elleni csata után kis pihenés következhet, nagyon sokat adtunk ki magunkból. A jelszavunk: együtt kell meghalnunk a pályán! Meg kell, hogy nyerjük a világbajnokságot, csodálatos dolog lenne nemcsak nekünk, a keret huszonhárom tagja és a többiek, azaz a teljes stáb, a támogatóink, a szurkolók számára is. Azokra gondolok, akik az elejétől fogva támogattak minket, és nem csak a félidőnél csatlakoztak a szurkolótáborhoz...” – érzékeltette a válogatott elszántságát Zinedine Zidane, aki nyíltan üzent is a kritikusoknak, hogy nagy kár volt ezt a gárdát leírni…
by NS
Zizu és a bunda botrányos Olasz válogatott nagy meccse lesz ez!
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
mert már a többségük kiégett és a nem jó volta formaidőzítés (igazából a csoportmeccseken se voltak meggyőzőek)
ráadásul hiányzott Emerson a kp-ról, aki valszeg nem hagyta volna Zidane-t ennyire fickándozni
én sem nagyon hiszek a sima olaszgyőzelemben, de remélem az lesz
de tuti nem lesz sok gól, hosszabbítás és 11-es lesz a vége, attól félek -
Kicker
őstag
Nem a brazilok voltak gyengék, hanem a franciák jók... Brazilok nem olyan ellenálhatatlanok mint sokan azt hiszik... tudnak elképrásztatni minket, de nem feltétlen érnek ezek gólt... pl a Barcában is kik szolgálják ki a zseniket? nem brazilok... jo tény, a maga posztjukon minden brazil játékos profi a klubcsapatában, de itt ennyire futotta... én nem hiszem hogy sima olasz győzelem lesz. inkább abban bízok hogy egy fordulatos sok gólos meccset lássunk. (képes erre mindkét csapat)
-
Chili7
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Ebben tök igazad van!
Ha belegondolsz, hogy ha ezek a meccsek ( vagy a meccsek nagy része ) nem egy VB keretén belül kerülnek megrendezésre, valószínűleg a mostani nézőknek csak a 20%-a nézné.
Mindenkit a döntő érdekel, (inkább úgy írom, hogy több embert érdekel) - még azokat is, akik a másik, vagy másik két csapatot szerették volna látni a döntőben. -
mr.ki
aktív tag
Igen, az elődöntőben a franciák sem remekeltek, éppen ezért várom az olasz győzelmet. Ha Zambrotta bal oldalt játszik akkor Ribery ki is ''esik'' a játékból. Zidane meg a rosszul játszó brazilok ellen tudott eddig csak igazán villogni. Gattuso-tól és Pirlo-tól függhet a meccs,de ha annyit futnak mint a németetk ellen akkor nem lesz baj. Francia középpályán csak Vieira tud igazán sokat futni ( Ribery-t kiiktatják a játékból ), szóval benne látok csak veszélyt.
Hány Juventus játékos lesz a döntőben?....
-
tiv61us
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
nem tudom biztosan, de ha az autentikus forditas a mit telapo es en betettem akkor bizony a csatarnak az inditas pillanataban a karjan kivul semmi nem lehet elorebb ,mint az ellen masodik jatekosa, igy pongyolan fogalmazva
szoval labfeje, homloka, izeje, kozelebb van az alapvonalhoz mint a masodik jatekos hatulrol szamolva akkor az les
amugy orok vita, kicsik az elteresek, visszajatszasnal mikor meghuzzak a vonalat a kepernyon meg akkor is van akik vitatjak, szoval nem egyszeru a taccsbiro elete
de ettol is foci a foci -
tiv61us
őstag
en ugy vagyok vele, hogy nem lehet jobb a bronzmeccs mint a vasarnapi, mert mas a tet
manapsag a tet teszi izagalmassa a focit, megha sokan szarnak mondanak is egy meccset, mas a filingje ha van tet
lehet jatszani galameccset, trukkoznek, egalt jatszanak, meg baratsagost
az nem az igazi foci mert nincs tet, maskeppen jatszanak
OK a szombatinak azert lesz tetje, sot sokan azt mondjak a 3-nak jobb lenni mint masodiknak mert azt megnyerted, a masodik meg elveszitette a dontot
de ettol az igazi, a donto
hajszalnyival az olaszok fele hajlok
paraszthajszalnyival
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
mivel úgy néz ki vasárnapig nem leszek gépközelben, ezért most írom (ha még nem tettem volna
)
Forca Portugal![[kép] [kép]](http://www.nemzetisport.hu/db/08/D8/t1c000008D8eb63888ea482.gif?821470283)
arra meg, hogy a portugálok harmatgyengék, akkor mi a fenét vártok a franciáktól? -már aki
annak a harmatgyenge csapatnak csak egy olyan tizenegyesgólt sikerült rúgniuk, amit 10ből kb 6 bíró fúj be, főleg úgy, hogy azzal lehet, hogy eldönti a meccset
de szerintem az olaszok a legkönnyebb, a portugálok, meg a franciák a legnehezebb ágon jutottak a 4 közé
jó8
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Még jó hogy a bronzmeccs pörgősebb, hiszen igazi tét nincs, meg hát valljuk be, Portugália harmatgyenge, a németek elvégzik amit kell.
Olaszok meg nyernek 1-2 kontratámadásból
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Bízok a Portugálokban.Remélem megtudják verni a németeket még így is,mert nagyon nem szeretem őket.