Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Biztos én látom rosszul, de az a sokat hangoztatott elfogulatlanság nem igazán jön le a hozzászólásaidból.
Persze nyilván sérülne a renoméd, ha elismernéd hogy a csigazabálókkal szimpatizálsz...
Jah, arra a kérdésemre valahogy nagggyon elfelejtettél válaszolni, hogy fociztál-e valaha versenyszinten - gondolom utoljára akkor értél focilabdához, amikor kiskorodban véletlenül hátbarúgtak vele. Persze ebben az országban 10 millió ember ért a futbalhoz - te sem lehetsz kivétel. -
mr.ki
aktív tag
Ha másokat kritizáltál hogy nem tud olvasni,akkor most én is ezt mondom neked
.
Egyébként baromság az hogy akár direkt az volt a taktika,hogy kiállítassák Zidane-t, egyszerűen nevetek ezen. Lippi-t meg ugye úgy ismerjük mint aki arra utasíthat embereket,hogy : ''Nézdd fiam,azt,meg azt piszkáld kicsit a meccsen,hátha elszáll''
Ugye ismered Lippi-t? ( nem kell kiforgatni a szavaimat,nem arra gondolok hogy személyesen)
Én nem foglalkozom Zidane-nal tovább, előttem megkoronázta utóbbi 2 éve teljesítményét evvel a magatartással. -
Integra
titán
nekem is az első gondolatom az volt tegnap este, miután kihajították zidane-t, meg lenyugodtunk, hogy akkor most tudjuk meg ugyan mit nyomott materazzi, mert hogy valami durvát szólhatott be és bizony szánt széndékkal az is biztos...
és az a materazzi lerúgásos videó is megteszi a magáét.
ugyanúgy mint ahogy céronaldó is ott vigyorgott mikor rúnit kizavarták.
hiába, focistáknak nem osztottak túl sok intelligenciát
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Valószanűleg a 2. félidőben az volt a taktika,hogy a 75.-80.percig ne kapjanak gólt és addig csak kontrákkal támadjanak vissza. Aztán az utolsó 10-15 percben meghúzzák a meccset és eldöntik. Csakhogy a védekezés sok energiát elvett tőlük és így kialakult a tegnap látott meccs.
-
Motion_Blur
félisten
Azért ez kicsit túlzás! Mivel bizonyítod, hogy előre kitervelt volt? Materazzinak kiadták volna, hogy pl. 12 percenként szólj oda egyet igaz?. Ő pedig mindíg nézte a kivetítőt, nehogy lemaradjon a pszichológiai hadviselés megvalósításának lépéseiről. Sőt! Materazzit napokon keresztül készítették fel, hogy mivel húzhatja az agyát!

Ugyanmár...
A lényeg!!!: Olaszország világbajnok!!!
-
Dalai Láma
őstag
Szerintem az ott születettekkel nincs is gond. De a foci miatt importáltakkal már akad. Érdekből nemzetiséget váltani... Oké, hogy ha megkapja az állampolgárságot, akkor ugyanolyan jogok illetik meg, mint a másikat. De akkor mi is hívjunk már ide egy halom brazilt, és lesz 8 ...-nyó végű nevű magyar focistánk.
-
lacafaca
addikt
savanyú a szőlő

minden versenynek egy győztese van. aki győz az megérdemelten győz. tök mind1 hogy milyen út vezet oda, a lényeg a cél. ha a franciák győznek akkor azt mondod hogy ilyen szar vb kezdéssel hogyan is juthattak el idáig?
az hogy a védekezésre helyezték a hangsúlyt az olaszok azon meg szerintem nincs mit csodálkozni, a bantu négerekkel teletűzdelt nagy nemzeti france válogatottal nem vették volna fel úgy sem a versenyt erőnlétileg és köztudottan ők a világ legjobban bekkelő csapata . át kellett volna játszani a védelmet ami ugye nem sikerült innéttől kezdve szerintem nincs mit vitázni. ma mi voltunk a nyerők. ennyi. 
-
Egon
nagyúr
Jogos.
Meg kellene reformálni a futballt, mégpedig mielőbb. Amikor ezt a játékot kitalálták, még nem atléták jászották, hanem játékosok, ebbő kifolyólag egy régi, magyar szakemberek által felvetett javaslatot forszíroznék: csökkentsék a játékosok számát 10-re. Több terület lenne, ami a támadó focinak kedvez (mondjuk ez egy 20 éves javaslat, úgyhogy lehet hogy rögtön 9-re kellene csökkenteni...). -
raver
aktív tag
-
róland
veterán
Ha a tizenegyesekből - mármint a hosszabbítás utániakból - szerzett gólokat is számoljuk, akkor az olaszok lőtték a legtöbb gólt a VB-n, ha nem, akkor csak a 2. helyezettek ebben az összehasonlításban a németek után, 1 góllal lemaradva. Ami azért elég jó támadó játékot jelent. Igaz, hogy ez a meccsük a 2. félidőtől a védekezésről szólt, nekem sem igazán tetszett, csak a végeredménnyel vagyok elégedett.
-
Egon
nagyúr
Na én meg erről maradtam le (mondjuk annyira nem érdekel a meccs, hogy végignézzem: az első 5 percben is véletlenül feledkeztem a TV előtt, azért is láttam az első gólt).
Amúgy ami az első 11-es kamuságát illeti: ha olvasod a fórumot, az én véleményem mellett még legalább féltucatnyian állítják ugyanezt (plusz a riporter és a szakkommentátor), és talán egyetlen ember az ellenkezőjét).
Akkor ezek szerint reális az eredmény - eddig. -
Egon
nagyúr
A kikockázott kép szart sem ér: az max. lesnél jó.
Az tény, hogy bokában találkozott a két láb. Namost, ha megrúgsz valakit, vagy megakasztod, akkor a mozgása során a lába nem igazán szokott a rúgó láb _mögé_ kerülni (gondolj arra, hogy átesel egy bokamagasságban kifeszített madzagon: a felsőtested a madzag síkja mögé kerül, a bokád viszont nem).
Ha megnézed a visszajátszást, akkor azt látod, hogy a védő lába szinte lepattan a sípcsontvédőről, a csatár még _rá is lép_ utána a mozdulatlan lábra - nálam ez nem tizenegyes.
Mint mondottam már: nem drukkolok a portugáloknak, még ha hihetetlen is (max. a franciák ellen drukkolok ezen a vébén, akárki ellen játszanak is - valamint szeretem a reális eredményeket...). -
Egon
nagyúr
''Ha azt mondom, hogy válogatott focista voltam, az megnyugtatna? Engem fordított esetben biztosan nem.''
Nem vagyok nyugtalan, mindenesetre elgondolkodtató lett volna - a politikus válaszból viszont arra következtetek, hogy nem igazán rúgtál versenyszerűen labdába.
A szituációt tévesen ítéled meg (legalábbis szerintem), mert irányváltozatás esetén nem biztos hogy a labda elrúgásával egy ütemben fogsz a másik irányba mozogni (erőteljesen függ atóll, hogy melyik lábbal rúgod el a labdát).
Érdemes úgy megnézni a visszajátszást, hogy a két focista mozgását egymáshoz viszonyítva nézed - nekem nem igazán tűnt úgy, hogy Ronaldo a védő irányváltoztatása után még irányt változtatott volna (ráadásul a védő mozgásban volt, a támadó útját keresztezte).
Szerintem a játék képe alapján azért messze nem volt ekkora különbség a két csapat között: az eredmény túloz (csak hogy visszatérjek egy mondat erejéig a ''sima meccs volt állításodra'', ami max. az eredményre igaz).
De asszem túl sok leütést pazaroltam a témára - ennyit nem ér a dolog. Jó lenne már egyszer a magyar válogatott vébén nyújtott hasonló meccsét elemezni - de asszem azt nem fogom megérni...
-
sanyixXx
senior tag
ezaz
hiába mondják nekem, hogy színészek...nagyon jó focit tudnak játszani, ha akarnak
csak néha úgy néz ki, hogy nem akarnak
én pl. simán kihagynám a ronaldót a csapatból...
mod: viszont a bíró kimondottan jó volt szerintem. néha befújt pár fölösleget, de cserébe engedett is egyet s mást. összességében elégedett voltam vele. nem fújt annyira a hazaiaknak
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Ez hihetetlen. Kifele vittte a labdát, arra is indult, a védő belépett elé. Futballoztál valaha életedben, a grundon kívül? Mondjuk valami egyesületben, akár NBIII-as csapatban, serdülő szinten? Valami azt súgja, hogy nem...
Szerk: amúgy picit unalmas már ez a színészes duma (bár ezt kár leírnom, mert így talán egy pár hozzászólással később már leszoktál volna róla, most biztos nem fogsz).
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
a szabály sajnos úgy szól, h ha bármely testrész egyvonalban van az már nomen est omen alapon egyvonal, azaz nem les.
az a baj, h ezt kiszúrni radar kell... vagy videóbíró.
ezért nem is zavar h nem fújták be, ezt 100ból 99szer befújják.
de már keresem is a szabálykönyvben a pontos passzust. -
Egon
nagyúr
[ásít]
Vártam a kioktatást, meg is érkezett (én is előre láttam, 99%-ra biztosan). Nekem is nagy tévém van (pluszban nem háttal ülök neki, és jó szemem van, ami szintén nem hátrány). Nem vagyok portugál drukker, és téényleg sokat színészkednek, szóval a ''poénkodás'' nem éri el a kívánt célját - nem tudsz felhúzni (remélem azért az import bambuszokkal felálló mosdatlan csigazabálók azt kapják a döntőben, amit megérdemelnek). -
tiv61us
őstag
hajszalnyival jobbnak tunnek az olaszok
a bronzmeccsen sokat szamit, ki tud meg felporogni
lehet a hazai kozonseg belehajtja a nemeteket a gyozelembe, nem tudom a portugalok mennyire akarjak
nem tudom
ez a bronzmeccs mindig bizonytalan
persze az arany is
ha fogadnom kellene akkor olasz-francia-nemet-portugal a sorrend, bar a nemeteket pl. nem tartom jobbnak a portugaloknal
de az argentinoknal sem tartottam jobbnak -
Dalai Láma
őstag
De kűzdenek, nem adják fel 9 emberrel sem. Én azóta drukkolok nekik, mióta a szemét koreai bíró -a bíró nerm koreai volt, csak a helyszín és az ellenfél - elcsalta a meccset a koreaiak javára és kiállított két portugált.És most is látszott, hogy kűzdenek amíg bírnak. És azért van egy-két trükk a lábukban, ha akarnak. Az olaszoknak meg nagy nevük van, mindenki nyal nekik, ők meg nagyképűek. Arról nem is beszélve, hogy a németeknek szebb a mezük
És idén sokkal szebb focit játszanak, mint 4 éve. -
LOTR
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az hogy a védekezésre helyezték a hangsúlyt az olaszok azon meg szerintem nincs mit csodálkozni, a bantu négerekkel teletűzdelt nagy nemzeti france válogatottal nem vették volna fel úgy sem a versenyt erőnlétileg és köztudottan ők a világ legjobban bekkelő csapata . át kellett volna játszani a védelmet ami ugye nem sikerült innéttől kezdve szerintem nincs mit vitázni. ma mi voltunk a nyerők. ennyi.

És idén sokkal szebb focit játszanak, mint 4 éve.

meg az a héber barma