Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
[link]
ez se rossz, a szavazás meg...
- Materazzit én is lefejelném. LoL
sértegetés dolog is szar a pályán, lehet olyat mondani mindenkinek, amilért elkattan az agya a pályán... erről a Kemény Dénes jut eszembe aki nemrégiben beütött valakinek a vizilabda meccs végén... ő is elmondta, hogy nincs mentsége, de őt ott hergelték heccelték, és sikerült elérni a célját ezzel... -
Kicker
őstag
[link]
Magyar közvetítés
Sokan és sokszor kritizálták az RTL Klub szpíkereit, illetve szakkomentátorait a világbajnokság ideje alatt. Hajdú B. István a tőle megszokott profizmussal dolgozott, de a többiek… A hiba persze a riporterállásban is kiküszöbölhetetlen, ám Léderer Ákos nyelvi és tárgyi tévedései (a teljesség igénye nélkül: érthetetlen volt, miért látta pályán egy félidőn keresztül a svájci Philippe Senderost Dél-Korea ellen, aki addigra már régen otthon volt Svájcban, mert az előző meccsen megsérült...) már valóban bántóak voltak a fülnek. Csakúgy, mint a szakmai meglátásait gyakorta gyermeteg tréfákkal kiegészítő Urbán Flórián, az érthetetlen Verebes József, míg Kovács Kálmán egy alkalommal azt mondta: ,,A kilencvennyolcas döntő után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözőben, és most, a döntő után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg…” Francois Mitterrand 1996-ban elhunyt. by NS -
Kicker
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Zizutól függ, ha nem sérül meg, és meghal a pályán ahogy azt illene utolso meccsén, akkor a franciák kiszolgálják őt... a kérdés az olaszok mennyire tudják saját játékukat hozni... álomdöntő lesz, én azt mondom
Zizu:
A rám nehezedő nyomás erőt adott ahhoz, hogy berúgjam a büntetőt – öntötte szavakba a rúgás előtti lelkiállapotát a klasszis irányító. – Persze ez a teher inkább inspirált, mint nyomasztott. Abban a pillanatban azt mondtam magamban, ha ezt belövöm, akkor nyerni fogunk. Csak arra koncentráltam, hogy sikerüljön berúgni a tizenegyest. A portugálok elleni csata után kis pihenés következhet, nagyon sokat adtunk ki magunkból. A jelszavunk: együtt kell meghalnunk a pályán! Meg kell, hogy nyerjük a világbajnokságot, csodálatos dolog lenne nemcsak nekünk, a keret huszonhárom tagja és a többiek, azaz a teljes stáb, a támogatóink, a szurkolók számára is. Azokra gondolok, akik az elejétől fogva támogattak minket, és nem csak a félidőnél csatlakoztak a szurkolótáborhoz...” – érzékeltette a válogatott elszántságát Zinedine Zidane, aki nyíltan üzent is a kritikusoknak, hogy nagy kár volt ezt a gárdát leírni…
by NS
Zizu és a bunda botrányos Olasz válogatott nagy meccse lesz ez!
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Nem a brazilok voltak gyengék, hanem a franciák jók... Brazilok nem olyan ellenálhatatlanok mint sokan azt hiszik... tudnak elképrásztatni minket, de nem feltétlen érnek ezek gólt... pl a Barcában is kik szolgálják ki a zseniket? nem brazilok... jo tény, a maga posztjukon minden brazil játékos profi a klubcsapatában, de itt ennyire futotta... én nem hiszem hogy sima olasz győzelem lesz. inkább abban bízok hogy egy fordulatos sok gólos meccset lássunk. (képes erre mindkét csapat)
-
Kicker
őstag
Marcello Lippi végezetül Fabio Cannavarónak ajánlotta a németek elleni győzelmet, és a következő magyarázatot fűzte hozzá:
„A vasárnapi döntőben századik alkalommal lesz válogatott, és fantasztikusan játszik ezen a tornán. Szerintem ő a világ első számú védője. Ugyanakkor azoknak is ajánlom a sikert, akik talán nem játszottak túl sokat, de igazi profik módjára viselkednek. Ez a finálé az övék is.”
Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Lilian Thuramot, a gallok középső védőjét választotta meg a mérkőzés emberének, ami azért is érdekes párhuzam, mert 1998-ban a horvátok elleni elődöntő volt Thuram életének nagy meccse (ő szerezte akkor mindkét francia gólt), és most ismét a négy között nyújtott emlékezetes produkciót.
„Hamincnégy éves vagyok, és úgy érzem magam, mint egy tízéves fiú, aki látta a világbajnokságot, és elámult a csodán” – nyilatkozta boldogan a Juventus játékosa. – Kezdettől fogva a döntő volt a célunk, ismét ott lenni egy álom. Ha nem sikerült volna, az rémálom lenne.”
a világ két legjobb védője, a Juventus két belső védője, annak a JUventusnak, akit visszatesznek a másod/harmad osztályba és a vércsék szétszedik a keretet... óóó mi lesz veled Öreg Hölgy...
-
Kicker
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
nem tudom miért tartjátok esélyesebbnek az olaszokat... két tök egyforma csapat, beton védelemmel, és masszív középpályával... akinek jó napja lesz az nyer... ha mindkettőnek jo napja lesz akkor a 21század legjobb vb döntője lesz...

