- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #2418 üzenetére
Estének teljesen életszerűtlen, talán a trópusokon lehet ilyen citromsárga este.
Még napfelkeltének elmegy, de eléggé vad színekkel rendelkezik.
A többi kép nekem tetszik amúgy, a levegőben készültek és az utolsó is szépek, kivéve a landingot, ahol szerintem a pálya megvilágítása egy katasztrófa. Iszonyú ronda, mintha gyerek játszana kartonpapírral és ollóval vágta volna ki a megvilágított részt. -
Korcsii
őstag
válasz
andorra #2287 üzenetére
a sebesség kijelzőjének a tetején már 200-as számok vannak, meg ha jól látom maxon pörögnek a hajtóművek (ejnye), mondjuk flaps 0, semmi lámpa... hmm...
alap, aerosoft vagy uk2000? ez sem ártana amúgy
és rex+activeky? azzal szokott ilyen üveglapra kiömlött tejföl lenni a legalsó felhőréteg
btw activesky-hoz melyik progi adja a legszebb felhőket szerintetek?
-
Korcsii
őstag
válasz
andorra #2195 üzenetére
sok időből, mivel csak miután kiléptem, és a hsz-t írtam, csak akkor gondoltam erre, hogy lehet azért nem ment.. meg hátha valakinek mégis működik, és csak nálam zavart be valami... kacsa vagy nem, egy viszonylag megbízható fórumon olvastam, ahol legalább 2 embernek működött (többen nem írtak oda ezzel kapcsolatban)...
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #2203 üzenetére
(Kb. most ilyen felhőim vannak...)
Igen, azt sejtettem, hogy nem önmagában az FE-vel van a baj, hanem azzal, hogy az FE-t elég sokféleképpen lehet és kell konfigurálni. Igaz, hogy fizettem az FE-ért, de az a Ziner előnye, hogy nem kell konfigurálni. Szóval egyelőre ez a megoldás tűnt egyszerűbbnek. Ha lesz időm, talán majd kísérletezek vele.
De amúgy köszi! -
andorra
őstag
válasz
andorra #2195 üzenetére
FPS:
Tegnap a Panama csatorna felett repültem kötelékben, 10 másik géppel együtt. Minden a lehető legnagyobb maxon, csak a látótávolság ami default. A videokártyám összes 3d beállítása maximumon van FS9-re. Két 16:9 monitor van beüzemelve a kártyára, egy 22 és egy 19 collos. Az egyiken a default 2d panel, a másikon egy 3d külső nézet teljes képernyőn.
Alatta még 8 különböző program futott, közben letöltések is mentek automatikusan.
Általában 120-140 között változott az FPS. (FS9 + Ground Enviroment, Flight Enviroment, Night Enviroment.) -
tomi_mod
aktív tag
válasz
andorra #2190 üzenetére
Tesztek közt nem nagyon népszerű az FSX, így csak a többi játék alapján lehet tájékozódni.
Én a konkurensként írt kártyá(k)nál, az "extra effektek" használatát látom előnyként, úgy mint élsimítás vagy az anizo szűrés. Ezeknél eléggé kifekszik a 9600-as, bár az is kérdéses, hányan használják ki ezeket FS alatt.Ha csak ezt az előnyt nézem már jobbnak tartom. FS-ben lehet nem lesz különbség, lehet ugyanazt az fps-t hozza, de hosszútávon több tartalékot látok a 9800-ban -ebben a kategóriában.
Szerk: főleg ha megunja az FS-t, de ne legyen így -
tomi_mod
aktív tag
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #2141 üzenetére
Nem tudom. Meg vagyok lőve. Már két órája játszom az ActiveSky-jal, de sehogy nem tudok szép felhőket kicsikarni belőle, pedig mindenhol a legdurvábbakat választom ki. Valami nagyon nem stimmel. 512x512-es textúrákat használok DXT3 nélkül, a legsűrűbb felhőzetet, minden típusből a legsűrűbbet. De amikor elindítom az FS-t, mindig vattacokrok lesznek, igaz már egy kicsit szebbek és nagyobbak, mint eddig...
FSX-hez nem tudom, mit érdemes használni, szerintem ugyanazokat, amiket FS9-hez, csak a nagy kérdés, bírja-e majd a gép... -
AirBooms
addikt
válasz
andorra #2133 üzenetére
A második screenshoton elméletileg default scenery látszik, mert ugyan fenn volt az Ultimate Terrain USA, de valamiért fagyott Chicago környékén, így levettem. Az UT meg szerintem eleve nem mesh...
Az fps-et nem azért dedikálom, hogy lássátok, mennyire überfasza nálam minden, hanem egyszerűen nálam így van beállítva (nem az fps miatt, hanem a többi infó miatt) az FS. Ha zavaró, majd leveszem, végül is, csak két gombnyomás...Korábban a Flight Environment felhői voltak fenn és azzal dolgozott az AvS6.5, de most ugye a Zinerteké. Nem tudom, hogy valahol, lehet-e még állítani valamit. az FS-ben a 3D felhők 100 százalékra vannak tolva. Meg minden egyéb is. Nem tudom, mi lehet a gond. De nekem sem tetszenek.
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #2082 üzenetére
Kéne valamit buherálni az ASV-vel és a Flight Environmenttel, mert régebben ezek is szebbek voltak. Ha csak néhány felhőpamacs van az égen, az most valahogy nekem sem tetszik, de ha megnézitek KPDX felett elég jók voltak a felhők (mindkét helyszín real time időjárásban volt).
v!ct0y, Gizmo94: Hát így emelkedik az MD-11 33 százalék üzemanyaggal és kb. 2/3 rakománnyal. Minden előírásszerűen történik. Ebben a gépben földközelben van aztán erő! Érdekes, hogy a magasabb légrétegekben már egyáltalán nem olyan virgonc, mint mondjuk egy 747-400. Amúgy ez a kedven repcsim. Nagyon jól megcsinálták, imádok vele hosszú utakat real time repülni - ha időm engedi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #2088 üzenetére
Naa, ezek a felhők azért már egyáltalán nem csúnyák... Azt hiszem, ki fogom próbálni én is, legfeljebb párhuzamosan lesz két vinyón a két game.. Ok, rex szebb, de a könnyen elérhető folyamatosság sajnos az FS9 nagy-nagy előnye.. A táj meg fsx alatt is igen silány grafika alacsonyan repülve. Ha lesz időm mindenképpen felrakom újra az FS9-et, ezúttal kiegészítőkkel.
Nemesys: Próbáld meg kivenni a régi kártyádat SLI-ből és prbáld az újjal egykártyás módban,hogy mi a helyzet. . Az SLI totális öngól a flightsimek alatt, egyszerűen nem mennek SLI-vel normálisan.
-
tonio
csendes tag
válasz
andorra #2068 üzenetére
Nekem nincs PC-m otthon, csak laptop meg konzol(PS3, Wii). Így nincs mihez alkalmazkodni. A legolcsóbb Core I7 proci az ipon.hu-n 68eHUF (INTEL Core i7-920 2.66Ghz 1366 BOX). Ennyit nekem már nem ér meg a dolog.
#1931-ben irtatok, hogy a HD4890 is jól működik FSX mellett, ez nincs is fent az emlitett VGA tesztben. Esetleg érdemese lenne ilyet venni, mert nagyon jó ár-érték arányú kártya amúgy. Van vmi oka, hogy látványosan Nvidia VGA-ak uraljál a teszt elejét? -
-
DigitXT
félisten
válasz
andorra #2056 üzenetére
Azért nekem így is tetszett Bp felett repkedni...
Van aki nem akar pilóta lenni, és játéknak tekinti.
Szerintem azzal sincs gáz... Persze, lehetne szebb,
de anno az FS4-gyel is mennyit ökörködtem, pedig
annál aztán tényleg nagyon alap volt a grafika.
Mondjuk ez nem tegnap volt, az is biztos. -
haky
senior tag
válasz
andorra #2051 üzenetére
Tanulok, dolgozom napi 9 órában, a lakásomat újítom fel. Úgyhogy jobb ha nem szekálsz. Ha lesz időm akkor megnézem. ennyi .
Nem ez az életem. Nem véletlen szedtem le ezt a szar FSX-et... Ez a játék miatt már kedvem nincs rep szimulátorokkal játszani...A fizika siralmas. Irreális gépigény. Gyenge grafika. 800 méterről szép.. aha.. akkor inkább nézegetem a google earth-t
-
-
Korcsii
őstag
válasz
andorra #2033 üzenetére
akinek meg nem az alap egll van, az meg pakolgassa ide-oda?
bár ha a beállításoknál a scenery-ből kiszedjük, akkor lehet visszajön az eredeti... csak félek, hogy nehéz lesz visszarakni, vagy nem fog tökéletesen működni... mondjuk elég erősek az fsx legó darabjai...de egyébként leszállásnál nekem is olyan 7-8 között mozog, bár inkább másra figyelek olyankor...
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #1936 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem az összefüggést az állításom és az általad belinkelt "teszt" között. A VGA-n lévő memória amúgy sem elsősorban az FPS-ért felelős, hanem az elérhető felbontásért. Ráadásul jó régi a teszt, úgy kb. két éves VGA-k a legfrissebbek benne. Amúgy a Tom'shardware tesztjeire egyre kevésbé adnak jobb körökben.
Továbbra is állítom (elsősorban FS2004-re): ha sok kiegészíőt használ az ember, hagy felbontáson, nagyfelbontású textúrákkal, akkor sokat számít a sok fedélzeti memória a VGA-n, a GPU számítási teljesítménye kevésbé (elég egy közepes is - persze jobb az erősebb). A proci mindenek felett. Abban igazad van, hogy egy jól meghúzott Wolfdale többet ár az FS-nek mint egy jóval alacsonyabb órajelú Q6600. -
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1849 üzenetére
Mi van, átmentél FSX promóciós ügynökbe?
Elég jól kampányolsz mellette, pedig tényleg egy optimalizálatlan elcseszett szar az egész. Jól nyakonverdesném a fejlesztőket, habár állítólag ki is rúgták mindet. Ennek ellenére én is azt tolom , igen.
Az általad mellékelt videokártya tesztek szerint az enyém a harmadik helyen van, tehát remek választás volt.
Budapest és Heathrow sceneryk szerint, ahol viszont szégyenletes fps értékeket produkál, már nem annyira.
Most próbáltam ki egy szintén XFX GT285-tel, szinte semmi különbség nem volt, maximum a villanyóra esett le tíz perccel hamarabb.....
Arra jutottam,hogy építsen a rák gépet az FSX-nek,úgysem lehet, csak ha rámrogy valami pénzintézet. Tehát játszom így ahogy tudom.Ja, nekem is gány aláírásom van..
-
v!ct0y
veterán
válasz
andorra #1845 üzenetére
Ne csak a számokat nézd hanem az egész szöveget. Én nem ezt írtam!
Vegyük Acor képét amin szerepel 13.2 fps és nálam pont ugyanott 7.5 volt.
és ezek után hasonlítsuk össze a két gépet. Ég és föld! És legalább 100-150k rámenne egy hasonló gépre. De ezek láttán nem éri meg Most hiába WD raptor meg tököm tudja mi még. Ennek a játéknak nem így kéne mennie egy olyan gépen ami még akkor szóba se volt amikor kiadták az FSX-et. El van b.szva az egész de nagyon! -
Korcsii
őstag
válasz
andorra #1835 üzenetére
2 nap... az kb semmiség ahhoz képest, amennyit eddig ráfordítottam az FSX csiszolgatására, scenery-k, gépek, livery-k összevadászára. telepítésére, konfigurálására, meg az új gépek megismerésére (pl az A320 nagyon szokatlan volt 737 után)...
cod4-en már átment, most azzal játszok közben
de ha nem lenne fsx, akkor a win miatt csinálnám meg... minden fölös program le van lőve szinte, és mégis lassan indul... a merevlemez meg persze kerreg berreg...
na mind1, lehet az fsx csak egy kicsit fog gyorsabban betölteni, de legalább nyugodt leszek, hogy amit tudtam, megtettem ezen a téren...
-
-
Falconer
aktív tag
válasz
andorra #1808 üzenetére
Nem baj, hogy szívesen használsz FSXet, csak pl én azt nem látom, hogy a te konfigoddal miért nem jobb egy FS9.
Én is olvastam/olvasok sok fórumot, kb hasonló a tapasztalatom mint neked. Én azt szűrtem le mindenhonnan, hogy ahhoz hogy az X túlszárnyalja a 9et, kell alá min egy quad core jól meghajtva. -
Korcsii
őstag
válasz
andorra #1802 üzenetére
olvastam, hogy win 7 (64 bit) jobb mint a vista... esetleg van valakinek fps-ben kifejezhető tapasztalata? nemrég próbáltam a másik winyón win7 alól elindítani a vista alatt telepített fsx-et, de azért ennyit már az fsx sem bír ki... viszont feltelepíteni nem volt már kedvem... majd ha már megjelenik, nincs az olyan messze... de azért érdekelne...
egyébként az összehasonlítás azért is nehéz, mert valaki csupaszon nézi, valaki meg ezer kiegészítővel... reptér és reptér között is van különbség, de a repülők között is (bár ott kevesebb, a igaz)...
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #1804 üzenetére
Nem akarom a vitát szítani és andorrát bántani (ez főleg vele nem célom
), és újra hangsúlyozom, nem akarok fikázni, de nekem is pont az jutott az eszembe, hogy nálam bizony az FS9 az Ultimate Terrainnel, FS Global 2008-cal, ASV6-tal, Ground Environmenttel, Flight Envirinmenttel nyújt ilyen kinézetet, mint az FSX és teljesen elfogadható az FPS (>30), s ez nem az i7-nek köszönhető. Már az E6850 procival is így volt.
Falconer: Amúgy nálam az Ultimate Terrain Európa OK, csak az USA egyes részein van OOM és korábban még Fly Tampa Kai Tak Scenerynél volt ilyen gond. Viszont a sok kiegészítővel, a nagy AI forgalommal így is szereti megenni a 2-2,5 GB-t
-
Falconer
aktív tag
válasz
andorra #1804 üzenetére
Jo, rendben, hogy nem arra szántad, hogy jobb mint az FS9, csak én is rámutattam, hogy nagyon sok helyen van olyan az FS9 mint az FSX, egy nem csúcs géppel meg főleg. Csak mert ez volt a téma.
Egyébként szinte 100%, hogy pl te is jobban járnál egy FS9-cel, nekem is hasonló gépem van, és jobbnak láttam meg sem próbálni az FSXet. Talán VFR repüléshez kis helyeken jobb lenne az X, mert nagyobb felbontásúak a textúrák, és ott még lehet, hogy bírná is, de egyébként meg felejtős.
A szoftverkörnyezet optimalizálását meg szerintem hagyjuk, mert az alapfeltétel mindenhol, és az FSnél FPSben nem is hoz érdembeli változást, csak a textúrák betöltésénének idején hoz valamit.
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #1800 üzenetére
Hááát, mondasz valamit...
Én mondjuk azért szedtem le a gépemről az FSX-et, mert semmivel nem volt jobb, mint az FS9 a sok kiegészítővel, amibe már rengeteg pénzt öltem. Nem akartam mindezt csak úgy kidobni az ablakon, aztán évekig gyűjtögetni megint a kiegészítőket több százezerért, ráadásul úgy, hogy még nincs is olyan vas, ami alatt nem diavetítés az FSX.
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra #1796 üzenetére
Nem, nem keveslem, hanem mivel csak 32 bites XP-t használok és bizony az FS gyakran 2,5 gigánál is több memóriát zabál menet közben a rengeteg kiegészítővel, ezért néha bele futok az out of memory (OOM) hibaüzibe, ami elég bosszantó egy 8-9 órás repülőút végefelé. Talán az FPS emeléssel lehet némileg csökkenteni a grafika komplexitásán? Persze lehet, hogy ez úgy butaság, ahogy van - de az tény, hogy az FS9-ben az FPS növelésre butul a grafika.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1721 üzenetére
Én már párszor ki.
Egyre kell vigyázni, mindent vissza lehet másolni amit a dokumentumokban,illetve a documents &settingsben találsz, kivétel az fsx.cfg. Abból nem éri meg a régivel felülírni az újat, csak annyit,hogy kimásolni belőle a változtatásokat,már ha valaki tuningolta. Amúgy azt sem igazán, azt is érdemesebb újra soronként átírni. Egyebekben a dokumentumokban található elmentett repüléseket és egyebeket is vissza lehet másolni gond nélkül,nem okoznak bajt. -
haky
senior tag
válasz
andorra #1700 üzenetére
60hz-en megy ugye a TFT-m 1680*1050-ben, Na most ha vsync be van kapcsolva akkor a max fps 60. Itt hiába kapcsolom be driverből a ma fps 60 fölé megy ergo nincs bekapcsolba a vsync. Így amikor fordulok egy géppel akkor csíkok futkároznak vízszintesen a monitoron ami nagyon béna és nincs folyamatos hatása az egésznek.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1535 üzenetére
Sajna én gyerekkorom óta Jet mániás vagyok,így azokból vadászom a kidolgoztott, jól kezelhető, szép példányokat. A játék alap gépei szerintem nem rosszul kezelhetőek, de sajna igen csúnyácskák.. Kis gépekkel is repkedek, mert az teljesen más feeling, az is kellmindenképpen, teljesen más az egész játék velük. De az igaziak számomra a jetek. Overland csinál még szép és jól használható jeteket a PMDG 747 mellett, az Airbusaik is jók, nem kell velük szenvedni, csak sajnos igen nehéz őket bekínlódni FSX alá, bár kellő türelemmel és kitartással megoldható.
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1524 üzenetére
Nem dobom, mert nincs másik..
Airbooms egy kicsit elvette tőle ugyan a kedvem,nade majd fejlesztünk...;-)Már alakul a dolog a leírásaid szerint, ha készen lesz megírom a tapasztalatokat.
Most éppen a Jet állományomat gazdagítom. Ezzel kapcsolatban csak felvetem,hogy a Wilco gépek ennyire ótvarok, vagy csak én rontok el valamit? Nálam legalábbis szinte mindegyik hibásan műxik, igen gány termékeknek tűnnek az Overland és PMDG-k mellett...Konkrétan Airbus pack I.-II. vel kapcsolatosan kérdezem..
-
atesz999
tag
válasz
andorra #1523 üzenetére
De nem én tévedek,program számolja ki az FPS értéket,nem megérzésből,ránézésből mondom meg,hogy...
Van egy benchmark,vagyis tulajdonképpen egy mentett repülési útvonal,ezen 5 perces útvonalon van egy nagyváros,repülőtér,és fix VC nézetből méri az FPS-t. Végén kiírja a min,max,és átlag FPS-t .
Én ez alapján mondom,hogy semmi eltérést nem hozott ki a Fraps FPS mérő a két rendszer között.Jó,persze lehet te más beállításokkal használod a játékot,más konfigurációval,mint én. Lehet van olyan beállítás,pl ha bekapcsolja az ember a forgalmat a játékban,lehet a Win7 jobban bírja ebben az esetben mint az XP. Sőt még az is lehet,hogy a 4 magos procik kihasználtsága jobb Win7 alatt,mint a 2 magosaké.
Nekem pl a forgalom teljesen ki van kapcsolva,mondjuk ezen kívül szinte minden csúszka maximumon van,kivéve azokat,amiket az alap FSX nem használ ki.
Szóval az én gépemen,az én beállításaimmal semmivel nem jobb a Win7 FSX alatt.
-
atesz999
tag
válasz
andorra #1518 üzenetére
Egyébként teljesen mindegy,hogy Win7 RC vagy XP SP2 az oprendszer,lefutattam az FSX benchmarkot mindkét rendszeren,gyakorlatilag semmi különbség nincs FPS tekintetében a két oprendszer között. Igaz,mindkettő 32 bites volt.
Sőt ,XP esetében más partícion volt az FSX,mert az oprendszer partíciójára már nem fért fel.
Csak emiatt felelsleges WIn7.
Sőt,Win7 alatt még a Vsync se működik,és nagyon gáz emiatt a játék,úgyhogy az XP-nek még inkább előnye is van. -
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1518 üzenetére
Uhh, hát sajna nálam akkor sok baj van.
Na, majd korrigálom..
Köszi a leírást, sajna a vidkarim csak 512-es... Eddigy nyugodt voltam, mert úgy tudtam,hogy procifüggő a game.. Mondjuk egy XFX 9800 GTX+++ a kártya, dehát 512-es, ez tény.. A vinyó is síma, nem raptor és másik partíción van az fsx.. Ultimate defragot használok, az szerintem ugyanazt tudja mint az O&O, ez talán ok.. Na, majd rendezem itt a dolgokat, a win7 64 bit már fent van, akkor azon a vinyón összevonom a partíciókat és újratelepítem.. a proci egy Q9450, amit símán húzhatok 2.66-ról 3.6-3.8-ra, stabil marad, a ramok 4 giga crucial ballistix tracer, 800-asak,de kihúzzák 1200 kürülig símán..
A probléma a húzással egyedül ott van, hogy az alaplapom egy XFX 780iSLI, és ha tuningnál a chipset gusztustalanul melegszik, felmegy 70 fokig is, bár azt mondják,hogy ez normális.. Engem mindenesetre idegesít.
Nade nekiállok és majd meglátom mit tesznek ezek a tuningok.
Sajnos a MytrafficX nagyon megfogja a gamet, valami jó beállítást kellene találni, mert anélkül meg üresek a repterek sajna..
Nekiesek akkor ennek a windows7 témának, és kösz mégegyszer. -
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #1516 üzenetére
Akarni nem akarom, de ha megteszed, megköszönöm.
Mert annyifélét láttam már és nálam két eset van: vagy ocsmány a scenery, nőnek ki a földből a házak, egy szégyen az egész, vagy szép nagyon, öröm nézni, de úgy akadozik botrányos fps-sel a game, hogy szinte játszhatatlan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest