Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
ez már képtelenség:
[link]
fura neve van a ''franciának''
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
de gusztustalan vagy
és megy a vita, hogy ki legyen a .... bojzónban, hehe 
-
Azazello-
senior tag
és az, hogy nem mondja el szórol-szóra, hogy mit mondott neki, az pedig érthető szerintem, ha valóban a családját szídta.
képzeld el: materazzi azt mondta nekem: megbasznám a hugodat anyád hátán'' és ezt a canal+ élő adásában.
-
Azazello-
senior tag
-
joey7
őstag
válasz
Integra
üzenetére
nagyot csalódtam Zidane-ban. amennyire jó játékos a pályán annyira nagy nulla emberileg.
vagy nem is tudom; mert egy nagy játékos a pályán nem csesz ki a saját társaival azzal,h sorozatosan kiállíttatja magát,nehéz helyzetbe hozva ezzel a csapatát... 
bizony,sztem sem mondhatott Materazzi a ''szokásosnál'' durvánn dolgot.De egyátalán mit kéne,h mondjon ahhoz,h nekimenjenek?
milyen durva dolgokat kiabálnak a lelátóról egy meccsen,nem? ilyen alapon foci helyett állandóan csak pankráció lehetne a pályákon.
sztem aki kurvának áll az ne sipákoljon,ha meg akarják dugni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen nem helyes,h Materazzi (állítólag) szidalmazta,de akkor ''szidott volna vissza'' vagy tűrte volna el ,kibírva mág negyedórát.Zidane pályafutása alatt mennyi szitkot kaphatott; ezt kibírhatta volna még.
Egyébként sztem túlságosan felfújták ezt a dolgot. -
LOTR
addikt
mit látok, ezen a képen ott van koko!!

![[kép] [kép]](http://img439.imageshack.us/img439/7041/kommentatorokv26uy.jpg)
-
Integra
titán
[link]
a gyökér brigád!!!![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0607/sport/kommentatorok.jpg)
-
szállitó
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
ugy van ...köszi a megfejtést

-
szállitó
senior tag
anyi 1ft os om lenne ahány trágár egymást szidalmazo szó hangzik el egy évben a világ összes focimeccsén milliárdos lennék ...még sem ugranak egymásra, csak néha, ritkán. cinedin cidál is az agressziv játékosok közé tartozik és mutterazzista is, egymásrataláltak ennyi aki eddig is kedvelte öket ezután is fogja aki meg nem az nem .
inkább odáig kéne eljutni hogy a fifa ne hajszolja agyon a játékosokat bajnokság millionyi kupa nemzetközi stb megmérettetés és ne félhulla játékosokat keljen nézni a vb akik ha találnak egy golt beálnak védekezni vagy csak egyszerüen ugy játszanak hogy majd csak lesz valami ... persze a mai foci erröl az egyre kevesebb golrol szol az eredménycentrikusségrol nem baj ha csak minden mecsen 1 gol lesz csak mi nyerjük a bajnokságot ....és ez sajnos pozitiv irányba nem fog változni,többet fognak játszani a játékosok, fáradtabbak lesznek ha sérülnek agyontunnigolják öket hogy minnél hamarabb játszhassanak mert a pénz az ur mint mindenhol . játék meg nem fontos ... csak vegyél több sör ,nézd uj tv a vb t ,vegyél olyan mezt ami a kedvencednek van mert ez is pénz pénz pénz.... -
szállitó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
IGAZ. kolumbiai volt az biztos ....ha jol emlékszem kapus...
[Szerkesztve] -
-
Motion_Blur
félisten
Nemrég mesélte haverom, hogy x évvel ezelőtt egy dél-ameriaki csapat játékosa nem lőtte be a 11-est (talán ezen bukták az elődöntőt
), hazament, és pár nap múlva a gyereket agyonlőtték egy diszkóban.
Ez igaz? -
nem bánta meg a bunkója.
no comment. -
bagyulajuve
addikt
és akkor most kinek higyjek?
nyílván beszólt valamit Mátrix, de hát, akkor is......nem ez volt a megoldás, és meg se bánta tettét Zidane, ez a legszomorúbb -
SzalaiG
addikt
Zidane testvérét és édesanyját szidta Materazzi: [link]
-
Vincsó
aktív tag
[link]
Ennyi mégis van:'A CNN kiemeli Zidane azon szavait, melyben elnézést kér a gyerekektől, akiknek csalódást okozott. Továbbá megemlíti, hogy Materazzi Zidane húgára és édesanyjára tett megjegyzést.''
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Na ma se lettünk okosabbak, ennyi: ''Nagyon kemény szavakkal iletett.''
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán.
Arra mit mondott, h ki volt a VB lejobbja?
Nekem úgy tűnik inkább az életművéért kapta az aranylabdát és nem a játékáért. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az a fejes amúgy eléggé középre ment, ha 10cm-rel távolabb megy Buffontól akkor tuti gól, oda fejelhette volna ahova akarja
-
Motion_Blur
félisten
Puhl Sanyi szerint Zidane-nál akkor szakadt el a cérna, amikor Buffon kivédte az egyébként tényleg fédhetetlen fejesét (nagyon szép momentum volt!)
Szerinte akkor Zidane-ban egy világ omlott össze. -
tanulság : sose kezdj egy arabbal....
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de azért ez se százas megnyilvánulás szerintem:
''Elítélem Materazzit, és ha igaz, amit mondott, tányéron akarom a heréit.'' -
paleinho
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ma 19.40 CANAL+
-
Pompi
nagyúr
Ma reggel valami olyasmit mondtak a TV-ben, hogy 2 nap múlva tart Zidane valami sajtótűjékoztatót a francia TV-ben ahol elmondja, hogy mi történt (szerinte).
Szerk:
ja közben a linkelt indexes cikkben is benne van
''A kiállított aranylabdás szerda este ismerteti saját verzióját az egyik francia tévécsatornán.''
Motion: lehet, hogy ezekszerint ma ahogy az index is írta... majd kiderül
[Szerkesztve] -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
az arab mentalitás ilyen - bár ő nem arab, hanem berber,
de kívülről nézve ugyanaz.
-------------------
egyébként ez a ''inkább a feleséged ruháját tépném le'' szerintem jó, szellemes beszólás volt...
(már ha ez igaz)
és nem is trágár
kár, hogy muzulmán testvéreinknek nincs érzékük az ilyesmihez.
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ezt sanálom én is, szimpatikus volt nagyon a elképzelése a játékról, taktikái, megvalósítási gondolatai.

-
Motion_Blur
félisten
Jürgen Klinsmann befejezte [link]

-
Woodslave
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
mondjuk ez igy nem teljesen igaz. A becsületsértés - könnyű testi sértés - súlyos testi sértés (és fokozatai) mind lehetnkek büntetőjogi kategória. MOD: illetve az utolsó kettő ugye egyértelműen az. Súlyos ugye a 8 napon túl gyógyuló. Ez valszeg nem az. Talán feljelenthetné könnyű testi sértésért. De lehetne becsületsértés is (mert mondjuk fizikailag olyan ráhatást tesz, ami megalázó, pl egy tockos va kisebb pofon) A polgári jogi kártéírítés már más tészta.
De mondjuk ha komolyabb sérülés lett volna, az simán megállna büntetőjogilag, mivel nem a játék részét képező szabálytalanságnak minősült. UFF
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ez ilyen összefoglaló jellegü, benne van az elmúlt nap termésének a java
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bagyulajuve
addikt
ez kész:
[link]
csak ha nem unjátok még a zizu vs matrix videókat -
válasz
Ricardo
üzenetére
vagy fejbelövi...
mint pár éve a trabantos.
kiszállt a piros lámpánál, előrement, és lelőtte az előtte levő teherautó-sofőrt, mert sértett volt.
vagy, mint a horánszky u.-krúdy u. sarkán 4-5 éve, merdzsós gyerek úgy gondolta, hogy az előtte menő túl lassan megy, ezért lelőtte...
-
bagyulajuve
addikt
ez is valami:
[link] -
bagyulajuve
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez komoly 
-
deniro2
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
A focisták nagy része igyekszik a pályán suttyomban megtorolni az őt ért atrocitásokat, általában fizikailag kivitelezve ezt. Mennyivel elfogadhatóbb ez? Vagy, ha nem veszed észre ill. véletlen ütközésnek van beállítva, akkor az már nem is számít? Magyarúl az a fő probléma itt, hogy Zidane nyíltan csinálta, amit csinált és nem pedig játék közben rugta le a veséjét az olasznak? Komolyan kérdezem, nem értek hozzá, világítsa ezt nekem meg valaki.
-
Motion_Blur
félisten
Ezt még nem linkelték! [link]

-
thaler2
senior tag
[link]
Ha már valaki naqgyon pihent, nézzétek meg
-
Azazello-
senior tag
és mindamellett, hogy zidane mit tett, ott van a tény, hogy materazzi provokált. azért ez sem mindegy!
alapból nem vagy egy állat, de ha provokálnak, akkor lehet, hogy kitör belőled. -
erdoke
titán
válasz
brownus
üzenetére
Itt inkább az a kérdés, hogy a videót miért nézegette a 4. bíró, miközben neki az tilos. Az biztos, hogy a francia kispadon ülők látták ezt, illetve jó ideig nem ugrált a bíró felé, hogy ő mit látott.
Ilyen alapon elég sok eltiltást ki lehetne osztani utólag, mert rengeteg csúnyaságot nem vettek észre a bírók a VB alatt.
Ettől a piros lap még teljesen jogos azért a cselekedetért, illetve Zidane tette rendkívül sportszerűtlen volt, csak a körülmények furcsák kissé. -
brownus
veterán
én ki se állítottam volna zizut, mivel ''NEM'' láttam a fejelést, az olasz meg mé nem ugrott arrébb??

egyébként én is ezt mondtam, Ő ilyen és nem fog megváltozni senki kedvéért, slussz-passz. úgy is megunják, aztán Ő is isteni focista legenda lesz mint a kezes maradona... -
Ricardo
titán
Az egy dolog hogy ki milyen vérmérsékletű. A gond azzal van hogy a pályán nem tehet ilyet. Profi sportoló, nekem a profi szoban ''lakozó'' profizmus azt jelenti hogy van önuralom. ha az utcán történik teljesen jogos, a Pálya az más világ ott megvannak a szabályok amiket egy igazi sportoló be kell hogy tartson.
-
Vincsó
aktív tag
Este 20:00 órakor a Canal+ csatornán küldönkiadás lesz abban fogja elmondani Zizou ,hogy mit halott.
Mod: amúgy meg tényleg miért nem volt joga? Ha nektek azt mondják ,hogy .... akkor?
Ebböl is látszik, hogy ember érzésekkel... ki úgy reagálja le ki így... ennyi.
Mégegyszer hangsúlyozom : más sose csinált ilyet.. ugye?
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
talán nyomhat valamennyit a latba, ha kiderül, hogy valóban leterroristázta vagy hasonlóval sértegette zidanet.
gondolom másképpen fest a dolog, mintha egy ''seggfej'' hangzott volna el. bár ezt megintcsak mindenki másképpen látja, de szerintem nem mindegy, hogy mi hangzott el. -
Azazello-
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
talán pont azért kell a döntő elött szavazni, hogy ne egy meccs alapján ítéljenek a szavazók. talán..
-
bagyulajuve
addikt
sztem meg hagyni kéne az egészet a fenébe, Zizu tartsa meg, ha akarja, ha úgy érzi megérdemelte
ez az újraszavazás, meg vegyük el tőle, már egy kicsit túlzás, ezzel a FIFA kicsit hülyét csinál magából
legközelebbi EB-n agy VB-n meg a torna végeztével kelljen majd szavazni és akkor nem lesz ilyen probléma, eleve hülyeség már, h a döntő, a legfontosabb meccs előtt kell szavazni -
Azazello-
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én megvárnám mindkét fél nyilatkozatát, hogy kiderüljön mit mondott materazzi, aztán egy újraszavazás.
de ami azt illeti, ah el is veszik zidanetól a díjat, a franciák tuti megkoronázzák otthon
-
Azazello-
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tehát megkérek 10 embert, hogy szavazzon ki a legjobb, aztán felülbírálom, hogy mégsem, bocs...

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és megy a vita, hogy ki legyen a .... bojzónban, hehe 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy nem is tudom; mert egy nagy játékos a pályán nem csesz ki a saját társaival azzal,h sorozatosan kiállíttatja magát,nehéz helyzetbe hozva ezzel a csapatát...
milyen durva dolgokat kiabálnak a lelátóról egy meccsen,nem? ilyen alapon foci helyett állandóan csak pankráció lehetne a pályákon.

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/falbav.gif)