ja és a kommentátor megint hozta amit kellett.... ekkora tuskot... Héder a naiv tudatlan... ajjajj... belepofázik Bozsik eszmefutatásába... mondjuk nekem nem tetszett hogy a portugálokat így leszínészezték, illetve hogy a gól után szinte végig mondták, hogy franciák a döntőbe... igaz mindkét állítás, de a kommentátor legyen pártatlan, és a jó meccsért szurkoljon...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Álomdöntő... Az angolok mellett a másik két kedvenc team-em... Juve&Chelsea fan-ként nagyon megkedveltem a játékosokat... csak majd kinek drukkoljak??? ha támadnak olaszok akkor nekik, de ha jol blokkol a francia védelem annak is fogok örülni... és fordítva is

érdekes lesz.... két igen egyforma csapat csap össze a döntőben, jo védelem, jó középpálya, jó csatárok... azt hiszem a két válogatott játékosai megérdemelték, hogy idáig jutottak, ők akarták a legjobban bizonyítani profizmusukat és hogy ők a legjobbak...
KÖSZÖNÖM FUTBALL!!!
-
Kicker
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
Kicker
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
az a poén, akik ott vannak, Kovács, Urbán nem az intelligens focisták közé tartoznak... Zombori, Nyilasi, Puhl Sanya azért értelmesen tud beszélni... Várhidi Peti és a másik tag (nem jut eszembe a neve) szintén tudnak magyarázni, sőt a Várhidi az olyanokba is belemegy ha azt megérted akkor nem vagy fogalmatlan... csak tényleg az abaj, hogy erre kisebb az igény mint a jóestét az uraknak, kitartást a hölgyeknek-re...
az lenne a LoL, ha egyidőben több kommentátor lenne, és a kép alá azt választod ki ami neked tetszik... 
puffogunk itt hiába, a retekklub meg szedi a pénzt, és mossa az agyat... kurvaanyjukat -
Kicker
őstag
nem tudom te hány éves vagy, de ez nekem is feltűnt.... sport 1-2 teamhez vagyok szokva, ott is megy néha egykét felejthető dolog, de ez a retekklub minusz végtelenfele tart,még hajdu B sem huzza ki őket a szarbol, sőt Hajdú is visszaesett... ő egyedül jobban közvetít... Kovács egy majom...
mellesleg nem tudom a németek mit rinyálnak... tudták, hogy a döntőbe kerülés megint, na azért nem egy egyszerű dolog... és ez a német válogatott csoda hogy idáig eljutott. argentinok ellen nem pukkant ki a lufi, de ahhoz az argentinok is hozzájárultak... de most az olaszok végre felülkerekedtek inkább magukon először, és a ledöfték a lufifejű fritzeket...
-
Kicker
őstag
na hallod... én meg kihagyott helyzeteknél püföltem az ágyat(sajnos beteg vagyok így nem tudtammáshol nézni,és jól berugni) és rácsaptam a távirányítóra, ami megadta magát
ráadásul kikacsolt a tv... de összepattintottam és ment... pfú..
ma estére remélem stabilizálódik az állapotom, és nem kell ágyból meccset nézni... pláne franciagyőzelemnél...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kicker
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kicker
őstag
a németek ellen nem mutattak semmit, Pekerman rosszul cserélt, nem tudom mit gondolt, az egyetlen épkézláb dolog a meccsen Klose fejesgólja volt... pedig láttuk az aargentinokat focizni is... azt ne mond hogy nem így volt... egy jo argentin gépezet ledarál akármit, de akkor ultra gyengén nyomták... így volt vagy sem? vagy Te szerinted a németek lemosták őket a pályáról?

tiv61us:
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Cannavarot figyelem régóta, egy állat, egy gép, pontos gyors, rutinos, Zambrotta is, Materazzi nem hibázott, illetve a társakkal jól összhangba volt (nem mint az Interbe)
Grosso fiut pedig aranyba öntik a VB után. Gattuso-Pirlo iszonyat jol helyt álltak, Totti elkészült erejével totál, DelPiero Zseni, Iaquinta is küzdött, Gilardino és mutatott végre valamit... óóó deszép. döntőben is legalább így -
Kicker
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
hello dzsordzsóó (így olaszosan
)
remélem a multkori miatt nem haragszol...
sorry mégegyszer...
azért izzadtak az olasok, és a megfelelő pillanatban kegyetlenek voltak!!! ollé -
Kicker
őstag
éljen ITALY!!!! DelPiero, Grosso, mit műveltek, milyen akarattal játszottak, mennyire ott volt LIppi elképzelése a pályán... nagyon elhuzták a németek előtt a mézesmadzagot...
ennyit a fritzekről, döntőt játszani... nane... így is előbb kellett volna kihullaniuk... Olaszokban a VB előtt nem bíztam, de rámcáfoltak, ahogy az angolok is csak másik előjellel...
holnap a franciák megvagyocsárázzák a buzeraldo ronaldoékat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LOL ezt a mámort, DelPiero az ISten!!!!!!
Forza Juventus, Forza Italy!!!!!
ki temette az olaszokat??? nesztek, okuljatok!!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Kicker
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
na majd meglátjuk ki nevet a végén...
kutya németek!!!!!
nem lehetnek veretlenek ezen a vb-n... mondjuk a harmadik hely elég a fritzeknek... de a döntőbe??? ááááááá olasz-francia! -
Kicker
őstag
miért fontos az ki honnan lopja a futballistáit???? ők ugyérzik felvállalják azt a nemzeti tizenegyet, azt a stílust, országot... mi ezzel a baj... nem értem mit kell ezen lovagolni.... mi nekünk is pár szerbet, horvátot, lengyelt kéne lopnunk.. lopnunk=ráébreszteni arra, hogy ő MAGYAR!

mellesleg a németeknél van egy Asamoah is...
hamár itt tartunk az olaszoknál van ''idegenlégiós''?
[Szerkesztve]
sixkiller: uh, tényleg... én marha...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
vaze, valaki nagyon ráér... LoL
mellesleg az olaszok nem akkora színészek ezen a VB-n... a portugálok viszont gusztustalanul... mellesleg én egy jó olasz védelmet várok (Nesta játszik? ) és kivételesen ötletes középpályás játékot, valamint csatárteljesítményeket is szeretnék látni...
GO ITALY, GO FRANCE
/Anglia/ -
Kicker
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
mi fociban semmiylenek vagyunk... tehetségesek, de szellemileg éretlenek... és a lehetőségeink sem segítenek ezen, mert külföldön is szart se érünk...
Gera Zoli az egyetlen reményünk, perpillanat, de a többiek egyhelyben toporognak... és a magyarválogatott és a klubfoci is siralmas, de tényleg, katasztrófa... ezért nem érdemes profi futballt tartani és pénzelni őket... inkább azt a lóvét adják amatőröknek, és mozgassanak több embert amatőr és helyi szinteken, mert erre egy fityinget nem adnék.
mellesleg azért írtam azt amit, mert a franciák jók voltak, ez a 90 perc ez pazar volt tőlük a brazilok csak lestek, Zizu hiányozni fog... -
Kicker
őstag
franciák hozták amit kellett... az angolokért meg sírok pár évig...

Zizu tegnapi trükkjeiből nincs valahol valami összeállítás? nagyon tolta az öreg...
HAJRÁ OLASZország, hajrá FRANCIAország...
milyen érdekes, hogy csak európai csapatok maradtak a legjobb négybe...
-
Kicker
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
aki ma személyesen osztja nekem az angolokat, az felgyújtom... vicc volt az egész... a meccs pedig jó volt, hozzá nem értő szemek siránkozhatnak, de jo csata volt, jo elfutásokkal, jo védelmekkel.. na jo megyek, leiszom magam, akkor mégjobban kötekedek.. holnapra vagy összevernek, vagy én valakit...
-
Kicker
őstag
ez katasztrófa
ma valakit megölök... ha a buznya brazilok is nyernek akkor meg végképp, holnap a kékfény velem nyit!!!
ilyen bírot, mire állította ki malacfiut???? mer beszolt? ennyi erővel 5 embert kiszorhatott volna... ja és Carvalho volt szabálytalan... tizikről meg ne is beszéljünk... nem tudják belőni? mi a faszomat gyakoroltak ezen? hogy kell a kapust kilőni...
büdös picsába
franciák és az olaszok reményeim...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
basszameg bassza meg és bassza meg
ilyen nincs... ugye ''... és mindig a németek nyernek'' hát fuck... nem mondom, szar meccs volt, a fritzek golja az szép is volt... de a bíró az elején elbaszta, meg az argentinok is táposak voltak, nem beszélve Pekerman iszonyat cseréiről... kinyirok valakit.. -
Kicker
őstag
meg vannak ilyen tökfejek, akik nem értékelnek más csapatokat... attól mert angoloknak drukkolok, még szeretem a többi csapatot is... persze lehet malacfejűzni, ötelettelenezni... gratulálok....

ez nem dögunalom... kezdik egyesek eltanulni a retekklub szinvonalát...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
Heineken Tom
üzenetére
Brazil és az eszméletlen játék szerintem ezen a VB-n nem összekapcsolható... inkább a németek játszottak úgy... nem hiszem hogy önzőztek volna...
Anglia még meglephet bennünket... illetve felpöröghetnek... (fel is fognak
)
Németek kipukadnak mint a lufi...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Argentin, Olasz hmm... Argentin nem kérdés, Olasz viszint a döntőig lehet nem ér el.. azt fene tudja, lehet Sheva lő 2-t azt bye...
Portugálok... Scolari papa nem amateur, de semmi nem tarthat örökké...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
HAJRÁ ANGLIA
Ja és rég szidtuk a Gittegyletet... tökfejek, pancserek, beültetett seggnyalók hegye!!!!! inkább strandolnának... Hajdú B-t klónozták volna, ennyi zsetonbol... meg szakértőket kellett volna hívni, akik láttak már meccset no és elemezték is azt... grrr....
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére

nehommá portugál jusson tovább meg brazil...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
angoloknak azért drukkolok mert 4 éve a vb-n is a brazilokat majdnem megfingatták, meg az EB is ugye... és az angol futball megérdemli, hogy a vb-n is a topon legyen... franciáknál bírom a csibészséget, Makelele, Gallas, iszonyat jo arcok... Henryról se kell sokat mondani, Sagnol is egy profi, Thuram... na szóval egyesével bírom a francia playereket... Brazilok annyira uncsik már... tényleg nagyon jók, és alázatosak meg minden... Németek most tényleg eddig nagyon jók, végre bizonyítjk, hogy ők is nagyon jok, az elmult 4 évben leirták őket a sárgaföldig, de most jók! Argentinok is pazarok, de a Messi gyereket nem komálom, Crespot szeretem, Ayala is jó, Aimar is, Cambiasso egy vaddisznó, de a MAradona ujjongásaitol, meg nagypofájátol ki vagyok... pazar focista volt, aztán narkos állat, most meg megint okoskdoik itt.. inkább a drogambulanciákon ossza az észt...
face: OLASZ_ANGOL döntő...
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
mondjuk igen, Lampard eddig takarékon volt, és a góljai most már égetően kellenek... én várok tőle 2gólt, hármat is akár... de a portugálokat vaéahogy meg kell aprítani... még mindig a 2004es EB-n nyöszörgök... akkor majdnem kinyirtam a környezetem... szal ha megint ez lesz, annak nem lesz jo vége...

Gerrárd már lőtt 2-t, Ronneyban is még 2 gól szerintem van, esetleg JCole is villanhat, no és a mindig bizonyítani akaró Dávid...
-
Kicker
őstag
Angolok hozzák a meccset...
én a német-argentin párharcra mondom azt, hogy a fritz lendület itt végetér... engem ezért néznek majdnem hülyének...
rohadtak... no meg a Francia továbbjutás miatt is... 
ha megint német brazil döntő lesz megse nézem... nehogymá... fasz ki van velük, én más döntőt akarok!!!!!!!!
-
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
a Portugálok játékosok eléggé ismerik az angolokat és fordítva is... kivíncsi vagyok mi lesz ebből... 2 éve az EB-n parádé volt, és mákos portugálok, a sors visszaadja az angoloknak azt amit akkor elvett....
egyébként jo ez a szabályelemzés... kirugásnál nincs les????? hmm... ez nem tudtam, csak azt hogy a félpálya is számít, tehát a sajáttérfélről indulva nem vagy lesen... -
Kicker
őstag
ha nem érdekelne nem írtad volna le... vagy?

egyébként engem idegesít, kifejezetten... előre tudtam, hogy ezek a majomalfonzok azt se tudják hogy egy kevésbé neves játékos hol játszik, a név kiejtés katasztrófa... Iniesta=inyeszta vagy valami ilyesmi... eze engem irritál!!! nem beszélve a VÉBÉ kiírás és egyéb nyalánkságok! köszi retekklub! a bőr hűljön rátok! -
Kicker
őstag
válasz
.:Richie:.
üzenetére
2 nap szünetet használjuk ki...

Léderer tegnap megint topon volt... no meg a Kovász is... bajba van a dolgokkal a fiu... Vieri megint feltúnt a franciáknál Ákker szerint -
Kicker
őstag
PuhlSándor.hu

én fixre mondom neked, partjelző fejjel ha úgy látja az elrúgás pillanatában előbbre lóg a támadó akkor integetni kéne... feltehetőleg a lábára figyelt a partjelző, nehogy elessen, abban a pillanatban...
ennyi baki kell... de a brazilok ellen inkább
off: haver 1millio forintba is fogadna brazilokra a franciák ellen...
bakker de fogadnék, de elég rizikos... 
-
Kicker
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a portugálok a mákjuknak köszünhetik hogy itt vannak. már a hollandok ellen kieshettek volna... németek meg a hazaipályahúzóerejében vannak...