Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
''Második sárga után piros lap''
az adott meccsen belül.
akik ezen a meccsen sárgát kapnak, és az előző meccsen is kaptak, azok nem játszhatnak a következő meccsen. Tehát inkább a következő meccsre van hatása (ha továbbjutnak), mint erre. Erre annyi, hogy kosztinyja meg dekó nem játszhat, mert az előzőn piros lapot kaptak. -
AMD Power
titán
Ezt érdemes megnézni! Az első gól a videón az valami szenzációs! Remélem ma is lesz egy ilyen kaliberű gól Beckham-től!

Remek Beckham-kezdet
Félpályáról lőtt góllal nyitott Manchesterben az angol szépfiú.
[link] -
Motion_Blur
félisten
A 2 favorit csapatom a legjobb 4 között
De sajnos csak 1 lehet döntős
Nem is tudom mi lesz velem a Német-Olasz meccs alatt 
-
mr.ki
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Viszont Hajdú B is mondta, amikor a németek hazai rendezésű VB-n játszottak,1X mindig kikaptak. Ki ellen esnének ki ha nem az olaszok ellen?

Most volt nemrég egy 4:1-es ( vagy fordítva
) olasz siker, de ezt te is tudod. -
Ricardo
titán
Arra leszek kíváncsi hogy a Portugálok hányan kezdik a második félidőt.
Amennyi sárgát kaptag az előző meccsen, most tüsszenteniük sem szabad
-
chicken
senior tag
Ma megsüketültem, kiszáradtam, és majdnem infarktust kaptam a német-argentín meccsen. De felejthetetlen élmény marad ennyi német boldog kollégát látni, hallani, meg egyáltalán, tizenegyeseket végignézni 40 méterre a szögletzászlótól. Muszáj a németeknek a legjobbakat kívánjam.

-
LOTR
addikt
mivel lehet, hogy holnap már nem tudok írni a meccs alatt/közben most (vagy megint
) írom:
FORCA PORTUGAL![[kép] [kép]](http://www.globosapiens.net/subapp_countries/app_data/flags/fullsize/portugal-flag.gif)
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Minden sorozat megszakad egyszer, még a rossz sorozat is.

-
GeorgeBerger
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

nem kell félteni őket, most nyerni fognak! -
joey7
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Marcello Lippi az igazi Tábornok!

Luca Toni a CAESAR!!!!
Inzaghi pályára fog lépni a fritzek elllen és lő is majd gólt!
nagy nap ez a mai: kiestek a gauchok, tovább meneteltek Julius Caesar utódai
szerintem ganxsta döglégy a kardjába(sörösüvegébe) dőlt már!

[Szerkesztve] -
joey7
őstag
én sajnáltam az ukránokat,mert szimpatikus a csapatuk,Blohin is, nome Seva aki ugye az AC MILAN -a világ legjobb csapata- évekig meghatározó egyénisége volt.
A németeket el kell gázolni,nincs mese.A döntőben meg jöhetnek a porugálok vagy a franciák. Anglia, Brazília kipottyan holnap!

-
erdoke
titán
Nos, az ukránoknak nem jött be a régi magyar mondás, miszerint Vashchuk is talál szeget...

-
Racecam
nagyúr
Nos, a győzelem megérdemelt volt, de szegény Ukránoknak 1:0-náé nem volt szerencséjük. (Amit én azért nem annyira bánok....).
Olasz-Német nagyon kemény lesz.
Totti nem játszott rosszul, legfeljebb magához képest, volt is néhány nagyszerű megmozdulása.
A németek ellen ennél jóval több kell, remélem meg is lesz. -
chop
őstag
Koko: ''Zambrotti''
Bicskei: ''Szevcsenkó''
De aranyosak
-
joey7
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem nem nem soha nem! Klinsmann csapata a 3. helyért játszhat majd.oszt jónapot!

-
L|zsidoboz
őstag
1998.: A házigazda verte ki az olasz csapatot
2002.: A házigazda verte ki az olasz csapatot
2006.: A házigazdával játszik...
-
chop
őstag
''...az ukranok szamara veget ert a vilagbajnoksag, ahogy szamunkra is Kovacs Kalmannal...a mai kozvetites..''
Bammeg, kezdtem remenykedni...
Egyebkent ezek az olaszok harmatgyengek, a fritzek bucira verik a fejuket az elodontoben, majd meglatjatok. -
joey7
őstag
VIVA ITTTTAAALLLLLLLLLIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!

Reszkess Germánia!
Érik a az Olasz-Portugál döntő!

-
serious
tag
Én Portugáliának és a Franciáknak drukkolok de remélem hogy nem kerülnek össze később
-
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ÉN IS

-
c4-eXp
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én sztem senkinek se fogok drukkolni. Viszont holnap nagyon szorítok a portugáloknak.

-
serious
tag
Remélem az Ukránok lőnek legalább 1 gólt hogy szépen búcsúzzanak a VB-től
-
c4-eXp
aktív tag
Na akkor német-olasz elődöntő.

-
Skipp
senior tag
hmm mikor jön a Rossis szöveg? Vagy már megvolt?

-
bagyulajuve
addikt
3-0

-
serious
tag
hűha aszzem a meccs eldőlt
-
RAM
őstag
3:0
-
serious
tag
A sok negatív véleény elenére én remélem hogy egy jó meccset látunk holnap és a Franciák nem fognak alárendelt szerepet jáccani csak jáccon Trezeguet
-
Skipp
senior tag
Remélem most az ukránok k*rva mérgesek saját magukra. Ha berúgják nem 2-0, hanem 1-1... Hüjj kapufa volt. ''szerencsétlen ukránok''...
-
c4-eXp
aktív tag
Szegény ukránok, van egy nagy helyzetük, aztán rögtön kapnak egy gólt.

-
bagyulajuve
addikt
ami az egyik oladalon kimaradt az most az olaszon bement

-
serious
tag
98-ban már sikerült
-
he7edik.
addikt
A BL-be Moggi
A VB-n Beckenbauer
küldi a bírókat -
serious
tag
2-0

-
serious
tag
Nem vok Francia csak remélem hogy idén végre valameik csapat megveri a Brazilokat
-
serious
tag
AMúgy hajrá Franciák megverjük a Brazilokat
-
serious
tag
Remélem az Olaszok nyernek

-
busman
veterán
Ezért volt kár hogy a tésztazabálók rúgtak egyet,ráültek az eredményre,meg színészkednek....

-
RAM
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére

-
joey7
őstag
Don't Cry....Argentina!

game overr!!!!!!! győzött az igazság!
-
he7edik.
addikt
Legnagyobb duma a NS fórumról
''Erős ez a germán csapat - a középpályán Lubos Michellel meg egyenesen verhetetlen''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skipp
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jó döntés volt.

Amúgy egyre biztosabb vagyok, hogy rtles emberkék láttak 2 db vb-t, a 98asat, meg a 2002-est. Eléggé szűk tartományban mozognak, telistele ismétlésekkel....
Lédi meg üvölt, mint aki most szül, ilyenkor kellene lenyomni a torkán egy szép nagy mekdonálcos papírzacsit.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Az ukránoktól kábé annyit lehet elvárni, mint amennyit a csoportkörben spanyolok ellen nyújtottak: lósz@rt!
Meg egy nagy rakás sz@r ez a kieséses szakasz. Senki se akar focizni, viszont az ukránok nem is tudnak.
Lehet, hogy csak attól vagyok ilyen savanyú, hogy kiestek az argentinok, a k** életbe!
Innentől Brazil-német döntő a legvalószínűbb.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
elkapcsolták kokót

-
Safranek
aktív tag
Koko: '' ...Zambrotti ... ''

-
fLeSs
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
én azt nem értem, hogy Pirlo egyáltalán mit keres az olasz válogatottban, sztem nem üti meg azt a szintet.
amúgy ez a meccs úgy alakul, ahogy az olaszok szeretik: rúgtak egy gólt, oszt mostmár csak kontrázgatniuk kell, az olasz védelemnek 3 Sevcsenkóval sem rúgnának gólt az ukránok miután azok 8 emberrel beálltak védekezni. meg amúgyis, nincs meg bennük az átütőerő, amit régen egy-egy Dinamó Kijev meccsen Kijevben lehetett látni (mondjuk egy BL meccsen).
az olaszok néha-néha már azt a focit idézik, amit Lippivel a Juve jáccott 96-98 környékén, akkor imádtam a Juvét (de a Dortmundot jobban
), igaz az egy valódi támadógépezet Juve volt, a válogatottal más játékot jáccat Lippi. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
kifelejtettem a 0-0-t.
tehát a 0-0 és az 1-1 is fél pontot érne. -
fLeSs
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
a németek akcióból lőttek gólt, tudod, izé beadja, bigyó átfejeli hozénak, és ő meg befejeli, ami nem ugyanaz, mint egy sima szögletgól. más elképzeléseink vannak a támadásról.

-
Safranek
aktív tag
Ha volt már akkor sry: [link]

[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
jo estét üdv mindenkinek

-
Skipp
senior tag
Fogja a kezét, fetreng. Megmutatják, hogy ráléptek a kezére. Megmutatják máshonnan. ''hát innen ezt nem lehet megállaptani.....'' Yecchh...
-
Petya25
őstag
De gyökér ez a retekklubbos kommentátor, nem elég neki 3 lassítás se, hogy lássa, hogy mi történt.
-
Face8814
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
És miért nem lehet Pipot berakni a csapatba?

Egy formán kívüli Milanost jatszat Lippi, egy csúcsformában lévőt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem is tudom mi lesz velem a Német-Olasz meccs alatt

) olasz siker, de ezt te is tudod.

![[kép] [kép]](http://www.red-vendetta.de/logos+banner/bulldog.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060701/azzurri-oval_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://media.tiscali.co.uk/images/ch/reference/encyclopaedia/countryfacts/flags/large/c05079.gif)