- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Gondolom XP-t hasznász? Ha igen akkor ezt töltsd le, ha még nem lenne fenn a gépeden a dual-core optimizer.
Vista-nal nem kell.Life is too short to stay stock!
-
DeepDish
őstag
Jaja en szoktam es repulok is IVAO-n is stb...
De t ilatom nem igazan!
En mar nyomtam 4 magos vs 8800 gtx tesztet is,mint lathatjatok fentebb,szal kar ilyen jellegu kerdesket feltenni,nezzetek meg kepeket es vonja le mindeki maga a kovetkezteteset.
Annyit mondok nekem azota 2 magosom van es 7900 GTX,aszem ezzel mindent elarultam!!u.i: Acceleration most rakom fel,de nemsok ertelmet latom amig Vistahoz nem jon SP1 ,addig lexarom DX10-et is!!
-
haky
senior tag
Kijött az Accelerationmegvan már valakinek???Vagyis "megrendelhető" online)
Aki másnak retyvetyutyu...
-
pateszi
csendes tag
Szia haky,
A szöveg szerint:
1. Az FSX+SP1 a legtöbbször alapból, minden állítgatás nélkül kezeli a többmagos processzorokat. (SP1 kötelező)
A 4 magos proci kihasználtsága a srác tapasztalatai szerint:
- az FSX az idő 30%-ában szépen kihasználja mind a négy magot.
- a másik véglet, hogy egy mag megy 100%-on, a többi 3 10% alatt szintén úgy az idő 30%-ában.
- egyébként egy mag jól kihasználva, a maradék 3 pedig 20-80% kihasználtság körül ingadozik.Vagyis a meglátásom szerint még távolról sincs jól optimalizálva az FSX a quad processzorokra. DeepDish is erre utal...
Az FSX.cfg babrálását csak akkor javasolják, ha egyébként a több mag nem megy.
(Külön kiemeli, hogy az SP1 előtt ajánlott módosítások SP1 nél nem működnek, sőt hátrányosak lehetnek.)A 4 magos prociknál ajánlott érték: 15
[JOBSCHEDULER]
AffinityMask=<n>(4 processzor esetén a BINÁRIS érték 1111, ami DECIMÁLISBAN 15.)
-
pateszi
csendes tag
Sziasztok,
Kérdezni szeretnék.
Az FSX hez kapott misszió szerkesztővel (SDK) megtekinthetőek-e a gyári küldetések beállításai is?
Az a "problémám", hogy :
- a Midwest Fly-in küldetésben nem találom mind a 4 birka akolt,
- a Hawaiian Check-out küldetésben a bálnákat,
- az Aleutian Cargo Run-ban pedig a kaszpitengeri szörnyet.
Szóval hiányoznak ezek a jutalmak.Próbáltam a koordinátáikat az .FLT és egyéb missziós fájlokból kibogarászni, de a szerkesztő nélkül nem megy. Az SP1 telepítése után utólag már nem sikerül az SDK-t felrakni, újratelepíteni az egész programot még nem akarom. (Megvárom az SP2-t)
Ha valaki még nem látta volna az összes FSX jutalmat:
[link] -
haky
senior tag
-
pateszi
csendes tag
Szia Laci,
Próbáltad már, hogy kitöröld az SP1 telepítése után az fsx.cfg -t?
Az FSX indításakor létrehoz majd egy újat, amivel elvben megfelelően müxik a progi.Az idézett francia fórumon találtam egy csomó fsx.cfg beállítási lehetőséget, de nem szívesen fordítanék le olyasmiket, amit nem próbáltam ki, mert a konfig fájlok buzerálása árthat is.
-
RZS
tag
felraktatok mar ezt?
The Flight Simulator X Acceleration Expansion Pack?
-
MaTTeS
senior tag
beszarok... délelött 40-60fps-t ment 1280*1024 Medium High-ra rakva most meg cseszik 15fps felé menni ( a beállitást elmentettem szal azzal nem lehet gond)
-
RZS
tag
Flight simulator X deluxe edition a mediamarktbanban 9990HUF
a saturnban 17990HUF...
van am arres -
DeepDish
őstag
Kijott hozza SP2 ami DX10et is tamogatja mar!
-
lesaux
veterán
Lehet, hogy csak én küzdök ilyen problémával, de hátha van még valakinek olyan szar gépe, mint nekem. Így lehet 800x600-as felbontásban repülni:
Meg kell nyitni az fsx.CFG fájlt, és átírni a Mode=1024x768x32 sort erre: Mode=800x600x32.
Csak repülés alatt vált 800x600-ra. Vannak még benne buktatók, amiket tesztelni kell, mert a kisebb felbontásnak megörülve egyből megemeltem pár grafikai beállítást, és onnantól csak ablakban futott a program, ráadásul lassan. Alt-Enterre csak hangot adott, képet nem. Szóval még kísérleteznem kell, de hátha segít valakinek az infó. -
lesaux
veterán
Érdekes dolgokat produkál az FSX. Hogy tegnap csak ablakban volt hajlandó futni, az a program szeszélyének tudható be, ma már futott teljes képernyős módban. Viszont szerintem ugyanolyan lassú 800x600-ban, mint nagyobb felbontásban, úgyhogy gyakorlatilag nincs értelme.
Még régebben feltelepítettem két új gépet, egy Malév 737-est meg egy Qantas 747-est. Nem tudom, hogy ezért vagy nem, de csinál hülyeségeket. Pl. kirak kb. 60 méter magasra a kiffutópálya fölé. Ahogy gázt adok, és elkezdene gurulni, persze lezuhan.
Meg a kifutópálya közepére teszi ki a repcsit, onnan indul a játék. Naná, hogy nem tudok felszállni. Ráadásul ez egy elmentett játék, és mégis minden betöltésnél középről indultam. Aztán a program újraindítása segített.
Más: ha sikeresen bezoomoltam a ó betűvel, melyikkel zoomolok ki? -
DeepDish
őstag
SP2 nagyon korrekt! Dx10el hasit!
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Én is lelkesen repkedek mióta megjelent, viszont nem találtam még sehol Malév flottát, tudtok ebben segíteni?
Más: az SP2 felmegy tört FSX-re simán, hogy utána működjön is, vagy kell új exe? -
haky
senior tag
SP2 sokat javít a játék sebességén? látványban???
Aki másnak retyvetyutyu...
-
DeepDish
őstag
Nah elkeszult teszt,vegre 2 het szenvedes utan meglett eredmeny!!
Saitek X-52 vs Vista (64 bit) profil szivas meg mindig!C2D 3100 Mhz
4 giga ram ddr2 800 Mhz cl 4.4.4.12 idozites
8800 GTS G92 512 ddr3
Vista 64 bitFsx vs sp2 semmi kiegeszito!
A kepek 1650-1200-ba keszultek 32 bit,full-full minden(forgalom stb)!-Dx 10 pipa
-anti-aliasing
-filtering:anisotropicAszem nem lehet panaszom fps-re ilyen durva beallitasok mellett vegre!
Tapasztalat: Elesebb texturak,arnyekok,fps javulas... Csekkold meg es ird le velemenyed nyugodtan!
-
nagyjani
csendes tag
Egyébként én úgy vettem észre, hogy a forgalom egyenkénti teljes felhúzása lassít a legtöbbet a fps-on. Ha az alap oldalon minden fel van húzva, az még nem teljes szépségében pompázik. Egyébként tényleg szebb lett az sp2-vel.
-
DeepDish
őstag
Ennyi sp2 nodvd crack kuldeset meg soha nem teljesitettem! Sok sikert hozza mindenkinek,de ne csak kerjetek hanem etelmes hozzaszolast is kerek ide!!
-
nagyjani
csendes tag
Ezer köszönet.
Gyönyörü lett még a kifutó is. Minden betonkockát külön látni. A vizeffektet csak kb. középre tettem, mert 20 fps alá nem akarok menni, de szép ahogy csapkodja a partokat. Az a bajom, hogy a 747-essel repülgetek, és a nagy felbontású műszerfal lelassít. Amíg ezzel ugyanott 18-20 az érték, addig egy kisgéppel 40. (Athlon x2 4200+, 8600 GT, 2 giga DDR alapon) -
Ferenc1946
csendes tag
válasz DeepDish #247 üzenetére
Én is megkaptam a cracket. Amit köszönök. De nem tudok vele mit kezdeni. Az a kérdésem a fórumozóktól, hogy ha a sp1 nincs feltöltve, akkor az sp2-őt magában fel lehet-e tölteni? Vagy az sp1-et muszáj feltenni? És csak utánna lehet az sp2-őt?
Remélem érthető a kérdés.
Természetesen én is szívesen továbbküldöm a sp nodvd crack-et, akinek szüksége van rá.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest