Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
Sziasztok!
Ismét egy kis segítséget kérnék tőletek, elsősorban Cypress barátunktól, de aki tud segítsen kérlek benneteket.
Arról van szó, hogy lett nekem egy PMDG 738 NGX gépem az FSX- hez. Na mármost az egyik problémám, hogy nelókem még 5:4 -es monitorom van (jobban is szeretem egyébként), de a repcsi 2D panelje tozítva, hosszában nyújtott formában jelenik meg, ami nem csak azért zavar, hogy nem túl esztétikus, hanem mert a plusz rész a kilátás legalább 50 százalékát elveszi. Lehet mondani, hogy használjak 3D nézetet.. igaz lenne ez, ha az én régi nem túl erős gépem 3D nézetben nem 8-10 fps-t produkálna, ami ugyebár élvezhetetlen. 2D nézetben, ha nincs mondjuk kiegészítő scenery, és nem túl bonyolult a táj, fel tud menni akár 20 fps-re is, ami már mondjuk elfogadható.
Valahol olvastam illetve mondták is nekem, hogy ezen a gond az SP1. telepítése segíthet. Tekintve, hogy igen gyér angol tudásom van (inkább konvergál a 0-hoz) egyedül sehogy sem tudom kibogarászni, hogy segít-e ez a problémán, illetve jól értem-e, hogy lehet-e egyáltalán segíteni ezen. a másik, hogy ez a repülőgép SP1-e? A kérdés feltevéséből kiolvasható, hogy nem sokat értek a szimulátor belső világából...
Ha van valami ötletek, segítsetek kérlek benneteket, hogy élvezhessem az FSX tájait megtoldva FTX -el...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest