Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ez konkrétan melyik Airbus? Egy netről szedhető okosság? Merthogy akkor bizony lehet benne száz meg száz hiba is bár meg kell, hogy mondjam, hogy a fizetős PSS-Airbusban is anno találtam egy csomó hibát és hallottam hasonlóakat másoktól is. A tolóerőre így pontosan nincs megoldásom, de egyre még emlékszem hosszú évek távlatából, hogy az Airbus throttle konzolja úgy működik, mint autóban egy automata váltó, azaz fokozatok vannak (taxi, climb, cruise, descend meg ilyenek) és ő ezen belül változtatja az aktuális igénynek megfelelően a tolóerőt. Ha jól emlékszem, akkor vagy a Num Lock-os 7/1 vagy a 3/9-el lehetett "kategóriát" váltani de azt is bevallom, hogy vagy 3 éve nem repültem vele már és nem is olvastam az anyagot.
FSPASS-t én nyomom, 2.800 órám van, szerintem nagyon király. Most, a következő hetekben akarom megvenni az FSPASSX-et, hogy folytathassam az ezzel történo repülést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Battlefield 6
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest