Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ezt sanálom én is, szimpatikus volt nagyon a elképzelése a játékról, taktikái, megvalósítási gondolatai.

-
thaler2
senior tag
[link]
Ha már valaki naqgyon pihent, nézzétek meg
-
thaler2
senior tag
Üdv mindenkinek. REggel olvastam a magyar tv góréjának kijelentését, miszerint a 2008as eb, és a bajnokok ligáját is az mtv fogja közvetyteni.

-
thaler2
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
''és nem tudom megérteni, hogy hogyan borulhat el ennyire az agya''
Mer te már játszottál 80ezer ember előtt...te már játszottál vb-döntőt...tőled már várták millióan a gólt...Először gondolkozni kéne, aztán nyilatkozni...
Mindenki mondja itt a baromságot, hogyan borulhatott el ennyire az agya, míg nem volt senki sem ilyen szituban, addig shut up! thx...
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el, most meg én buktam 3ezret, hogy rugtak egy gólt a portóiak.ááááá
-
thaler2
senior tag
Na nem mernék tippelni erre a meccsre ki megy tovább...mintha egy vb döntő lenne.

-
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Csak nehogy a nagy elvárás, és teher alatt összeroppanjanak ''
Igen ettől is különböznek a csapatok, valaki bírja ezt a nyomást és erőt ad neki, valamelyik pedig összeroppan. Körülbelül a döntőben a 11es párbajhoz lehetne hasonlítani...Valaki bírja a nyomást és berúgja, aki nem az pedig kihagyja. -
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sz.tem meg igen...Ha vb-győzelmet lehet fokozni, akkor az az, ha hazai közönség előtt nyerik...sz.tem
-
thaler2
senior tag
válasz
Heineken Tom
üzenetére
Ezt a belevág a másik mondandójába engem is kurvára irritál....Lehet hogy Bozsik talán 1-2 okosságot mondana , erre belevág az olyan primitív kérdéseivel, hogy arra csak az nem tudja a választ, aki nem néz soha focit...
Egy műsorvezetőnek nem olyan kérdést kell feltenni, amire ő nem tudja a választ, hanem amire a néző nem biztos hogy tudja, vagy érdekli a válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az túl uncsi lenne már...