Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Gondoltam elmesélem tapasztalataimat mivel 2 hete megvettem a 747-est. Azt hiszem 4 alkalommal volt fagyásom, olyan igazi "elnézést de ezt benézted, persze küldhetsz levelet, de senki nem fog foglalkozni vele" és még egész az elején egyszer "kevés a memória, indítsd újra". A grafikát egy picit visszahúztam és azóta csak az előbb említett 4 kifagyás aminél most kezdek gyanakodni egy dologra: a képlopóra! Konkrétan amióta nem használom (kb. 1 hete) azóta semmi és tegnap hazajöttem New Yorkból és szintén semmi. ALT+TAB kombináció folyamatosan a térképek miatt, levelezés, Winamp, szörfölés a neten az FS folyamatosan a háttérben, oda-visszaugrás és semmi gond. Azért gyanakszom amúgy a beépített és egy külső képlopóra is, mert mindig pont fotózás után szállt el, olyan eddig nem volt, hogy pl. a levegőben. A beépített képlopónál úgy fagyott ki egészen pontosan 2x, hogy "unable to capture screenshot" figyelmeztetés, minden megy tovább és ahogy nézetet váltok vagy kinyitok egy panelt akkor azonnal eldobja magát.
Ja, amúgy az FPS olyan 15 és 25 között elég komoly grafikával és ez egyenlőre a legnagyobb reptereken gond nélkül: New York, Seattle, Denver. Lehetne jobb is, de végülis így nem lesz gond azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest