Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
EGY meccsre tiltották el holtidőben elkövetett alattomos szabálytalanságért!!!!
Bezzeg De Rossi-t NÉGY meccsre tiltották el egy jóval enyhébb szabálytalanságért!!!! Köszönjük FIFA a Fair Play-t megint sikerült szemenköpni.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt ne kívánd
Heysel tragédia -
Motion_Blur
félisten
Ha holnap nyernek az olaszok, akkor én nem lennék a helyszínen, mint olasz szurkoló

Lesz zúzás biztosan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
vért akarok látni! vééééért!!

-
erdoke
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt lehet már tudni, hogy kb. mit mondott Bierhoff az argentin játékosoknak a meccs után? Nagyon bepipultak tőle.

-
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bocs ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
Geli
senior tag
válasz
he7edik.
üzenetére
tanulj mar meg olvasni...legalabb a szoveget étsd meg...
azt irtam a spanyol bajnokik irama kisebb mint a nemeté,vagyis kevesebbet futnak...de ez is vilagosan le van irva,de nem sikerult felfogni.
''Maakayt valahogy nem láttam a holland válogatotba ''
én nem értek a nemzetkozti focihoz....van busten fiatal csapatot épitett és nem hovta be az öregeket....mint pl davidsot se....szinten megcsillogtattad tudasod,gg...
és 3.is... lucio, aki a brazil védelem legjobb hatvédje volt hol jatszik?csak nem a szar bayernben?hargraves hol jatszik? vagy zérberto? gondolkozz mielott irsz vmit..
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
Ez nemtom volt-e:
[link]
-
-
he7edik.
addikt
Geli tényleg nem akarlak megbántani de tényleg nem értesz a nemzetközi focihoz.
A bundás liga tudod hol van a spanyol, olasz, angol bajnokságokhoz képest????
QRVÁRA SEHOL!!!! Bundesliga= B. kategóriás dél-szláv focisták paradicsoma
Nézd meg hogy mekkora esélyük van a német csapatokanak a BL-be vagy az UEFA kupában ( A Bayern-t kivéve) bár a bajorok meg megvesznek minden olyan német állampolgárt aki kétszer odatudja rúgni a labdát a másikhoz
Maakayt valahogy nem láttam a holland válogatotba
A bundás ligához képest a spanyol az egy izgalmas bajnokság, az angol meg egyenessen kriminális izgalmakat tartogat.
Épp hogy a bundás liga gyenge szinvonala miatt vannak a német játékosok viszonylag jobb fizikai állapotba.Hány német válogatott játszik elit bajnokságokban? alig a kapuson és a chelseas tuskón kívűl senki.Szerinted ha akkor tűzek lennének a német focisták nem lennének teli velük az európai élcsapatok?De minimum az Inter mert Moratti megvesz boldog boldogtalant.
[Szerkesztve] -
-
AMD Power
titán
Rooney megfenyegette Cristiano Ronaldót
[link]
Remélem, szétrúgjak az angolok a kis színész gyereket!
-
LOTR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
hova siessenek, a franciákat csak szerdán kell lefocizni

aztán van idejük vasárnapig
-
Sirandrish
legenda
az a lényeg hogy a németek elpáholják a gyökér olaszokat..azokközül akik benntvannak inkább portugália de sajna ők még nemállnak készen.
-
Integra
titán
nézd, szerintem is nagyobb tehetség mint rúni, sőt, a kettő közül ő a tehetség, rúni meg inkább egy tehénpásztor, de ettő céronaldo is egy hisztis seggfej, akinek lekéne zavarni pár pofont, meg elkéne küldeni picit kétkezi munkára, füvet nyírni meg felszolgálni, autót mosni, olyan melókat, ahol lekéne nyelnie mások viselkedését egy szó nélkül.
az itt nyújtott teljesítményük alapján pedig ugyanaz a kategória voltak
céronaldó ezen még javíthat. -
Loretto
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor az az edzésmunkát minősíti, vagy szándékosan nem futnak a srácok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a bronzmeccset nem látom esküvő rlz

Fura, hogy a németeknek adják a legnagyobb esélyt. -
Integra
titán
válasz
Liberator
üzenetére
nem tudom hogy lehetne megcsinálni, mikor egy nyamvadt uszodát sem lehet felépíteni, mert az egyik csakazért is keresztbe rak a másiknak és valami fűcsomóra hivatkoznak vén csoffadt csokkerek, akiknek már rég alulról kéne szagolni azt a fűcsomót amire hivatkozva szopatják a másikat....
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megvan a megoldás, importálunk 20 darab fekete-afrikait,
azok
1, tudnak futni
2, nem fáradnak el,
3, bírják a meleget is,
és még focizni is tudnak.
és mellé még leszerződtetjük ottó rehágelt, azt' egyből bajnokok leszünk.
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
Hát igen ! Magyar mentalitás , ha nem sikerül kijutni az EB-re vagy a VB-re akkor rendezzünk egyet és akkor kint leszünk ! Nevetséges
-
Motion_Blur
félisten
Én is nézném már!

más:
''A fogadóirodák oddsai alapján egyébként a németek sikere a legvalószínűbb, átlagosan két és félszeres pénzt fizetnek a német csapat vb-győzelméért. Utánuk a brazilokat is kiverő franciák következnek, az ő végső sikerük 2,8 szoros pénzt hozhat, míg az olasz siker átlagosan 4,5-szeres nyereménnyel kecsegtet. A legnagyobb pénzt a portugálok győzelmével lehet kaszálni, Figóék sikere átlagosan 7,5.szeres összeget jelenthet.'' -
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
eddig is utáltam azt a kiss bekébzelt áll ronáldot
pff
Már hiányérzetem van hogy ma nincs mecs
-
-
Integra
titán
egyik kutya másik eb, avagy egy vagy két hülyével több, annyira mindegy már

[link] -
LOTR
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
lehet, hogy félreérthető voltam
tehát, a németek szerintem jól játszottak végig, és az is biztos hogy doppingolja őket a hazai pálya
ha Ecuador és a svédek is gyenge ellenfélnek számítottak (mert sokan állították, hogy eddig ''csak'' Argentína volt az igazán erős ellenfél), akkor az angolok voltak nagyon gyengék, mert a svédeket még csak megverni sem tudták, és Ecuadornak akciógólt sem sikerült rúgniuk(ez volt a Beckham szabadrúgásgól ha jól emlékszek), Lampard és Gerrard jóval a tudásuk alatt teljesített szerintem
a brazilok szintúgy nem hozák a formájukat (se egyéni, se válogatott szinten)
én mindezt azzal tudok csak magyarázni, hogy fáradtak voltak, aki szerint ez hülyeség, annak az a véleménye, nekem meg ez
-
Woodslave
félisten
én nem értek a focihoz, de az biztos, hogy a németeket rendkívüli módon doppingolja a hazai pálya. Sztem még mi is bejutnánk a legjobb 16-ba egy hazai rendezésű eb-n vagy vb-n. Az angolok meg tizenegyesekkel kaptak ki a portugáloktól ,ebből nem igazán lehet mélyreható következtetéseket levonni.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt

látom nem érted
pont hogy nem a pár napos regenerálódásról szól, hanem a szezon egy nagyobb részéről
akkor azt meg, hogy melyik liga a legnehezebb, melyik a legkönyebb ezennel ejtsük is, mert a német nem éppen arról híres, hogy kemény lenne
módosításodra:
a foci csapatsport, a németeknél mindenkinek jól megy, a braziloknál, meg az angoloknál senkinek nem ment jól, ki is estek (mondjuk angolok úgy is kiestek volna, hacsak nem mással kerültek volna össze
)
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
Értem, csak pont ezt mondom hogy nem értek vele egyet...a német foci miert ne lenne olyan hajtós mint egy olasz,vagy egy spanyol??Spanyolok sokkal kevesebbet futnak,hamár itt tartunk, akkor ö nekik nagyon kipihentnek kéne lenniük Szerinted, mégse voltak azok...
Ha igy lenne, zéroberto miert nem szárnyallt?pedig ő is a ''gyenge''bundesligában jatszik....vagy hargraves miert volt az angol válogatott egyik legjobbja,és miert futotta a legtobbet?pedig...
ui: a glikogénraktárakat tölti vissza....(nem rakok szmájlit...)ezt a példádra mondtam...
de amit te példának hoztál az pár napos regenerálódásról szól, nem egy egesz éves szezonról,es semmi köze hozzá...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
most tényleg nem érted?
azért még egyszer leírom, hogy ez csak spekuláció
más ligák játékosai sokkal jobban kihajtják magukat a szezon alatt, mint a bundesligában játszók, ezért itt nem is villognak, nekem azt senki ne mondja, hogy pl: a brazilok azért estek így ki, mert a franciák ennyivel jobbak, braziloknál egy rendes megmozdulás nem volt, ugyan így az angoloknál is, vagy maximum 1-1/mérkőzés
egyszerűen a játékosokból kb ez a maximum amit ki lehet hozni, és ha az idény közben több idejük volt pihenni, akkor természetesen tovább és jobban bírják
természetesen nem összehasonlítani a szaúdi ligát egy európaival, mert a kettő más dimenzió
nem tudom, hogy sportoltál e, de ezt saját tapasztalatból is mondom
amikor nem tudtam edzésre járni (időhiány) csak néha be-beestem egy edzére, azzal szoktak szivatni, hogy amikor nem járok edzésre jobban megy az egész, mint amikor jártam rendesen
ui:
a szőlőcukornak mi köze van a gyorsabb regenerálódáshoz...... (kérdőjelet nem rakok)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Nem szeretem az angolokat, de a himuszuk gyönyörű, és még a játékosok is szépen énekelték. Kár, hogy már nem hallhatjuk.
Holnap viszont ugyanazt a 2 himnuszt fogom hallani, amit tegnap este
-
xlaci
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért élveznék el erre?
Esetleg ha én is náci vagyok akkor igen
Amúgy bocs a náciźásért (nem vagyok németellenes)
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
''azárt olyan jó az erőnlétük, mert a szezon nem olyan erős''
ez a pár szó mintha ellentétes lenne egymással drága hobbygyúrós kolega
miert regenerálódnak gyorsabban?több szölőcukit kapnak otthon?
#1044 ez a 3. versszaka a himnusznak. az elsö ez:
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt,
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Brüderlich zusammenhält,
Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Már nem azt éneklik (legalábbis hivatalosan)!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sind des Glückes Unterpfand;
|: Blüh’ im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland! :|
[link]

-
Geli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez mekkora kamu volt....94. percben olasz rávetődött a földön fekvő védőre,és 11es
és még a németeknek fúj a bíró... -
LOTR
addikt
én jelzőt írtam, nem melléknevet
azt írtam, hogy a leggyengébb, nem pedig azt, hogy gyenge, nem mindegy, hogy a trinidadi, szaúdi ligához mérten gyenge, vagy az angol, spanyol, olaszhoz mérve
és azárt olyan jó az erőnlétük, mert a szezon nem olyan erős, kevesebb meccs van, több energiájuk marad/gyorsabban regenerálódnak, esetleg a meccsek irama is kisebb
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
így kell egy lámából istent csinálni olasz módara: [link]

-
brownus
veterán
Német - Francia döntő lesz, ahol épphogycsak, de a németek fognak nyerni 2-1el :( :)
-
Sirandrish
legenda
HAJRÁ HOLLANDIA!!!

-
Kicker
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
mi fociban semmiylenek vagyunk... tehetségesek, de szellemileg éretlenek... és a lehetőségeink sem segítenek ezen, mert külföldön is szart se érünk...
Gera Zoli az egyetlen reményünk, perpillanat, de a többiek egyhelyben toporognak... és a magyarválogatott és a klubfoci is siralmas, de tényleg, katasztrófa... ezért nem érdemes profi futballt tartani és pénzelni őket... inkább azt a lóvét adják amatőröknek, és mozgassanak több embert amatőr és helyi szinteken, mert erre egy fityinget nem adnék.
mellesleg azért írtam azt amit, mert a franciák jók voltak, ez a 90 perc ez pazar volt tőlük a brazilok csak lestek, Zizu hiányozni fog... -
erdoke
titán
válasz
Vérboci
üzenetére
Azt hiszem, te ezen a héten vagy nem nézted a meccseket, vagy túl sok sör mellett.

A portugálok bűn rosszul játszottak az angolok ellen, és folytatták a hollandokkal szemben megkezdett nagy dráma tagozatos színészi produkciójukat. A franciák ellenben már a spanyolok ellen is nagyon szervezetten, néha ötletesen játszottak, a brazilok ellen tovább nőtt önbizalommal. Szerintem a tendencia folytatódása várható, innentől már el is hiszik magukról, hogy akár nyerhetnek is. Simán lemoshatják a portugálokat, ha a bíró nem eszi meg a sok portugál színészkedést. A portugálokat kicsit sajnálom, mert tudnának focizni is, de erre alig láttunk példát ezen a VB-n, mindent alárendeltek a Scolari szerinti hatékonyságnak.
A brazilokkal kapcsolatban se adok neked igazat, egyszerűen nem kaptak teret a játékukhoz, őket így lehet megfojtani. Nem hiszem, hogy egy megye egyes csapat tudná hatástalanítani őket, ehhez a francia védők és középpályások kiváló teljesítménye, és a brazilok tehetetlenség miatti dühe kellett.
Nemrég a bajnok DVSC a megye egyben játszó Vámospércs otthonában játszott barátságos meccsett, utóbbi település 5 éves várossá avatásának alkalmából. Az eredmény így is 0-11 lett.
-
bagyulajuve
addikt
olasz-portugált szeretnék, a végén olasz győzelmekkel és Del Piero győztes góljával
-
Vérboci
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Német portugált szeretnék.
És erre megvan minden esély, mert a kutyaütő franciák nagyon gyengék. Ezt a brazil csapatot ilyen teljesítmény mellett egy megye egyes csapat is kiverné. -
Dufresne
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Rémhíreket kéretik mellőzni

-
ballington
addikt
az tuti, hogy német - francia döntő lesz
és sztem a német team lesz a vb best-je (nagy csalódásomra) -
ballington
addikt
hát eza fancia - brazil meccs teljesen kész.
azt hittem, lesz egy jó hétvégém (angol - portugál), de a franciák keresztbe tettek. -
Dufresne
addikt
Áhh, PH-s focizás, jó ötlet.
Franciák teljestítményével egyetértek, bár nem vgayok boldog, hogy pont a brazilok ellen találták meg a formájukat...node már mind1, majd a portgálok megállítják őket
De a lényeg, hogy ne a németek legyenek a döntőbe, illetve, ha bekerülnek, akkor se nyerjenek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rapid
aktív tag
Én is újra megnézném. Ez a francia csapat nyújtott előszőr olyan focit, ami nézhető volt és nem kellett a kommentátornak ilyenekkel jönni, hogy ''azért érezhető a feszültség''.
Itt volt foci, taktikai fegyelem, meg egy zseni.
Ami a németek jó formáját illeti....
de ahogy a tv-s okos ember mondta,''küzdeni tudásban világbajnokok''. Sajna ez idén elég lehet a foci aranyukhoz is.Nem a németekkel, csak a nézhetetlen ipari focival van bajom.
Amúgy ez a VB elég gyatra lett, úgy tűnik a sör jobban bejön mindenkinek.
Amúgy jobban tennénk, ha összehoznánk egy ph-s focizást (ennyi sör után).
Tehát: Hol? Mikor? -
Vincsó
aktív tag
Valaki tudja honann lehet leszedni a BRA-FRO mérkőzést?

-
@rglaaf
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
förtelmesen girnyóóó

-
Motion_Blur
félisten
bekemné: [link]
bocsi az offért
-
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Csak nehogy a nagy elvárás, és teher alatt összeroppanjanak ''
Igen ettől is különböznek a csapatok, valaki bírja ezt a nyomást és erőt ad neki, valamelyik pedig összeroppan. Körülbelül a döntőben a 11es párbajhoz lehetne hasonlítani...Valaki bírja a nyomást és berúgja, aki nem az pedig kihagyja. -
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sz.tem meg igen...Ha vb-győzelmet lehet fokozni, akkor az az, ha hazai közönség előtt nyerik...sz.tem
-
Motion_Blur
félisten
Miért előny ez a németeknek, hogy hazai pályán nyomják? Annyi, hogy szokva vannak a klímához + tüzeli őket a nép.
Szerintem a jó formájuknak nem sok köze van ahhoz, hogy otthon játszanak. -
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mivel talán a bundesliga az egyik leggyengébb bajnokság a játékosok nem olyan fáradtak
amúgy igazad van, valóban nagyon tudnak hajtani a németek, viszont a többi csapat is komolyan veszi, csak talán fáradtak -
rlazol
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szvsz nem a megvalósíthatósággal van a baj hanem a létesítmények későbbi kihasználtsági fogával - lásd a montreali olimpia. Az olimpiára építették őket, azóta üresen panganak a stadionok és dollármilliókat zabálnak fel évente.
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom már elkötelezted magad, amit sajnálattal olvasok
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez az.
Kérek szépen mindenkit, hogy aki olimpiában gondolkodik az sűrgősen szálljon le a földre!!!!! Sok ostoba....
FORZA ITALY ( bárcsak Alex rúgna 1 gólt ) -
Motion_Blur
félisten
Örömmel olvasom, hogy egyre több a német drukker!
Én már annak is nagyon örülök, hogy bekerültek a 4-be
De a döntő lenne az igazi a franciák ellen
Huhúú mi lenne ott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Heysel tragédia

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pff

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/fejvakaras.gif)